det här vill jag ha

Emu Merino Strapped Boots  ASOS Trucker Girl Necklace  
vill verkligen ha det här men det kostar ju skit mycket har inte alls råd, så om det är någon med pengar som kan köpa det här till mig??

Söndag

Hejjhej idag så är jag skit trött är på väg att somna jag lovar att jag kommer snart ligga med ansiktet ner i tangent bordet!!
Men idag så var det ju match och vi förlora inge bra.
Men vi ledde i början och allt ganska mycket men sen så började vi att slarva med passar och allt så då började dom komma ifatt, sen så hade vi skit dåliga domare som bara dömde mot oss! Dom foula skit mycket asså jag lovar nästa gång jag möter dom så ska jag typ slå dom haha och domaren blåste alldrig inte ens för tre sekunders.
Vi hade ju inte J-A idag han är ju utomlands så då hade vi berntsson eller vad han hette.. Han fick verkligen damp på domarna, han ba skrek till dom att han kunde hjälpa till att räkna ner med tre sekunder och dom sa bara att nej det sköter vi och höll på så berntsson fick verkligen damp men det fick alla på bänken och föräldrarna! Haha när jag satt ner så vände han sig om han ba JÄVLA CP DOMARE haha...

Men nu så har vi varit och kollat på bilar och vi ska typ skaffa en Volvo eller nåt.
Jag och mamma bakade också kanelbullar mums :) men nu ska jag typ gå upp och kolla på en film med mamma ha det lite mys vi bråkade  skit mycket igår!! Men nu så är det okej.

Puss puss <333

Lördag

Heejhej jaa idag så är det lördag idag så har jag spelat match mot järva och vi vann ganska stort och dom har vunnit alla sina matcher tills nu haha men det här var vår första match.  Imorn så har jag match igen och den är också tidigt på morgonen usch man får ingen sovmorgon nu i helgen.

Idag efter matchen så skulle vi åka in och kolla på en klänning och kostym till Daniel till nästa helg, har övertalat pappa att jag vägrar ha dom kläder farmor kom med så vi ska hyra till mig.
Men när jag kom hem så duschade jag sen så åkte mamma och pappa och kolla på bil, men jag ville inte följa med dit så jag skulle göra mig klar men då somnade jag i min säng haha i min säng var verkligen trött sen så ringde pappa ochsa att vi skulle åka att dom var snart hemma.
Då fick jag panik för jag var ju inte klar!! Men när dom kom hem så var jag inte klar så då han vi inte kolla på någon klänning så vi ska åka in dit på måndag, ska hoppa över träningen.

Men Emma ringde när jag var nere på ´preem jag hyrde några filmer med familjen som vi ska se ikväll..
Emma sa att Natta hade ringt till henne och sakt att vi skulle ha vår tjej middag idag men det gick inte så vi ska kanske ha den nästa vecka eller helgen därpå roligt roligt..

Men nu så ska jag gå och hjälpa till med maten
puss puss

Snabbt

Nu så ska ´jag gå upp och kolla på tv det blev inget, Emma fick inte så då pallade jag inte men vi skulle kanske göra nåt nån annan dag!
Så nu blir det istället Monster till svärmor på femman kl 21.00


            

Det jag köpte                                                         ...

     
    
                                                                                                                                                     
  
                                                         
1. Smink från H&M bara för att man är fattig
2. Grej som gör så att man inte ser bh bandet
3. Vanlig grå tjock tröja från H&M
4. Stickad vit tröja från H&M
5. Tröja från Gina tricot
6. Örhängen från Glitter

Helg

Hejhej nu har jag precis kommit hem från v-by, jag åkte in ditt med emma!! Hon ville ha med någon för hon behövde handla kläder... men det slutade med att jag handlade mer saker en henne!! Hahah men jag lägger upp bilder på det jag handla så får ni se..

Idag så blev det tjaffs igen usch fattar inte vad som har hänt men vi pratade ut och så nu är vi kompisar igen.
Det kändes verkligen jätte bra nnär vi hade pratat det var ju typ alla tjejer i våran klass haha.
Hade oförberett (eller hur det nu stavas) prov på engelskan och det var verkligen skit svårt usch men det var bara för att kolla hur mycket man kunde!

