Godmorgon

Nu skriver  jag ett snabbt inlägg för pappa står och ropar för att vi ska äta frulle.
Idag så har jag ingen träning eller nåt vet inte om jag ska vara med fredde idag för han hade träning så vi får se med det men måste ringa Natta gör det sen.
Men nu så ska jag gå
Puss puss <33


Fryser

Hejhej just nu sitter jag här vid datan med mina mysbyxor, tjocktröja och mjuka dun tofflor för det är så sjukt kallt här hemma brr.
Igår så var jag med Natta,Frida och några killar som dom kände så det var roligt men det hände lite saker som var mindre roligt.
Jag åkte hem till Natta efter att jag hade gjort mig klar vid två eller tre sen stannade jag hemma hos henne till ungefär nio, tio nånting skulle sova över men pappa hade missförståt vad jag mena så han kom och hämta mig bajs bajs.
Imorse så vaknade jag ganska tidigt så då kollade jag på en film som mamma och pappa hyrde igår mr beans semester haha töntig film men ganska rolig.
Sen så gick jag på min träning som inte gick så bra typ tänkte på annat och allt och alla var jätte flummiga haha.
Men sen så ville Fredde (en kille jag träffade på båten) träffa mig för han var i stockholm och hjälpte sin brorsa att flytta.
Han ville gå på bio med mig och en annan kille som vi träffade ville gå med Natta, men jag behövde städa mitt rum och sen så orkade jag inte och Natta var med Frida.
Men vi ska kanske göra nåt imorn eller i helgen får se måste också prata med Natta om hon vill hänga med.
Men nu så ska jag typ gå upp och kolla lite på tv med mammsen och pappsen.
Puss puss <33

Det ska funka

Jag är så jävla less på allt nu jag saknar dig, jag vill verkligen att allt ska bli som förut men det känns så jobbigt tänk om det aldrig kommer fixa sig som för dig och jossan jag vill inte att det ska hända aldrig aldrig.

Men jag vet inte vad vi ska göra tänk om vi bara börjar bråka om och om igen för vi har bråkat nu varje vecka vill inte det.

Jag vill inte släppa taget inte än i alla fall aldrig men jag är bara så rädd att det ska bli värre bråk så att vi ska tröttna på varandra och bara bryta allt, alla våra nio år tillsammans.

 När andra frågar hur länge vi känt varandra så säger vi ju alltid nio år och alla säger ju då så länge.

Ja så länge!

Jag  vill att det ska fortsätta i evigheter tills vi har familj och barn tills vi dör.

Jag vill inte bara ge upp nu men det känns så jobbigt när jag tänker på allt vi har gjort tillsammans och vad vi kan förlora.

Vi bråkar om en liten skit sak som blev bara större och större sen slutade vi att prata med varandra jag saknar dig så mycket gumman.

Jag vill bara prata med dig igen och allt och nu har vi höstlov och vi har inte träffats trodde att det skulle bli ett jättebra lov men nu känns allt så fel.

Det är så mycket som jag vill prata med dig om jag känner mig så osäker och allt.

Det känns bara så tomt ingen som jag kan prata med som vi brukade göra, det är som ett tomt rum i mitt hjärta som måste fyllas igen och det är bara du som kan fylla det.

Vill att allt ska bli som förr när vi hade allt det roliga och inte alla dom här bråken.

Vi måste lära oss att nästa gång kanske det inte finns en nästa gång, vår vänskap kan sluta här men det vill inte jag!

Vi har ljugit så mycket för varandra och hållit undan saker från varandra det funkar inte om vi ska hålla på så det gör verkligen inte det.

Saknar verkligen allt.

Ingen rubrik

Nu sitter jag här i mitt rum och är inne på datan pappa hjälpte mig att få igång den för den har varit konstig så jag har hela tiden fått suttit där nere.
Men nu så har jag kollat klart på Ugly betty och nu så ska Desperate Housewives börja roligt roligt.
Jag gick på min andra träning idag fast jag först inte skulle göra det men jag mådde bättre efter så jag stack dit.
Idag så åkte jag in till vällingby med sofia för att hon skulle hitta kläder men det var inte hon som köpte saker utan det var jag haha.
Men aa nu så sitter jag med ont i halsen och allt ska gå och dricka te och kolla på tv vi ses.
Puss puss

