Datasalen

Nu sitter jag här i datasalen och Linnea blir lite sur på mig för att jag inte skriver ut något men jag har gjort mer än henne just nu mohahah. Men vi ska göra något religons grej om metodistkyrkor så jag jobbar med oscar och ´Linnea.
Idag så började jag vid 08.10 och då hade jag min prao redovisning den gick ganska bra tycker jag eller den skulle kunna vara bättre.
Igår så var jag uppe och pluggade till 00.20 och det var inte så roligt, så jag känner mig trött just nu. Sen börjar jag bli sjuk också. Men nu så ska jag fortsätta
KYSS


ska plugga

Nu sitter jag här och jag tror att jag kommer att bli sjuk. Usch inge roligt, känner mig trött och sliten..
Har precis ätit en bulle som mamma hade köpt tidigare idag men den va inte så god.
Efter skolan idag så åkte jag och emma till h-gård och solade en snabbis men känner mig inte brunare och nu har jag inga pengar, så någon som vill ge mig?  Nu borde jag egentligen plugga och allt, har en redovisning imorn och ska lämna in en prao uppgift. Sen ska jag ladda över lite låtar till nattas nya ipod som hon har fått, men hinner inte göra det nu. Men ska hinna ladda över några ikväll iallafall.
KYSS


Zzzz

Nää nu så ska jag gå och lägga mig. Så att jag orkar med skolan imorn, usch víll inte till skolan.
KYSS


BIG SMILE ON MY LIPS

Heej nu är jag bara sååå glad. Kom hem från våran semi final för kanske en timme sen och gissa? VI VANN wohoho och det va verkligen jämt gash, vi vann med 3 poäng så nu blir det final.

Har inte heller hunnit skriva något under helgen, men jag hade två matcher förlorade båda så då åkte vi ut ur den serien (med 93orna). Men sen var jag med Emma, vi åkte runt lite hände lite saker som jag inte orkar skriva om nu. Men det va roligt sen på söndagen så var jag med emma igen och vi var duktiga och pluggade.
Igår så ´hade vi två matcher en med skolan som vi förlorade så vi åkte ur där, sen en med 94orna och den vann vi så vi spelade semi idag. Imorn så ska jag in och sola med emma, hoppas att jag hinner. Sen måste jag plugga och allt har redan tre prov nästa vecka tror jag att det blir. Men nu så ska jag dra
KYSS


Stannar hemma

Nu har jag ätit och suttit och snackat med päronen och mamma satt och skrapa lotter haha.
Jag kommer inte vara med emma ikväll för jag orkar verkligen inte sen måste jag upp tidigt imorn till matchen, så jag ska bara vara hemma och kolla på film eller något med päronen.
KYSS

20.10

Vad händer ikväll då för alla? Kanske en hemma kväll eller kanske ska ut på fest eller något? Själv så kommer jag vara hemma till nio, tio tiden för då kommer emma hem så skulle vi göra något. Vet inte vad vi ska göra men något kommer vi hitta på.
KYSS ha en trevlig kväll
Nu ropade mamma på mig och skulle visa något hus som hon hade hittat bredvid en tjej som jag inte gillar speciellt mycket. Men det va ganska fint.

DESIGN HJÄLP?? NÅGON?

Vill verkligen ha hjälp med min design den är så grymt ful och tråkig och jag fattar verkligen nada hur man gör. Finns det ingen snäll person som vet hur man gör eller som kan hjälpa mig med den? Det skulle vara ur gulligt!
KYSS

FREDAG

Heej nu sitter jag i brorsans rum och kollar på madicken haha.  Han är ute och grillar med kompisar så snodde hans data för mamma sitter vid datan nere och min funkar inte. Jag skrev inget igår för att jag var så trött och jag somnade när jag kom hem efter paoen sen hade jag träning så jag kom hem vid 10 så jag orkade inte gå in på datan. Men igår hände det väll inget speciellt.