Jag och Emma ringde förut till Natta och Frida och undra om vi skulle hitta på nåt, men dom var med Felippe och nån annan så vi vet inte ricktigt vi pallar inte att åka in igen, så dom får komma om vi ska göra nåt!!

Men nu ska jag ringa till Emma och alla sen ta foton på det jag handla

puss puss <33

Torsdag

Jaha idag så är det torsdag och då skulle farfar och farmor komma men dom kommer inte, dom kommer istället imorn!!
Jag ska testa en klänning hon har med sig och brorsan ska testa kostym för vi ska typ på någon jätte fin middag med några i stan vet inte ricktigt! Men då måste man ha lång klänning hatar verkligen det och jag hoppas att klänningen är ful så kan vi köpa en hihi!!

Men jag har nu varit hemma en stund hände inget speciellt i skolan idag utan att Jonathan är en idiot!!
Men jaa nu ska jag gå upp och kolla lite på tv sen så har jag träning ikväll kl. 20.00 den där sena så kommer vara jätte flamsig för jag är verkligen trött, malin kommer inte på träningen idag men men...

Åjuste idag så hade vår spanska lärare sitt barn på lektionen han var fett gulig och kunde svenska, engelska och spanska :o han var kanske 3-5 år!! På lektionen så skulle vi gå igenom provet jag fick G men sen så gick han igenom sakerna på provet! Då var det en tjej som fick rätt på en grej som skulle vara fel och en annan som satt breve henne fick fel på den så då sa hon det till vår spanska lärare, och jag hade också fått rätt på den men den var fel.. så då sa jag det och då kom  han fram och strök över den och sen skrev han ett minus bakom G et asså G- snacka om att man blir sur bara för att man är ärlig!!
Men sen efter lektionen så var vi sist ut från lektionen och då undra han om vi var sura! vi ba aah, då sa han att det var bara ett skämt och då visade han våra ricktiga omdömen som han hade på ett eget papper och då hade jag VG+ snacka om att man blev glad haha.
Men vår lärare gav oss choklad om vi ville men ingen ville sen så gick dom andra och då stog jag kvar och prata med han för vi har prov igen nästa vecka.
Och då kom hans son fram med choklad asken (Aladin) och stog och räckte fram till mig haha han var jätte gullig!!

Men nu så kom farmor och farfar ändå och kläderna har hon vissat för mig och dom är skit fula men sa inte det sa bara aah aah haha så får typ säga att dom är för små!!
Mamma  hon hade börjat städa men sen så sa pappa att dom inte skulle komma idag så då gick hon och vila och jag gick upp till henne när dom kom och då fick hon panik för det såg ut som ett bombnedslag!! Så det är stökigt här inne där dom ska sova haha...

Men ska vara lite social nu
Puss <33

                          

Kort inlägg

Hejhej nu sitter ja och pratar i telefon med emma!
Hon är i hässelby gård och jag håller på att ladda över låtar till ipod jupp men jag borde sitta med mitt so prov som jag inte kan något av!
puss <33

Onsdag

Hejjhej idag så slutade vi tidigare för att vår sv/me har flyttats till på tisdagar så vet inte hur tajt det blir med träning men aja!!
Idag så har det väll inte hänt nåt speciellt ´bara att vi hade vikarie på no lektionen och han började skälla och då var det en annan i klassen som börja hålla på också men säger inte namnet!

Idag så har jag ingen träning, hade tänkt åka till outlet och köpa dom saker jag hittade i söndags men mamma sover fortfarande! så får se hur det blir med det.
Natali har köpt en sån tröja jag ville ha från outlet en wesc tröja men hon köpte i blått med brodering på ryggen och jag vill ha den i blått fast med text asså plast text eller vad man ska säga, får fråga om det är okej att jag köper en sån annars så vill jag ha en vit!

Jag ska börja dela ut reklam för jag behöver verkligen pengar har verkligen inga alls!! Emma gör det redan så hon kommer ha jätte mycket pengar vill ha också!!
Natali du får ge mig mina pengar!!!