Hemma

Hejhej nu är jag hemma igen det har varit jätte roligt på kryssningen vi träffade några killar såklart, typ benke,fredde,simon, nånting och nånting så det var roligt.
Igår kväll så gick vi på disco som öppnade kl 24 så då var vi uppe fast vi skulle gå och lägga oss då men nattas pappa hade somnat så vi var uppe, sen så kom han upp dit vi tre eller nåt och sa att vi skulle komma ner till rummet pinsamt haha.
Vi dansade och hade roligt så jag är typ skit trött nu ska typ gå och kolla på film och äta goddis som jag fick av nattas pappa hihi.
När vi kom till Finnland så gick vi i land och där så köpte jag skor och en halsduk skit snyggt och natta köpte skor och någon tröja men sen så gick vi också runt där och kolla lite gick på ett cafe.
Ska typ lägga upp bilder sen om det funkar testade förut men det gick inte :(
Puss puss

Förlåt

Nu har jag inte skrivit på jätte länge har ingen förklaring för det har bara inte tänkt på det och jag ska förbättra mig jag lovar.
Idag så åker jag på kryssningen med Natta men jag är förkyld helt täppt. ont i halsen och allt hoppas bara att jag inte får feber då blir det inte roligt.
Men det ska bli skönt med höstlov nu, mamma och jag skulle åka till tallinn men så blev det inte så jag ska åka med natta och hennes pappa kul kul hoppas att det finns snygga killar där!! hoppas hoppas
Jag har packat klart allt och pappa och jag ska snart åka in till vällingby för att handla lite saker till mig och växla pengar till euro så man kan handla i finnland.
Jag trodde att den här veckan skulle bli jätte rolig men så blev det inte, vi började typ att bråka och allt så det ska bli skönt att åka iväg och jag hoppas att allt är bättre när vi kommer tillbaka.
vi kommer tillbaka på tisdag morgon så jag kommer inte skriva nu s¨å jag skriver när jag kommer tillbaka.
Vill bara att allt ska bli som förr. saknar dig!
Puss puss <33

Onsdag

Heejhej förlåt för att jag inte har skrivit men jag måste förbättra mig jag lovar kanske haha nej men ska göra mitt bästa!!
Idag så var det en ganska skön dag började 8.30 med bild sen svenska och sist två no lektioner skönt skönt.
Efter skolan så åkte jag Stephanie,Frida,Natta och Emma in till vällingby för att vi skulle göra en sak och när Stephanie hade åkt hem så var vi klara med det så då åkte Natta och Frida hem, jag och Emma stannade kvar för att jag skulle köpa smink för allt mitt är slut men jag köpte en foundation sen var pengarna slut.

Åjuste i lördags så sov jag ju över hoss Emma det var verkligen skit roligt och allt men mitt i natten började vi tjaffsa men sen blev vi vänner så då stack vi ut haha vi bara gick runt ute och prata och lite vid tre eller fyra på natten haha.
Emma skulle upp tidigare en oss på morgonen och jag kunde inte heller stanna uppe för länge för jag skulle ha elit match så vi gick och la oss med kläderna på haha men det gick verkligen inte att sova med en Frida breve sig hon höll på hela tiden hon var jätte pigg satt och nöp Natta och allt haha.
Men Emma fick ont i magen så hon gick upp till sitt rum och jag låg kvar med dom men sen så somnade jag WHOHO.
Vi vaknade vid sju och då var jag typ skit pigg satt och irreterade Frida och Natta och tog all plats i sängen haha det var jätte roligt men sen så kom Emma och då tittade vi på tv sen så somnade Frida sen jag och sist Natta och då åkte Emma så hon var borta när vi vaknade vid elva.
Det kändes verkligen konstigt att gå runt hemma hos henne utan Emma, men Emmas mamma fixade fulle till oss och vi åt sen packade vi och stack.
Det var verkligen en skit rolig helg jupp :)

Men nu så ska jag ladda över låtar till Ipod och ladda den så att Emma blir glad älskar dig.
Puss puss

Shueshue ;)

Hello hello nu sitter jag hemma hos Emma med Frida och Natta vi ska ha det lite skojsigt ikväll och sova över och allt.
Men just nu så sitter Frida på en tränings cykel och har det roligt och Emma hon sitter och kollar på tv men jag vte inte vad Natta håller på med hon går typ bara runt och allt.
Men jaa jag måste fixa mitt hår innan vi går ut så det är bäst att jag gör det
puss puss allihopa <33


