Söndag

Hejhej igår kväll så var det en jätte rolig kväll vi va hemma hos Frida men vi kolla aldrig på filmen istället låg vi och pratade och ringde olika personer :) Men sen vid tolv så skulle Emma hem och vi frågade om vi kunde sova över men Emma fick inte för sina föräldrar så då var det bara jag som sov över. Vi följde med henne till bussen och då träffade vi en jätte snygg kille grr ;) som Frida och jag snackade med och sen hoppade jag och Emma lite på någons hoppmatta haha medans Frida snackade med killen sen så stack Emma och vi visste inte vart hon stack så vi gick typ runt och ropa på henne och frågade en taxichaffis men han visste inte var hon var. Hennes föräldrar ringde typ hela tiden och fridas mamma men aja sen så hade Emmas föräldrar möt henne så då var allt lugnt förutom några saker haha Frida vet!!
När vi kom tillbaka så låg vi i hennes rum och pratade och typ skrattade skit mycket och gjorde en grej som hennes mamma typ hörde, hon bankade typ i vägen och allt. Asså vi blev typ hungriga vid tre på natten så vi skulle gå upp och göra kokosbollar när hennes mamma hade somnar men då hade vi typ glömt bort det.
Men imorse så stack jag hem vid två, vi hade börjar se på Mamma mia men vi han inte se klart på den :( men idag så ska jag spela elit match och sen hoppas jag att pappa vill fortfarande åka och köpa kläder till mig :D
Men nu så måste jag sticka och fixa mig och sen så har jag match i husby.
KYSS <33

Fel

Asså det hade hänt nåt fel i torsdags så hade jag lakt in ett inlägg om att stephanie fyllde år men det hade typ inte kommit upp, men hon fyllde år i torsdags haha så jag lägger upp det igen!!

GRATTIS STEPHANIE

Jamo hon leva jamo hon leva jamo hon leva ut i hundrade år ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ut i hundrade år och när hon har levat och när hon har levat och när hon har levat ut i hundrade år ja då ska hon skjutas ja då ska hon skjutas ja då ska hon skjutas ut på en skottkära fram och när hon har skjutis och när hon har skjutits och när hon har skjutits ut på en skottkärra fram  ja då ska hon hängas ja då ska hon hängas ja då ska hon hängas på en kossa bak och fram och när hon har hängits och när hon har hängits och när hon har hängits på en kossa bak och fram ja då ska hon dränkas ja då ska hon dränkas ja då ska hon dränkas i en flaska champagne och när hon har dränkits och när hon har dränkits och när hon har dränkits i en flaska champagne ja då ska hon firas ja då ska hon firas ja då ska hon firas ut i hundrade år ETT FYFALLET LEVE FÖR STEPHANIE HON LEVE HURRA HURRA HUUURRA 
                                                                 GRATTIS STEPHANIE

Idag så fyller Stepahanie 14 år så Grattis, alla ska gratta henne ingen får glömma bort det OKEJ!!?
Hon fick en jätte gullig heffaklum, örhängen och armband i hennes favorit färg :)
Puss Puss stephanie hoppas du får en bra födelsedag och hoppas du får det du önskat dig!!


Lördag

Heejhej nu sitter jag och pratar i telefon med Emma och vi ska göra nåt ikväll med Frida roligt vi ska typ kolla på
Mamma Mia ocksen gå ut och göra nåt..
Idag så har jag spelat match och sen varit funktionär på en damlags match och det var inte speciellt roligt :( Men det har varit min dag förutom att jag har varit inne på datan! 
Men nu så ska jag äta.
Hejdå Puss Puss <33

Heejhej

Just nu sitter jag och chattar med några på msn, jag är typ skit stressad och allt har engelska prov imorn som jag verkligen inte kan sen har jag träning om typ en timme och då kommer jag att komma hem vid kvart i tio såå bajs.
Men jag måste  typ sticka men det har typ inte hänt nåt idag men läs Emmas blogg för jag är verkligen skit stressad så jag kan inte skriva nåt Emmas blogg  eemmaaass.bloog.se så läs den vet inte om hon har skrrivit nåt nu men aja..
Puss Puss <33

FÖRLÅT (ojooj vad långt det blev)

Asså shit förlåt nu har jag inte skrivit på typ en vecka eller vafan det har varit men jag har varit så stressad och skit för det är så mycket som hänt och händer just nu.
Men jag ska skriva lite vad som hänt och sånt dom dagarna jag inte skrivit.