Ja det var min dag puss och kram <33

Ont i halsen

Godmorgon nu sitter jag här har precis gått upp. idag så börjar jag kl. 08.40 sådå blir det sov morgon!!
Jag har jätte ont i halsen går runt och hostar och allt usch försökte få tag på mamma vill att hon ska köpa halstableter på väg hem från jobbet men hon svara inte bajs..

Igår så lärde jag mig en ny sak att lägga in bilder på min ipod så nu har jag bilder där på mig och några andra bra va?
Vi har orientering på idrotten idag, vi ska ta med cykel och emma har ingen så vi ska dela på min undra hur det går haha.

men nu ska jag äta frukost och göra mig klar
Puss <33


Såå

Såå nu är jag klar med att ha laddat över alla bilder till datan, tog ganska lång tid men jag tänkte visa väskan jag fick av mamma den köptes på Belle som syns på påsen dårå, lägger upp den sen så går jag och duschar sen så blir det att öva so!!
Förresten Amanda fyller 14 år i dag så gratta henne GRATTIS skrev till henne imorse då men det blir aldrig för mycket!
Puss <33

  

19.11

Heej nu har jag haft min träning och det gick ganska fort tyckte jag, och det var ganska roligt idag... J-A sa att vi var duktiga igår på 93 ornas match men att jag skulle inte ha så brottom med bollen att jag skulle ta det lugnt och det har han lite rätt i haha för jag vill att det ska hända nåt så då brukar det sluta med att jag bara gör nåt haha!

Nu försöker jag ladda upp lite bilder tänkte ladda upp till pea och till bloggen men de verkar inte gå får damp!!
Får fråga pappa om han kan komma ner och hjälpa.

puss <33 bilder kmr snart då

Måndag

Hejhej nu har jag kommit hem från skolan! och jag ska ha träning snart så den ska man gå på..
Min näsa gör jätte ont haha bara om man nuddar den lite eller rynkar på pannan så gör näsan ont!
Sista lektionen idag var verkligen rolig jag och emma flippade ut totalt vi typ sjöng gamla låtar som vi kom ihåg från dagis haha, Iger blev jätte arg ¨på Emma haha!
Vi sparkade på soplådan eller vad man nu kallar den och låsades att vi spela fotboll och jag sparka till den för hårt så den välte Emma hon ba TOUCHDOWN haha!!
Frida blev lite suris på oss då, förlåt frida och Ellen för att jag knäppte upp din bh!!

Emma ska få en fjällräven jacka en blå, vill också ha en dom är så snygga och dom ser så mysiga ut får försöka övertala mamma och pappa om det!!¨
Jag kanske ska skaffa en likadan mobil som emma fast en rosa haha

Dagens bästa och sämsta
Det BÄSTA är att jag och emma är sams igen, och det sämsta är att jag har ont i näsan
puss <33

 








Usch potatis

Heej hej nu har jag kommit hem från matchen jag har hunnit duschat och övertalat mamma att hon skulle färga håret på mig och snäll som hon är gjorde hon det puss på henne <33 så nu sitter jag här med gega i håret som luktar skit starkt!

Jaa på matchen så vann vi men jag spela skit dåligt vet inte vad det var med mig, vi spela zon försvar för första gången har inte ens fått öva på det!! så det var kanske därför det gick dåligt!
Men jag fick några smällar eller inte bara några smällar!
Jag fick en armbåge på min näsa så den har svullnat upp till en stor potatis usch ocksen så vrickade jag foten så det var kanske inte världens bästa match..

men nu så ska jag gå och skölja ur gegan ochsen så blir sängen nästa för mig
kyss och kram

Heej

Nu har jag precis kommit hem, ska ha match snart samling 18.30 och jag har inte ätit och jag mår illa usch inge bra..
Men som i inlägget inan så skulle jag ju åka och shoppa och det gjorde jag men det blev lite sent för när jag duscha så åkte pappa och mamma iväg och kolla på bil så när vi åkte iväg så var vi inte borta nå länge så jag fick bara en väska av mamma kan lägga upp en bild senare.
Men mamma och jag ska åka iväg nån anan gång jag hittade saker som jag ska få köpa senare jaa :)