Lördag

Heejhej äntligen så är det helg jippi :) förlåt för att jag inte hunnit skriva men igår så hade vi matteprov som jag kanske bara svara på två av sju tal men jag kommer iallafall få g men men får börja plugga mer.
Igår kväll så var jag med Natta och Emma det var väll roligt ville så gärna gå ut pallade inte att vara hemma.
Men Frida skulle följa med men sen så skulle hennes brorsa komma så hon fick stanna hemma men ikväll så träffas alla har vi bestämt Jippi :) Alla vi kanske ska sova över hos Emma roligt roligt.

Men nu så har jag precis kommit hem från min match vi vann såklart men vi borde ha vunnit med mer.
Alla var helt borta och jag spela jätte konstigt fy på mig, men har en till match imorn som jag bara måste spela bra på!
Men nu väntar badet på mig så jag bloggar väll kanske ikväll eller nåt.
Puss puss <33

Godmorgon

Heejhej just nu sitter jag och väntar på att Emma ska komma för vi ska gå upp till skolan.
Idag så börjar vi 08.30 så det är skönt.
Jag håller på att skriva ut bilder till bilden idag eftersom att vi ska göra en framsida och en baksida till boken om mig så det måste vara klart idag ska lämnas in idag.
Jag har inte ens skrivit klart boken men det får jag göra idag nån gång.
Jaa men nu så ska jag göra mig ricktigt klar dom där små extra sakerna så vi ses
Puss puss


Äntligen måndag

Jaa idag så har jag varit på bra humör brabra.
men nu så har jag har kommit hem från min träning  den gick bra tycker iallafall jag men jag ramla baklänges, skon fastna i golvet sen så ramla jag pinsamt pinsamt haha.
Men imorn så har jag spanska prov igen så jag måste öva får verkligen damp på vår lärare nu varje vecka har vi prov och jag har inte hunnit öva så det kommer gå jätte dåligt.
Igår så skrev jag inte men jag hade match som vi inte vann och det var mot samma lag som vi mötte i lördags usch blev nästan ut foulad och seketariatet bara gjorde fel fan också men men...
Nu så ska jag sticka och göra spanska och duschen väntar eller jaa badkaret eftersom att duschen inte är klar..
Puss puss

Godmorgon

Hejj allihopa nu så är det ju lördag har match idag mot sigtuna usch hatar dom men hallå man gillar ju typ inga lag haaha.
Men nu så har jag ätit frulle med min älskade familj.
Jag och mamma åkte iväg till nåt shopping center som heter stinsen som hon inte har varit på typ hundra år, det var ett bra ställe..
Jag skulle köpa skor men nejdå jag hittade inga skor men såklart hittade jag kläder som jag fick en blå tjock tröja och en tröja från vero moda.
mamma hittade också kläder men hon skulle köpa en tröja men den var så dyr så hon skulle gå tillbaka sen och köpa den men då glömde vi bort det så hon köpte alldrig den men hon ska typ köpa den nån annan gång.
men sen när vi kom hem så var kl typ åtta och då orkade mamma eller pappa inte laga mat så då köpte vi sallad på åkis älskar deras sallader.
så det var roligt igår med min älskade mamma.
men nu så ska jag gå
Puss puss <33

Läxor läxor

Nu sitter jag med mina läxor och ska göra dom men nu så har jag blivit så trött så jag orkar typ inget.
Men jag kollade på One tree hill efter att jag stängt av datan, jag verkligen älskar det programet i´m loven it.
Men nu så måste jag sätta igång med läxan så att jag inte sitter vid elva tiden efter min träning med läxorna.
Puss puss

Skön dag

Den här dagen gick verkligen fort och den var rolig också tror nog att det är den bästa dagen.
På matte diagnosen så fick jag godkänt så det är jag stolt över fick 20/24 så nu ska jag göra vg/mvg provet.
Idag så hade vi ju den där jätte långa håltimmen då gick jag, Emma, Stephanie, Frida och Natta hem till mig och åt tacos det gick vää ganska bra att fixa dom men jag hittade ingen taco krydda så då skulle vi hitta på nåt annat men sen kom mamma och skulle hjälpa hehe och då hittade hon taco kryddan DAGEN VAR RÄDDAD haha då blev alla glada..
Men mindre bra var att jag fick reda på att jag ska ha spanska prov nästa vecka igen FAN vad dåligt asså nu har vi haft spanska prov tre veckor i streck asså man hinner inget får damp på han.