Fredag: I fredags så var det en vanlig dag i skolan och flams och allt haha alla fredag är det för oss haha.
Men efter skolan så stack jag, Frida, Stephanie och Emma hem till Emma och där så gjorde vi iordning oss och sånt som tjejer måste göra ;)
men sen så stack vi in till vällingby och mötte Natta och Felipe vi tog bussen mot frida och där så åt vi Tacos usch vad pinsamt satt i halsen när jag skratta och då satt Felipe breve och jag lät som värsta grisen som var på väg att döö haha.
Tobbe kom och vi stack ut och hade värsta snöbollskriget haha vi sprang runt och halka och allt.
Åjuste sen kom det en tant och började skrika och allt när Felipe höll om Frida ba SER DU INTE ATT HON ÄR RÄDD och allt SKA JAG RINGA POLISEN haha.
Sen efter allt det när vi dumpat Felipe och Tobbe stack vi till Emma och skulle sova där men klockan fyra på natten så gick jag hem och sov hemma för att jag skulle ha match thaha.

Lördag: I lördags så spela jag matchen som vi vann och sen på kvällen så tog jag och Emma bussen till astrakangatan och skulle möta Frida och Natta som hade suttit och väntat på oss i typ en timme ute i det kalla usch men dom var jätte snälla som satt och vänta på oss sööölisar.
Sen stack vi till Coop och handla och hade värsta vagnrallyt haha fett roligt man kan ha med en vagn :D
Vi tog sen bussen hem till Frida för vi skulle sova över där.
 Vi satt typ och asgarva och allt det var skit roligt och Natta hon är värsta mobbaren hon tog Emmas mobil och filma mig när jag satt och åt  chips haha och nu säger hon att hon ska lägga upp den på pea :(
Om du gör det ska du få HÄÄÄÄÄÄMND haha

Söndag & Måndag: I söndags så fyllde mamma år så då firade vi henne och gick på resturang och sånt sen på kvällen fick jag sjukt ont i magen och inte kunde sova och det fortsatte till måndan så jag stanna hemma från skolan sov typ till två jätte skönt :)

Tisdag: I tisdags (igår) så var jag i skolan men då var Frida sjuk stakarn så det var inte speciellt roligt utan henne men sen så hände det en jätte bra grej två av mina kompisar blev kompisar JIPPI :)

Onsdag (idag) : Och äntligen onsdag.
Idag så hade vi värsta snöbollskriget och allt skit roligt Natta och Stephanie såg ut som att dom hade typ Hallowen va helt svarta runt ögonen och förlåt stephanie att jag kasta snöö i ditt öga.
Sen när vi kom in igen så gick vi runt och va helt blöta, fläckiga och håret stog åt alla håll haaha.
Frida var sjuk idag också men imorn kommer hon säkert till skolan och då är vi andra tjejer sjuka haha.

Äntligen klar nu så ska jag ringa fredde och prata med honom en stund för jag svara inte när han ringde igår ochsen blir det plugg och One tree hill Whoho
Puss Puss <33


PLATTÅNG MIIIIN

                                   
Miiiin snygga plattång och min fina hand haha

Onsdag

Asså onsdagar är verkligen skönaste dagen i veckan förutom fredag då men jag har ingen träning så jag kan bara ta det lugnt skönt :) mm
Men idag så var Frida och Stephanie sjuka så det var tråckigt men dom kommer imorn till skolan igen och då ska vi åka till Gillinge asså orka vara i skolan 07.45 usch jag kommer typ somna på bussen haha jag och Emma kommer ligga och snarka :D
Idag efter skolan så gick jag,Emma hem till mig och bakade kladdkaka som inte blev så lyckad haha men den åt vi upp ändå, sen var vi inne på datan och ringde några roliga personer sen stack hon hem ganska tidigt för Emma hade Ridning.
Men nu har jag varit och handlat mat till imorn det blev en kycklingsallad mm och sen fick jag en fruktsallad av mamma som jag sitter och smaskar i mig jag är inte tjock haha Frida är lite avundsjuk på mig och min fruktsallad men vem är inte det.
Puss Puss <33

!!

Glöm inte att kolla på Ugly Betty som börjar om en minut och sen kl 21.00 så är det Desperate Housewives
 (hjälp med stavnig) Jippi haha men nu så måste jag ju skynda mig...