Men nu så sitter jag ombytt till match kläderna och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från affären, dom skulle handla nåt enkelt att äta inan matchen men nu ska jag gå skriver sen hur det gick på matchen, hoppas vi vinner
                                                                              

puss och kram

Söndag

Jaa idag så är det söndag har precis spelat match med 93 orna och vi vann gick ganska bra för mig, gjorde ganska många mål också hihi.
Men jag fick panik på nr 6 i,  fan nu glömde jag bort vad dom hette ojuste tensta hhaha hon slog till mig i ansiktet och höll fast mig så då rotera jag och slog till henne i magen med armbågen´hiihi.

Nu så ska jag duscha sen så ska vi åka och shoppa JIPPI skriver sen vad jag köpte....
puss <33

Haha sjukt

Visste du att Clara är kär i mig, fast jag är kär i Farfar. Och en dag när Grädde och jag var på promenad försökte Henrik våldta oss båda! Då ringde jag Kundservice och hon kom direkt. Igår när jag duschade ringde Loly på min dörr och ville att hon och jag skulle leka med dockor men jag kunde inte för jag skulle ha sex med Mamma om två minuter. Förra veckan när jag dammsög mitt rum så låg Natta under min säng och strulade med Sofia. Nu orkar jag inte berätta mer för jag och Frida ska leka indianer.

Gör såhär:
ta fram kontakterna på din mobil och bläddra igenom, stanna slumvis och och fyll i det namn som kommit fram.

Barnsligt

Usch nu har jag fått lite taskiga kommentarer vet inte från vem men bryr mig inte bara barnsligt!!
Men nu så sitter jag och lyssnar¨på lite musik och väntar på att maten ska bli klar, ska äta tacos mm :)
kramizar och puzzizar <33

Helg

Hej idag så är det lördag jag har städat rummet idag och sen så skulle vi åka och kolla på lite saker till mig men jag skulle städa rummet klart så vi hann inte men vi ska göra det imorn istället :)

Imorn så har jag två matcher en på morgon och en på kvällen och det är med utvecklingslaget så jag kommer att spela med 93 or roligt roligt, sen så åker vi väll iväg och köper det vi skulle.

Blev väl inget långt inlägg idag då men jag skriver mer ikväll
kramizar <33

Fredag

Hejhej bloggen idag så har det då inte varit världens bästa dag, har bråkat med några men jag pallar inte mer så vet inte vad jag ska göra.

Idag så hade vi No prov och det gick skit dåligt fick hjälpa alla med det jag trodde att jag kunde men ingen kunde hjälpa tillbaks... sen på eng så började bråket sista lektionen!

När jag kom hem så kollade jag på vänner sen så ställde jag min mobil på att den skulle ringa när one tree hill skulle börja men den ringde inte så då hade jag somnat och vaknade när pappa kom hem..

Jag mår verkligen piss så jag vet inte vad jag ska skriva idag och jag pallar inte att skriva så mycket idag
Förlåt för att det blev ett tråckigt inlägg

kramizar <33

Onsdag

 Hej igen igår så skrev jag inte för att jag var sjukt trött men igår så hände det väll inget speciellt var i skolan som vanligt dårå! hade träning med 93 orna för att dom bytte nät på korgarna så tränade med dom.
Det var sjukt pinsammt på slutet för att jag hamnade med marion och sanny, marion är inte ens duktig så jag och sanny fick göra allt sanny spelar med 93 orna så hon är duktig. Men det var inte det som var pinsammt utan att p94 skulle träna efter och då är man jätte trött och när dom börjar med sin träning så har vi fys breve och man bara ligger där när man ska göra alla rygglyft haha