Men idag så har jag träning kl 20.00 så den ska man gå på jag skulle ju in och handla skor med mamma idag men då är hon i stan och kanske inte hinner hem så då får jag köpa skorna i helgen.
men nu så ska jag göra lite engelska läxa och no läxa.
Puss puss <33
FÖRLÅT STEPHANIE men jag har ingen bild på dig men du ska få en egen sida sen OKEJ puss
           


So

Heejhej nu står jag här i skolan på so lektionen vi jobbar och industriella revolutionen (eller hur det stavas) jag ska skriva om kolgruvorna men jag hittar ingen fakta jätte jobbigt.
Idag så började vi kl 08.10 så det var väll inte så roligt men jag gick upp tio i sju och jag var klar innan Emma kom till mig och jag hade hunnit att äta bra va :)
menmen idag så har jag den där jätte långa håltimmen så det blir skönt..
Men nu måste jag fortsätta att jobba
Puss puss <33

Onsdag

Heejhej nu så sitter jag i mammas och pappas sovrum och håller på med min spanska läxa men jag fattar inget av det jag verkligen hatar spanska men men.
Idag så fick vi tillbaka vårt so - prov och no - prov jag fick g på båda proven men jag är nöjd med no provet för det var skit svårt men inte med so - provet men jag vet inte än vad jag hade fel på och såå.

Idag i skolan så disikerade vi ko hjärta det var ricktigt äckligt jag kunde inte ens kolla på det i början men jag såg det när leif la fram det på vårt bord usch..
Men sen var det okej.
Natta var jätte duktig hon gjorde typ allt klippte och höll på jag hoppas att vi typ får mvg på anteckningarna.
Men idag så skulle jag ju handla skor men det gick inte idag heller så vi kanske åker imorn istället mamma hade feber och allt stakarn..

Men nu måste jag fortsätta med spanskan men om det är nån som vet någon jättebra spansk till svensk ordbok på internet så skriv den till mig så skulle det vara snällt...

Puss puss <33

Tisdag

Jaa nu har jag precis kommit hem från träningen och jag väntar på att maten ska bli klar ska äta köttebullarna med brunesåsen haha (sjukaste humorn)
På vägen hem så skjutsade vi Elsa och då möte vi Sofia i en röd bil med hennes mamma jag satt och vinka för fult men hon vinkade inte tillbaka försökte tuta men då sa mamma bara nej dom tror väll att det är en galning haha jag är ju en galning!!
Men jag är på jätte bra humör jag är verkligen det mamma trodde typ att jag hade ätit piller haha men det kanske är dom två bollarna jag fick i huvudet på träningen.
Just nu så sitter jag och lyssnar på lite musik lyssnar just nu på 50 Cent ft. Olivia - Candy shop
den passar också in nu för jag vill ha godis mm mums vill ha
men nu så står mamma och ropar att maten är klar så jag sticker nu
Puss pusseli puss puss <33

Tjenixien

Jaa nu så står jag här i skolan och har tråckigt med Emma vi har haft Naturorientering eller vad det nu hette och vi börjar nästa lektion om en kvart vi ska då ha svenska...
Så vi tänkte blogga lite Emmas blogg heter eemmaaass.blogg.se men den är inte lika bra som min jag lovar haha.
Idag så började vi kl 8.40 så det var skönt och då skulle vi samlas i matsalen för nån trafiksäkerhets genomgång aahh nåt sånt..

Idag så slutar jag ganska sent kommer ha ganska brottom till min träning för jag slutar typ en halvtimme innan den börjar men det kommer nog gå bra får man hoppas..

Puss puss <33

Tröött

Nu så har jag kommit hem från träning eller jag kanske kom hem för 20 minuter sen eller nåt! Men jag är verkligen sjukt trött vill bara lägga mig och sova men jag måste gå upp och duscha och allt usch är så trött...
Men jag skrev inget när jag kom hemifrån festen i lördags för jag var sjukt trött kom hem vid tre tiden så jag kolla bara lite på tv sen så somnade jag :) men igår så orkade jag inte heller hade två matcher precis efter varandra och allt så när jag kom hem så pluggade jag till matte provet som var idag!! Fick verkligen panik igår kunde inget men jag tror att det gick ganska bra för  det jag inte kunde kom inte på provet jippi..
Jag fick också vg på engelska provet är ganska stolt för jag trodde att det inte gick alls något bra..
Men nu så ska jag gå och duscha en varm dusch mmm och sen kolla lite på tv, jag lägger in bilder imorn typ har inga batteri i kameran och jag orkar inte leta reda på några.