Tisdag

Fredde är dum mot mig han ska gå för att han ska kolla på en bajs film med sin brorsa, så han lägger bara på och nu sa han att jag var dum för att jag skriver om honom.

Men idag så var det vä också en rolig dag vi har verkligen blivit så flammsiga vet inte varför vi måste verkligen förbättra oss men på spanska provet så gick det väl ganska bra vi hade vikarie hon sa typ svaret när man fråga haha.
Asså vi hade hon på svenskan också och hon är verkligen så skön och rolig jag diggar henne (ordet snott från emma)
haha men aja.
Jag har haft träning som vanligt och den gick bra vi har fått en till tränare  som ska hjälpa till bara för att vi är så jobbiga haha men jaa han verkar vara bra men inge snygg ett minus dårå ;)
Men nu så väntar duschen så nu ska jag sticka
Puss Puss <33

Måndag

Heejhej nu så har jag ätit och kommit hem från min träning den gick inte så bra heller vet inte vad det är med mig jag är helt konstig och känner mig stressad hela tiden.
Idag så hade vi omprovet och det gick verkligen inte bra så jag är helt säker på att det blir omprov igen usch.
Imorse så kunde jag verkligen inte gå upp jag var verkligen sååå trött ville bara vara sjuk och ligga kvar i min varma och sköna säng mm :)
Men idag i skolan så var det mycket flamms haha jag och stephanie hade tråkigt så vi kastade runt min mobil och den flög ner i golvet och allt den har säkert tusen repor på baksidan nu haha om man har tråkigt och vill ha en ny mobil såå.
Sen när vi skulle ha syslöjd så hittade jag ett rosa typ som jag knöt runt huvudet och sen började jag och emma klä på oss jätte mycket tyger och sen när vår lärare kom så stog vi där i massa tyger haha ;P

USCH JAG HAR SPANSKA PROV IMORN SOM JAG INTE ÖVAT TILL JÄVLA *****  :s
Puss Puss

19.15

Hejhej idag så har det varit en skön dag bara tagit det lugnt och spelat match som vi förlora jävla piss men aja vi spela inte ens speciellt bra vet inte vad som hänt med laget.
Igår så gjorde jag typ inget jag vaknade vid halv ett fy på mig sen så kolla jag typ på tv städa mitt rum och duscha mm :)
Det var verkligen en slappar dag igår hihi men jag gick typ och la mig vid 12 och sen kl två fick jag ett sms av Rasse och då ringde jag till han, han var med Fredde, Benke och Jacob det var roligt och prata med dom haha :) men jag satt typ uppe till fem sen gick jag och la mig.
Skulle upp 11 idag hade match.
Efter matchen åkte vi hem jag duscha och sen köpte vi min efterlängtade plattång Jippi :) den var verkligen jätte bra testade den nu, men jag köpte inte den som jag visade förut för den hade inte fått något bra omdöme!
Slänger upp en bild senare på den.
Men nu så ska jag gå och äta Tacos mm gott...
Puss Puss <33


Hemma hos Emma

Heej just nu är jag hemma hos Emma med Frida.
Äntligen så är det fredag jag har verkligen längtat så mycket.
Jag skrev inte igår för att jag orkade inte och jag hade världens mensvärk så orkade verkligen inget och så bråkade jag med fredde också klart bråkade jag med päronen om att jag behövde pengar till min mobil usch.
Igår så hade jag också mitt so prov jag fick IG så jag ska göra omprov på måndag typ alla ska göra det.
Emmas prov revs haha så hon måste göra det.

Men idag så har det varit ganska roligt men det är ju typ alla fredagar haha :)
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men något roligt hoppas jag :P Natta kanske ska komma sen men vet inte hon kanske skulle träffa Tobbe eller nåt, men nu har hon ungerska.
Men nu så ska jag inte skriva mer skriver lite mer senare
Puss Puss <33


                                                                                                           

Panik

Jag har verkligen panik kan inget till provet imorn, typ kartan europa ska man kunna.
Men jag bara övat litee men sen så orkade jag inte och då började jag tänka på bvän och då loggade jag in på pea och skrev en press om henne så när du kommer hem så får du logga in och kolla (A)
Puss Puss <33