Idag så har det varit lite bråk i skolan då mellan tjejer och killar säger inte vilka men det kommer säkert bli bättre tror jag.
Haha sista lektionen idag så hade vi sv/media och då hade vi vikarie och hon var ju typ proffs på tidnings grejer och vi ska göra en egen tidning med klassen och då frågade hon mig och emma vad vi skulle vilja skriva om i tidningen då svarade jag att jag inte visste.
Då hoppade hon på mig eller hon satt inte på mig eller så utan hon ba:
vikarie- vet du inte! har du inte valt det här ämnet
jag- joo det har jag
vikarie- men då borde du veta vad du vill skriva i tidningen, vad vill du skriva om?
jag- jag vet inte
vikarie- men du borde väll veta nåt! vad väljer du gele hallon eller lakris?
jag- lakris
vikarie- film eller bok?
jag- film
vikarie- men då vet du ju! jag gillar inte när folk inte ens försöker och bara sitter och säger vet inte

aahhh damp snacka om pinsammt och emma sitter breve och bara skrattar hela klassen sitter och kollar på mig läran är typ sur på mig!! det är inte lätt
Emma om det hade varit du som satt där så skulle jag ju sakt nåt och inte bara sitta och skratta.

imorn så är det skolfotografering bajs vet inte vad jag ska ha på mig, ska jag ha uppsatt hår eller utsläppt faan kommer se ut som ett mongo som på alla klassfoton...
puss <33 måste gå och bestämma vad jag ska ha på mig

Bästa dagen

Hejhej idag så var det roligt i skolan konstigt nog haha... nej men vi hade ingen syslöjd så då skulle jag följa med emma till vällingby och då ville frida följa med så vi gick hem till mig för att hämta busskort och pengar.
Men daniel hade busskortet så jag fick gå till hans skola och stå och vänta tills han sluta och det tog typ en timme så vi gick in på en affär och köpte godis sen gick vi ut och stog och frös sen så ringde vi natta hon va i skolan och hade träslöjd sen så kom hon in sen så åkte vi alla till välingby.
vi var där några timmar och hade det roligt!!
vi testa kläder men sen så hade vi inga pengar så det gick inte att köpa bajs bajs..
vi tog bilder så om jag vet så kan jag ladda upp dom kanske imorn för sitter vid pappas bärbara för att jag ska göra spanska haha men det gör jag inte så får ladda upp nån annan dag.

Åjuste när jag och emma skulle åka hem från vällingby så tog vi tunnelbanan sen bussen och när vi står och väntar på bussen så är det en gubbe som står och glor på mig skit läskigt och han skulle med på samma buss som oss och när vi sätter oss på bussen längst bak så sätter han sig breve mig usch skit läskigt tog fram mobilen och hade PANIK!!
Sen så var det några utländska killar typ i min pappas ålder som sitter och kollar bak på mig och emma sen så skickade dom typ sms till varandra och sen titta på oss, när vi gick av bussen så sa en av killarna nåt till mig men jag förstog inte så jag skrek nästan till emma HOPPA AV asså jag skojar inte jag skrek nästan men emma döv som hon är hörde inte det haha.

men jag håller på med spanskan eftersom att jag har prov imorn och jag har verkligen ångest för jag kan verkligen inget så nu måste jag fortsätta så puss hej <33

Hola

Nu sitter jag och håller på med spanska eftersom att vi ska ha prov på det, på tisdag och jag suger verkligen på spanska kommer verkligen få ig!!
Idag så hade vi sista matchen  vi har vunnit 3 och förlorat 2, vi skulle ha vunnit sista matchen igår om vi skulle komma till final men det gjorde vi inte så det var bajs men matchen vi spela idag vann vi så det kändes bra vi förlorade mot dom i fredags och nu så vann vi haha.
Nästa vecka så börjar den ricktiga serien så det blir väll bra.
Åjuste vi fick låna matchställ damlagets gammla så jag blev nummer 20 för mitt nummer fick Ankan nmr 13 för att den var för liten :( och igår så skulle vi spela som ljusa så då fick vi byta kläder och då fick jag xl i byxorna dom var skit stora fick vicka upp dom jätte mycket haha.