 Idag så var det sista dagen på praoen och det känns lite tråkigt. Efter paoen så åkte jag och emma och sola men emma han inte så då solade bara jag. Jag gick inte på min träning som började för 15 min sen för jag har ont i halsen och jag är för trött, tror att jag börjar bli förkyld och det vill jag inte, har tre matcher i helgen och två på måndag en med skolan sen om vi vinner på måndagen så har vi match på tisdag.
KYSS

Godnatt

Nä nu så ska jag gå upp och kolla på tv och jag har jätte ont i halsen så jag hoppas verkligen på att jag inte blir sjuk nu :S men godnatt så skriver jag mer imorn
KYSS

Bilder från sälen






1. Jag och ett träd haha
2. Jag med snowboard
3. Jag med skidor
4. onödig bild på mina skidor
5. Hahha mitt blåmärke som jag har fortfarande
6. Tråkigt i bilen
7. I lindvallen
8. Bild från Trysil i norge


Dagen..

Såå nu har jag snackat med berit haha nej men haha känner ingen berit men jag skulle fixa med några bilder så nu har jag laddat upp bilderna från idag och ifrån sälen så ska lägga upp dom. Sen måste jag skriva om dagen.


Min dag idag har varit ganska bra tycker jag. Började vid 08.00 och då var vi ute med barnen, dagen gick ganska fort och jag och emma slutade vid 15.30 så då stack vi hem till mig och va jätte flamsiga haha. Båda va jätte kissnödiga så då står vi utan för huset och jag ska ta in posten så står jag och emma och skrattar åt hur vi står och sen ropar emma till mig

e- är du på väg att kissa på dig?

Jag står bara och skrattar och korsar benen sen vänder vi oss om och då står min granne där och stod och kollade på oss när vi hoppade runt, så vi fick värsta skrattanfallet och springer in till mig och bara skrattar omg.

Sen gjorde jag kaffe latte som pappa har lärt mig att göra men den där maskinen behövdes värmas upp så då blev emma lite rastlös och då åt vi upp ett helt nytt brödpaket haha. Efter det så tog vi bussen till hässelby gård och solade i 30 min sen gick jag hem och emma gick till stallet och det va min dag.

KYSS


Förlåt förlåt

Förlåt förlåt och åter förlåt för att jag inte har bloggat på jätte länge men jag har varit i Sälen och inte hunnit gå in på datan. Nu när praoen har börjat så har jag bara varit så sjukt trött. Men nu så ska jag skriva lite om hur det va i Sälen och på praoen hittills och vad jag har gjort.

Jo i sälen så var det bra jag åkte skidor och testade på snowboard i två dagar och det gick ganska bra. Klarade mig från skador men fick blåmärken och en stukad tumme haha, men annars så gick det super. Vi åkte över till Trysil i norge på fredagen och åkte skidor och där var det super väder, verkligen jätte skönt. Fick små fräcknar på näsan hihi.
Min kusin Ivar och hans pappa allså min farbror blir det väll? haha bodde med oss från måndag till torsdag. På lördagen när vi åkte hem så åkte vi till farmor och farfar en snabbis. Där träffade vi mina två små kusiner, min faster och hennes nya kille och hans två tjejer som är 17 år och dom är tvillingar ganska coolt tycker jag. Vi kom hem sen på kvällen och då somnade jag direkt.
På söndagen blev det match och den vann vi. Va sen med emma och vi gjorde verkligen inget speciellt skulle åka till hennes kompis och hämta hennes nycklar som hon hade glömt men hon var inte hemma så vi åkte runt med en buss till solna tror jag och köpte kaffe sen tillbaka, vi satt bara och skrattade och snackade om massa olika saker.