Onsdag

Nu har jag inte skrivit sen i lördags men jag har inte hunnit att vara inne på datan är typ första gången jag är inne under den här veckan.
Men idag så började vi 08.30 med bild men vi hade ingen så då tänkte vi åka till Stephanie men så blev det inte, istället åkte jag,Emma,Stephanie,Frida,Natta,Amanda till vällingby och gick in på Mcdonalds och köpte toast sen så stack vi till skolan och det var verkligen skit roligt på bussen jag och Emma hade jul stämmning och sjöng jul låtar.
Åjuste på bussen så satte jag ett klistermärke (Lisa från The simpsson) på Amandas hår och hon hade det i skolan och hon märkte inte det tills vi började skratta skit mycket haah..
Vi hade bara två lektioner idag Svenska och No för sista No lektionen skulle vår lärare typ sticka någonstans.
Efter skolan så skulle jag och Emma åka in till Centralen och träffa Fredde, Rasse och Jacob men sen ringde dom och sa att vi skulle åka hem till dom i Södertälje och vi kunde inte det så vi åkte till vällingby och blev förföljda av värsta äcklena usch :(
Men vi fyra så ringde vi till Frida och Natta så då träffades vi vid björnboda skolan.
Så då gick vi runt och snacka och åkte buss till olika ställen haaha vi har inget liv..

Ikväll så har jag ingen träning så då blir det plugg usch har so prov imorn som jag inte kan.
Vill bara sova mmm :D
Puss Puss <33

 Fiiin bild snodde den utav Natta på pea

??

Vilken färg ska jag ha på plattången nedanför om jag köper den??

Säger bara

Äntligen lördag gud vad skönt bara ta det lugnt den här helgen ska jag inte göra något jag ska bara chilla :)
Men igår kväll så åkte vi till Natta för att vi skulle typ hämta något men sen så mådde inte Emma bra så då följde jag med henne hem vi satt oss på bussen sen så åker den åt fel håll och vi bara sitter och kollar på varandra haha vi tog fel så den åkte värsta omvägen usch tog typ ett år.
Men sen så gick jag hem klockan var typ sex jag åt och mammas syster skulle komma och jag orkade inte vara hemma så jag ringde till Emma så då gick jag till henne tog med mig flera filmer som hon satt och kolla på medans jag satt och prata i telefon med Jacob och Fredde hhihi men sen så skulle Emma typ lägga sig så då gick jag hem :(
Jag pratade med Fredde i telefon påvägen hem och det var skiit läskigt det var så mörkt och kallt och det kändes som att det var någon som förföljde mig och att det var någon som skulle hoppa på mig från buskarna.
Jag sa det till Fredde och han bara skratta och började berätta jätte mycket grejer att det var någon som hade blivit ihjäl slagen och allt var påväg att kissa på mig fyfan tahaa.
Men sen så pratade jag med honom typ till fyra på natten i typ fem timmar eller nåt så jag är skit trött så jag ska bara kolla på en film ikväll.

Idag så hade jag match vid tolv och det var jätte jobbigt, va skit trött och kunde inte fokusera mig så jag spela piss dåligt.
Men efter matchen så åkte vi hem så duschade jag och sen åkte vi till Media Markt (eller vad det hette) pappa skulle visa mig en telefon.
Men jag gillade den inte så då blev det inte en ny mobil :( men jag hittade en plattång som jag kanske ska få JIPPI vi ska dit imorn och kolla igen.
Efter det så hade jag match och jag hade jätte brottom till den hade glömt bort tiden så vi fick typ köra rally hem så att jag skulle kunna byta om, men jag kom typ femton minuter försent usch.
Vi vann matchen men vi mötte ett jätte dåligt lag så körde typ inte på allvar vi bara sprang runt och skratta och allt så dom ledde och allt men tillslut så vann vi med typ 15 poöng eller nåt men om vi hade kört på allvar så hade vi vunnit med mycket mer.
Vi hade inte vår ricktiga coach men om vi hadde det så skulle jag inte sitta här skulle fan vara död hela laget skulle vara det för vi spela så dåligt.