men nu ska jag fortsätta ,med spanskan
kramizar från mig

Snabbis

Okej nu skriver jag en liten snabbis innan jag måste åka till matchen.
Jag har nu ätit eller det gjorde jag för en timme sen kanske men jag har rakat benen och det vet jag inte om det är så bra eftersom att jag ska spela match men det får vi se.
sen har jag bytt om till våra jätte gamla match kläder som är pinsamma att använda för små och alla små lag har dom  men vi skulle kanske andvända några andras match ställ inför cupen eftersom att vi inte  har fått våra nya men det får jag reda på sen på samlingen som är 18.30 allså snart
men nu måste jag sticka önska mig lycka till så skriver jag hur det gick sen
kramizar från mig <33

Shushue

Skrev ett inlägg förut när jag kom hem från skolan men ser att det har försvunnit `pust´

Så får skriva om det dårå.


Idag så var Emma sjuk hon hade feber den stackarn, så då var jag med Frida, Natta, Stephanie och Jossan vi hade det roligt tillsammans och natta har lånat min sälen tröja igår och idag men idag så var den absolut  inte lika ren som förut den hade en brun fläck på ärmen jag sa att det var bajs men Natta sa att det var choklad sås men jag tror fortfarande att det är bajs haha hon smutsar verkligen ner hon hade också fått lånat min UCLA tröja och när jag fick tillbaka den så var den helt kladdig  såg ut som snor men hon sa att det var vattenmelon haha men får tro på henne.


Men ikväll så har jag match men usch jag är jätte trött funderar på att lägga mig och villa hhaha men får se, det är samling 18.30 och matchen börjar 19.15 så kommer vara jätte trött.

Imorn så ska jag sitta i sekretariat men kan verkligen inte något usch får panik när jag bara tänker på det, sist så blev allt fel typ hundra poäng fel men imorn så får jag väll sköta tiden eller nåt enkelt!


Sofia har hjälpt mig med bakgrunden visst blev det bra den blev jätte bra tycker jag (A)

Men ska gå nu vi ses och krya på dig Emma

Kramizar från mig <33

Ont i huvudet

Hej jag har ont i huvudet nu usch skit jobbigt känns som att det dunkar värsta diskot haha.
Idag så gick jag hem från skolan för att jag hade ont i magen och i halsen, gick hem vid tolv och jag skulle ha spanska och matte och världens längsta hål timme så jag gick hem, mammsen sa att det gick bra.
När jag kom hem så kollade jag på film John tucker most die den är ganska bra... sen sommnade jag som vanligt jag somnar alltid på torsdagar haha är skit trött då.

Men idag så har det inte hänt nåt speciellt, har träning som jag måste gå på för mamma men det går nog bra annars så är det bara att hoppa av senare börjar klockan 20.00 och slutar 21.30.
usch gillar inte att det blir så sent när man kmr hem för jag är då så himla trött och då måste man duscha och allt och då blir jag pigg så somnar inte förrän vid tre då haha.
 Men nu ska jag gå skriver kanske efter träningen om jag orkar
kramizar <33

Lever fortfarande

Hejsan allihopa idag är det onsdag ganska skön dag eftersom att det inte är nån träning men det enda negativa är att vi slutar vid 16.15 senaste dagen idag ju och börjar kl 08.30 men men.. .
imose så hade vi ingen bild och den är i typ två timmar så istället för att börja vid 08.30 så skulle vi kunna börja vid 10.30 usch vad dåligt så kommer man till skolan sen så är det en kille som säger att man inte har nån lektion då skulle man ju kunna få sova... men det blev bra ändå vi gick ner till fritiden och satt där sen så kom frida och natta så satt vi och snacka sen gick vi hem till emma och hade det roligt haha vi gjorde tacos med nån konstig vitt köttfärs och vi drack världens godaste dricka haha som vi hitta i källaren när vi leta efter annat.
sen efter när vi gick tillbaka till skolan så var man kanske bara lite flummig haha.

Alldeles nyss så satt jag och höll på med läxan måste verkligen göra det men jag orkade inte så jag gjorde ett litet uppehåll jag gjorde lite mattemed emma efter skolan, vi gick och handla mat till henne för hon har ridning för hon skulle äta där ochså köpte vi choklad såklart (jag inte tjockis) haha.
sen så blev det lite tjaffs mellan oss och några andra på vägen hem till emma dom höll på att tjaffsa med oss och vi palla inte så vi blev lite sura på dom bara lite.