Praoen har ju också börjat nu jag och emma praoar på ett dagis 5 min ifrån mig eller mindre, som jag gick på när jag var liten. Det är roligt att vara där och ta hand om dom små småttingarna. Jag är med dom minsta på en avdelning som heter sköldpaddan så det är roligt och emma är med dom äldsta. 
Skriver om min dag snart i ett annat inlägg men måste snacka med Berit..
KYSS

Torsdag

Heej nu är det torsdag och vi ska åka hem på lördag kväll för att jag har match på söndag och mamma jobbar då också. Idag så har vi inte gjort något speciellt, det blåser så mycket ute så ingen ville åka skidor. Igår så åkte vi snowboard igen och jag börjar få koll på det där haha. Men ah det börjar bli lite tråkigt nu vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag men något kommer vi väll hitta på. Jag har också jätte ont i ryggen vet inte om det är sängen eller om det är från snowboard åkningen. Men nu så ska jag gå och duscha och jag hoppas att det finns varmvatten kvar för daniel har precis duschat och han duschar alltid så länge.
KYSS

Torris

Åååh guud mina läppar döör. Dom är verkligen jätte torra och jag sitter bara och slickar på dom.. Det svider skit mycket och min läppgrej är snart slut, någon som kan ge mig ett? Haha asså gud. Får gå och leta efter något i mammas väska hon brukar alltid ha något som är bra.
KYSS från ett par torris läppar

Sälen

Nu sitter jag i fjällstugan i sälen som pappa hade vunnit på jobbet. Det är verkligen jätte skönt att bara komma iväg. Vi kom hit i söndags vid nio tiden så det va inte så sent och min kusin kom igår. Idag så har jag och brorsan testat på snowboard  och det gick verkligen bra för att vara nybörjare hehe stukade bara vänster tumme.. Man ramlade ganska mycket i början och man blev blött och jag hade jätte ont i rumpan men nu är det bätte haha. När vi kom hem så var jag verkligen jätte trött vi hade åkte vid tolvtiden till sju, jag duschade och bastade så det va skönt. Och såklart ska man ju ramla i liften också vet inte hur många gånger jag gjorde det. Jag ramlade i knappliften mest och jag  ramlade i ankarliften när jag skulle åka med mamma haha, hon tog den innan mig så jag fick inte den  menllan benet så jag ramla haha och mamma fortsatte åka upp en bit sen kom det en gubbe och bara körde på mig haha och det va ju precis där man tar liften så han borde ju ha sätt mig :S satt på ett jätte konstigt sätt med brädan på något konstigt sätt under mig. Så jag föredrar mest sittliften men har lite höjdskräck dårå. Förresten var är alla snygga killar? haha det är verkligen dött här alla åkte kanske upp förra veckan när man hade påsklov, eller jag vet inte. Men nu så har kompisarnas prao börjat och jag är här i fjällen och chillar :D
Ps. bilder kommer sen när jag kommer hem glömmde sladden.
KYSS

Bilder från idag

 
 
  
                          

Grillning

 
 

Rolig dag

Heej nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar så ska jag övertala mamma och pappa att jag ska få gå ut sen. Men dom vill att jag ska packa för imorn men ska kunna övertala dom på något sätt.

Igår så hade vi våran grillkväll som äntligen kom. Jag och emma fick skjuts in till vällingby där vi mötte natta som hade suttit och spanat på killar haha. Vi handlade allt och det gick på mer än 400 kr hehe. Sen stack vi till frida och där så grillade vi allt sen satt vi och åt och hade det verkligen jätte mysigt. Vi kollade på tv och snackade och åt godis haha.
Sen åkte vi hem vid tolv eller något. Men jag va inte så trött så jag låg och kolla på någon häx film på trean som jag tyckte va läskig när jag var mindre haha.
Imorse så åkte jag till vällingby på morgonen och skulle leta efter en jacka som jag kan ha nu när vi åker till fjällen, men jag hittade som vanligt ingen. Så jag kommer få åka runt med min cp dunjacka!
Efter det så åkte jag till frida och där var natta och emma, vi gick ut i solen och gick runt och tog massa foton. Och jag säger bara en sak vi va verkligen som barn haha, vi gick till en park och direkt efter att vi kommit dit så springer jag och frida och gungar på värsta grejen som va sjukt svår att komma upp på. Ni ska få se lite bilder men nu så ska jag äta.
KYSS

...