Men nu så ska jag gå upp och degga vid tv.
Puss Puss <33

Min rumpa = Kärlek

Äntligen så är det fredag JIPPI :) Jag är helt säker på att alla i skolan har sätt min rumpa nu helt säker.
Emma drog ner mitt linne när jag hade legging fett pinsamt och sen satt några nedanför och då var det en tjej som såg haha hon ba OOOJ och höll för munnen ahhaha.
Sen så höll Emma på skit mycket på engelska lektionen hon knäppte upp min bh så att vi fiick springa ut från lektionen hahaa vi hade värsta skrattanfallet sen så drog hon upp linnet igen när jag stog med rumpan ut mot klassen fett pinsamt dumma kossa hon ska få igen ahha. Nu sitter Natta och kollar vad jag skriver vi är hemma hos Emma med Natta och Frida..
Efter engelskan så stack vi ner till pansiot och då fick jag värsta skrattanfallet usch fett pinsamt kunde inte ens andas men bajs bajs nu säger frida att jag är jätte dåli på att blogga så nu ska jag lägga ner dena blogg



Haha nej jag skämta,
men fredde är i stockholm för att han ska klippa sig haha han kommer säkert se konstig ut.
Puss Puss <33

Torsdag

Hejhej idag så började hela dagen bra men slutade inte så bra bråk som vanligt...
Ikväll så har jag träning så jag måste sätta igång med min no för jag kommer verkligen få ig imorn annars.
Men jag har inte mycket att skriva förutom att alla mina naglar är borta nu skit korta och allt och jag har ont i huvudet såå nu vet alla det haha..
Puss Puss <33

:(

Jag ska testa att platta håret med min jätte dåliga plattång och se om jag kan ha utsläppt imorn i skolan men det kommer nog se helt cp ut usch hatar mitt hår längtar tillbaka till mitt långa och fina hår :( usch

...

Fett dum jag är jag har ingen träning ikväll utan den är imorn jag har inte ens haft någon träning på onsdagar haha.
Jag satt nere i köket och kolla på skolfoton med mamma och jag ba vi skjutsar till träningen som vanligt mamma hon ba har du träning idag?? jag ba ahh sen fick jag gå och kolla ddet och så har jag inte det och jag har haft skit mycket panik för att bli klar med no pappret men nu är jag klar så då är det bara att plugga in.. hihi
Puss Puss <33

Onsdag

Idag så har det varit ganska skönt i skolan hade två no lektioner efter varandra men jag han inte göra klart no frågorna så jag måste sitta och göra dom snart usch usch på lektionen satt jag,frida, natta och emma och hade deet jätte roligt vi satt typ och skrattade åt allt och alla haha.
Sen efter no lektionen så ringde Fredde så då skulle alla prata med honom så telefonen skickades typ runt till alla haha så sen när jag prata med honom så typ skrattade vi bara och han tyckte att det inte var roligt (surpuppa) :)
Ikväll så har jag träning kl åtta så då hinner jag se på one tree hill och göra no whoho..
Blev ett kort inlägg (olivia tjatar på att dom är så långa) haha så nu säger jag hejdå
Puss Puss <33

Nöff nöff

Hejhej just nu sitter jag och pratar i telefon med olivia men hon ska gå på toa och göra nummer ett och två thaha så vi lägger på nu.
Jaa idag så har det varit ganska chill i skolan hade på mig leggings (det var hål i dom ) och kofta (det var hål i den också) sen så hade jag ett svart långt linne och min mjuka halsduk skönt och snyggt åjuste sen hade jag mina nya örhängen från gina tricot som är leopard mönstrade I LOVE IT :)
Bråkade lite med fredde haha men det gjorde vi igår men nu så är vi vänner igen hurra haha.
Asså shit får damp på min mobil den vibrerar hela tiden och då tror jag såklart att det är ett sms men då är det bara för att jag har lite batteri bajs :(

Hahah idag i skolan så slogs jag och natta lite på skoj och sen så hade jag dragit i hennes hår och så sprang jag såklart iväg och då kom hon sen när jag stog och prata med emma.
Hon kom bakifrån och drog  i min tofs och jag bara vek mig bakåt och ramla helt rakt haha sså låg jag i korridoren och bara skratta och skämdes ihjäl men sen så kom Gianni också och bara stog och skratta och peka på mig, det gjorde det inte bättre då började jag skratta som värsta grisen så då sprang jag ut till trappuppgången och nästan kissade på mig haha.
Ikväll så har jag ingen träning men om jag hade så skulle den börja om fem minuter men istället så ska vi kolla på en damlagsmatch.
Puss Puss ska gå nu

Åjuste

Jag har no prov på fredag så jag måste typ öva på den usch jag orkar verkligen inte