Åjuste jag lever fortfarande bra va hhaha men jag skrev fel tid på förra inlägget det var typ imorse halv tio eller nåt.
På lektionen så satt alla killar och sa att det var halv ett som det skulle hända och klockan var då 12.20 sen när det var en minut kvar så satt dom och räkna ner asså jag ljuger inte men jag fick gåshud och håret reste sig det bara ryste till när dom kom till 3 2 1 BANG snacka om att man blev rädd haha jag blir lätt rädd.

Men sprang iväg en stund min granne ko över och undra om jag kan vara barn vakt åt deras två barn men det kan jag ju inte för jag har cup så dåligt, när jag behöver pengar och kan få det så är det alltid nåt som står ivägen SKIT också.
så om det är nån som vet hur jag kan få pengat berätta..

Asså dagens låt som jag har gått runt och sjungit på är ll´l be waiting av lenny kravitz verkligen bra

ska sticka nu kramizar <33


Måste bara

Jag måste bara skriva att för typ nån dag sen så hade jag 28 besökare och idag 5 st bra va asså för att vara ny jag har bara sakt till en vad min blogg heter så undra vilka alla andra är haha ni får kommentera inte olagligt

Träning

Hejsan hoppsan nu har jag kommit hem från träningen och det gick mycket bättre idag än igår bra bra han sa till och med att jag var duktig haha nu är jag mycket stolt han har inte sakt något till mig så har känt mig så dålig, men har kanske varit lite okoncentrerad på dom senaste träningarna men nu kände jag mig mycket bra :)

Jag skrev inte efter skolan mamma hade baxat datan så då kunde jag inte skriva. men skolan var okej idag slutar ganska tidigt tror jag annars så går den här dagen sååå fort.
sista lektionen är spanska så det är ju bra men asså det var såå himla pinsamt asså när man kmr för sent till spanskan så brukar vår lärare vilja att man ska göra saker inför klassen som att stå och sjunga eller dansa usch, vem vill det men. jag kom för sent pågrund av vårt sjuka schema vi har tio min på oss att göra oss klara på efter ídrott och det går ju inte såklart att man kmr för sent och jag känner ju ingen i klassen så fick gå in ensam kom fem min för sent men herregud det är väll inget jag brukar inte komma för sent! men vår lärare han kollade på klockan och jag trodde verkligen att jag skulle få göra nåt, men han sa inget han ba ska du inte säga förlåt när jag rusar förbi för att sätta mig på min plats.
men jag kom inte på vad det hette så då var det nån som sa vad det hette perdon så då sa jag det och sen går jag förbi en tv som jag skulle gå imellan och då stötter min  stora rumpa mot den och den börjar skaka jag blev skit rädd trodde att den skulle välta men jag har gud på min sida tack och lov haha så den välte inte.

Nu har jag ätit upp mina potatis bullar och nu mår jag illa usch jag brukar inte äta efter träningar men nu han jag inte äta innan för jag vill äta minst en timme innan träning så att jag inte ska typ spy haha.
 
asså har ni hört att det typ stog i tidningen att alla ska dö ikväll vid 03.00 ifall ett experiment går fel dom ska typ göra nåt får reda ¨på nåt om jorden eller nåt sånt vet inte ricktigt, hörde det i skolan när Adam och jonte gick runt och sa jag kmr inte på din begravning för jag är död då, alla kmr att dö imorn höll dom på.
 men jag vet inte om det är sant ska fråga pappa när han kmr hem från mitt basket lags föräldra möte.
åhh juste igår så var det föräldra möte i skolan och min pappa gick dit och då var det nån som sa att det finns blottare i hässelby fett läskigt kmr inte våga vara ute nu haha, annars så är det föräldrar som bara hittar på så att vi inte ska vara ute.
min pappa såg att det stog carrooosss <3 kurden sam på ett bord och det är min bvän som hade skrivit det och så kmr han hem och bara frågar ut mig ba vem är det lalala och jag vill ju inte säga vem det är haha för min pappa det är min och bväns lila grej haha men om det är nån som vill veta det så kan jag kanske berätta det nån annan gång ;) 
men nu ska jag dra blev så långt inlägg idag men tänkte också skriva ett inlägg om bara mig så att man lär känna mig lite.
kramizar från mig <33
 