Nu är frida och natta påväg hit, dom är nere vid gula krogen så dom är nog här snart. Jag vet inte ricktigt vad vi ska göra men vi hittar alltid på något. Men nu så är dom här
KYSS

12.44

Heej godmorgon, eller kanske inte. Idag så vaknade man utav att man blev bombad utav sms från natta, sen ringde hon och man va helt nyvaken. Vi skulle ju ut och grilla idag men hallå kolla vädret usch. Sen ska stephanie vara hemma med hennes syrra som kommit hem från danmark och emma har ridning. Men det blir nog något med frida och natta iallafall. Vi kanske ska ta grillningen imorn istället hoppas att det blir bra väder!  Men nu så ska jag gå och duscha
KYSS

Godnatt

Nu kom min pappas brorsa hit och han ska typ sova här, så kan inte sitta vid datan längre eftersom att gästrummet är här inne. Men går upp och kollar på tv sen ska jag sova skriver nån gång imorn om jag kommer in haha
KYSS

Jag duktig

Såå nu har jag äntligen laddat upp alla bilder och fixat så att dom finns på en sån där usb grej som frida ska få. Så nu känner jag mig duktig haha.
KYSS

Bilder

 
 
 
 

1.Stephanie i skolan 3 fredag
2. Emma och natta 3 fredag
3. Natta 3 fredag
4.Stephanie 4 Lördag
5.Brownie ben =)
6. Natta och emma
7. Felipe och frida (stockholms sötaste par)
8. Emma och Natta


Piss regn

Usch nu regnar det ute :( vill ju ha sol och allt! Nä nu blir jag ledsen.

Onsdag

Hejhej nu sitter jag här vid datan och ska ladda upp massa bilder till datorn. Tänkte göra det igår men då hade man inga batterier, så nu är den laddad så att man kan ladda upp.

Men min dag har bara varit en slapp och tråkig dag. Jag vaknade vid halv tolv, jätte skönt att få sova länge.
Sen gjorde jag mig klar sen stack jag och mamma till frissan och fixade till håret. Så nu har jag klippt mig äntligen. Emma skulle följa med men då hade hon ridtävling och jag ville inte dit ensam haha så då fick mamsen följa med. Sen har jag bara kollat på tv och tagit det lugnt. Imorn så ska vi tjejer kanske ut och grilla så man hoppas på bra väder.  Men nu ska jag fixa med bilderna sen lägger jag upp några på bloggen =)
KYSS

...

Nu sitter jag och snackar med emma i telen och vi ska gå på en prommis och snacka lite också, det har verkligen varit fint väder idag. Ååå vill ha sommar längtar verkligen sommar 09 kommer att bli bäst!
KYSS

Nu är jag tillbaka

Förlåt för att jag inte har skrivit något men har verkligen inte hunnit så mycket med plugget innan påsklovet som äntligen har kommit haha.

Men det har inte hänt något speciellt under förra veckan. i fredags efter skolan så stack vi till frida och hämtade pengar sen åkte vi till v-by och påvägen så ramlade lilla klumpiga bvän haha. Men sen så kom felipe och stephanie till v-by vi åt på donken och tog många konstiga närbilder haha. Efter det så sov jag, natta, steffi, emma hemma hos steffi och frida och felipe var med varandra. På lördagen så solade vi lite ute i solen sen så stack vi in till stan och köpte kaffe sen satt vi i solen och bara chilla. I måndags så började ju påsklovet jätte skönt. Då var jag med frida, natta och emma och vi gjorde typ inget speciellt gick runt och snackade också. Sen igår så åkte vi och träffade felipe. Sen idag så sov jag länge hihi sen åkte jag och emma och solade solarium sen skulle hon till ridningen och då gick jag hem från hässelby gård haha fett stolt haha. Sen har jag kollat på tv och nu ska jag ladda upp bilder som alla har tjattat på, men har inte hunnit sitta vid datan så nu fixas det.

KYSS


RSS 2.0