Ångrar mig

Faan vad jag ångrar mig för en grej jag gjorde idag fyfan bajskorvar också åhh.
Men idag så var det skola inte roligt som vanligt det var jätte jobbigt att gå upp usch jag ba bara en kvart till sen blev det en timme till haha.
Men idag så träffade jag Felipe, Marckus, Tobbe och typ en till kommer inte ihåg hans namn haha vi gjorde typ inget gick runt och snacka mobbade emma lite ahhaa.
Sen så har jag bråkat med Fredde bajs men det är inte det jag menar med att jag ångrar visst det är synd ochså men det är inte det.
Och på min träning idag gick det inte bra jag hade ingen energi eller nåt (Fuck Face) så jag orkade inget ochså hade jag ont i huvudet så jag kan inte påstå att det här var en bra dag...
Sitter och väntar på att Emma ska ringa till mig kan ta typ hundra år då hon sitter och äter.
Puss Puss ska sticka <33

Aj

Aj min nagel den har skivats sig och nu så bröts den fan vad synd :(
Men Emma sov över hos mig inatt det var roligt men nu så har hon gått hem för att hon skulle snacka med sina föräldrar men sen så kanske ska vi träffa Fredde och Nicklas igen men det är bara kanske vi får se.
Jag har typ städat bort allt det var jätte stökigt när Emma stack haha värsta bombnedslaget ojuste den där filmen som vi kollade på hette Jiddra inte med Zohan typ så hette den jag kollade klart på den efter att Emma hade stuckit.
Den var ganska rolig och nu vet jag var alla killar i klassen har fått Disco Disco Ahah ifrån haha.
Men nu så ska jag göra mig klar och allt skriver mer sen och imorn är det skola och jag har värsta ångest usch.
Peace out
Puss Puss <33

01.52

Usch nu har vi kollat på typ halva filmen men vi orkar inte se något mer så vi ska typ prata lite också men natti natti skriver mer imorn då..
Puss Puss <33


<33

Hejhej just nu sitter jag här med Emma och vi ska kolla på en film som min pappa hade hyrt förut.
Imorse så åkte jag iväg till en grav som vi alltid gör under den här helgen och så tände vi ljus och gick in i kyrkan och allt det var ganska mysigt i kyrkan men sorgligt dårå :(
Efter att jag hade varit där så åkte jag hem och då skulle jag vara med Emma,Frida,Natta och några killar men sen när vi gick ut ifrån mig så ringde dom och sa att det inte skulle bli nåt att dom hade gått in och att det inte var någon ide att vi kom så då åkte vi inte till dom.
Så då mötte vi Fredde och Nicklas i Hässelby strand sen åkte vi hem till mig och skulle se Saw 4 men det var typ fel på videon så vi bytte till She's the man och så satt vi och kolla på den roligt roligt.
Men dom stack för en stund sen så då ska vi kolla på en annan film.
Emma ska sova över här så vi ska kanske träffa dom igen imorn men inte ricktigt bestämt får se.
Men nu ska jag gå och kolla på filmen vi ses
Puss Puss <33


01.35

Hej jag är fortfarande med Emma vi har kollat på en skräckfilm Stay Alive den var inte bra den var typ inge läskig eller nåt man visste hela tiden vad som skulle hända.

Men vi har nu pratat i telefon med Fredde och hans kompisar vi kanske ska göra nåt imorn vet inte ricktigt än men det ska typ bli ganska roligt dom ska kanske sova över,måste prata med päronen haha.
Vi ska kanske kolla på bio eller typ kolla på skräckfilm eller nåt inte ricktigt bestämt än då.
Först så skulle jag åka med Natta och då skulle Freddes kompis benke följa med som vi träffade på båten men Natta ville typ inte så då ska Emma följa med JIPPI och då ska hans kompis Nicklas följa med...
Men jag ska typ gå hem snart vet inte vi får se har ont i halsen och allt.
Skriver mer imorn
Puss puss <33

Digestive & mandarin

Nu sitter jag hemma hos emma och äter mandarin och digestive vi har blivit kompisar igen vi pratade med varandra face mot face vid gula krogen i regnet haha var helt dyngsur när jag kom hem.
Jag och emma skulle åka in till vällingby för hon skulle handla lite saker och jag följde med men jag hade inga pengar köpte bara två örhängen och sminkborttagning så det var inget roligt men jag var ju inne i vällingby nu i veckan och köpte lite saker.
Men efter att jag hade varit inne i vällingby så gick jag hem och då hade jag glömt hemma nycklarna så då gick jag hem till Emma så det är därför jag sitter här nu..
Men ska gå nu ses
Puss puss


RSS 2.0