Good morgon

Good morgon allihopa just nu sitter jag och väntar på att mina mackor ska bli klara i brödrosten.
Jag är så himla trött idag vill bara lägga mig ner och sova, men igår såå la jag mig tidigt jag la mig kl.22.00 efter att jag hade duschat och gjort lite läxor.
Nu på morgonen har vi mentorstid sen slutar vi kl 13.55 efter spanskan usch hatar spanska fattar inget och känner ingen i min spanska grupp, vill att sofia ska börja i min grupp men får se om hon gör det (hoppas).

Igår så skrev jag ju inge mer efter träningen men den gick sådär tycker jag, jag hade glömt bort en sak som man skulle göra då stoppade vår tränare allt och bara frågade ut mig för att jag gjorde fel (inge bra) men aja får försöka göra bättre idag. Träningen idag är kl 17.00 så en halv timme senare än igår.

Men ahh nu måste jag börja göra mig klar såå seg jag är haha, om man kallas för tc (trögacarro) haha skriver mer senare idag.... kramizar <33

Dagens

Hej allesammans idag så är jag på super humör, jag sitter nu och lyssnar på en skit bra låt kid rock - all summer long verkligen bra ni borde lyssna på den, om jag visste hur man gör så skulle jag fixa så att man kunde lyssna på den på bloggen.
Vi fick sluta tidigare från skolan idag sköönt för vi hade ingen syslöjd det är ganska okej med syslöjd och innan så hade vi ingen engelska men vi skulle sitta kvar i skolan och jobba endå, men haha tror ni att det blev nåt jobb nej det slutade med att alla satt och lyssna på musik på mobilen och bara chilla.
Min bvän gick hem från skolan efter bspråket hon hade migrän men det är ju sjukt varmt i skolan nu, luftkondioneringen är paj så att alla har typ ont i huvudet och sån skit.
Åhh juste har ju träning idag tidig träning (basket)  kl 16.30 usch har verkligen inte lust med det nu när natta har slutat i laget det är inte lika roligt då, om du nu skulle läsa det här så vill jag VERKLIGEN att du ska fortsätta.
Ahh nu ska jag göra nåt annat får se om jag skriver lite senare idag, kanske berättar hur det gick på träningen.
kramizar från mig <33

Usch

Jag blir så irreterad jag fattar inte hur man gör med bloggen, jag vill inte ha den här tråckiga bakgrunden och jag vet inte hur man byter det finns ju andra att välja mellan men dom är också tråckiga! så om det är nån som vet hur man gör hjälp mig så blir jag glad :)
Men iallafall idag så har jag typ inte gjort nåt facktist ganska skönt!  Jag vakna vid elva tror jag sen så var jag inne på datan och försökte lista ut hur man gör men så smart jag är (not) så förstog jag inte alls hur man gör men sofia ska hjälpa mig nån gång :) men nu så har jag precis sätt klart en film kmr inte ihåg vad den heter men den var okej.
Min pappa åkte iväg för två timmar sen och han sa inte vart han skulle, men så dum han är så har han inte med nån telefon såå är lite orolig men han kmr nog hem snart.
USCH imorn så är det skola jag har verkligen ingen lust med skolan nu vill jag ta det lugnt!  jag har inte träffat bvän i helgen heller inte ens pratat med henne fy på mig.. men jag ringer henne ikväll om jag inte glömmer bort det som vanligt när jag ska ringa henne. men nu ska jag gå in på nelly.com och asos.com och kolla om jag hittar nåt fint kramizar från mig <33


Min blogg

Nu har jag skaffat blogg som tusen andra har gjort, här ska jag skriva om mig och mitt liv... sååå ha så roligt kramizar


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0