Puss puss <33

Lördag

Heejhej idag så är det ju lördag och det är idag jag ska på den dära middagen.
Igår så skrev jag inte men när jag kom hem från skolan så åkte jag in till stan och leta efter en klänning men jag hittade inte någon men sen så fick vi åka in till kista för alla andra ställen var stängda.
Och där hittade jag två lila klänningar dom är finna sen så köpte vi svarta klackskor smycken och sånt men jag har inte bestämt mig för vilken klänning men det blir nån av dom!!

Farmor, Farfar och Johan (pappas storebror) kom hit förut dom lämnade Johan här för han ska sova här i natt och Farmor och Farfar ska bo på hotel...
Men nu måste jag gå och göra mig klar lägger in bilder på sakerna senare och hur det var på festen.

Puss puss <33

skolan

Nu så står jag här i skolan och har So håller ¨på med industriella revoulitonen (eller hur man stavar) jag jobbar med johan men han kom inte ner till biblan han kommer typ inte göra nåt.
Stephanie står breve mig och vet inte hur hon ska göra och hon är kissnödig haha!
Men idag så är Emma sjuk hon ringde inte till mig imorse så jag fick ringa henne och då låg hon och sov hon var sjuk men jag kom lite försent till skolan för att hon aldrig ringde mig blev lite sur på henne ( men emma det gör inget)
PUSS PÅ DIG EMMA hoppas att du kmr till skolan imorn..
Men nu så ska jag gå upp till lektionen och jobba lite med johan eller nu kom han bra bra men vi går nog upp och jobbar
Puss puss <33
Stephanie hälsar

Ooj

Nu kom alla bilder helt fel men jag orkar inte fixa det så det får se ut så

Vill ha på lördag

   ASOS Twist Front Bandeau Dress  ASOS Waterfall Chiffon Bandeau Dress   TFNC Chain Belt Silk Bandeau Dress  
                                     Rare Satin Band Chiffon Bandeau Dress  Miss Milne Bust Detail Crossover Back Dress

Hemma

Hejhopp aah ni vet! Nu sittter jag här och töntar mig vid datorn har precis kommit hem från skolan hade inte sista lektionen skönt skönt!! Jag är dyngblöt eller vad man nu säger jag är blöt för att det regnar skit mycket ute och jag går runt i ballerina skor som har gått sönder i sulan så dom läcker bara in usch ska fråga mamma om vi kan köpa nya till mig idag när vi ska in till stan.

Måndag
Idag så har jag ingen träning så då tänkte mamma och jag åka in till stan och köpa klänningen till mig som jag bara måste ha vägrar verkligen ha på mig farmors haha..
Jag har då inte skrivit på typ två dagar för jag har inte orkat och jag har inte hunnit..
Men i måndags så gick jag hem från skolan för jag mådde verkligen inge bra så när jag kom hem så somnade jag sen så kom pappa hem så då åkte hela familjen in till stan skulle leta efter klänning och kostym till daniel vi hittade direkt till daniel men inget till mig bajs!! sen så köpte vi hem mat från K:fem.
Tisdag
Sen igår så hade vi orientering gick väll inte jätte bra om man inte det började ös regna när man springer runt i skogen  men vi hittade iallafall sju kontroller på en timme och nåt.
Men igår så skulle jag skjutsa emma hem till henne på min pappas cykel för att på alla andra cyklar så var det punka.
Men när jag cyklar så skulle jag stanna och vänta på att frida skulle komma och då så stannar jag men sen så når jag inte ner till marken för cykeln är jätte hög då välter vi jag ramlar och skrapar upp båda knäna och jag fick cykeln på foten så jag har fått en stor knöl där som gör ont när jag går och springer inge bra!!
Men Emma bara ställde sig upp och skratta frida också så ligger jag bara där och har ont..

Men nu så ska jag gå upp och kolla lite på tv sen så ska jag kolla om vi ska åka snart
puss puss <33

RSS 2.0