Hjärtat Gav Upp..

Michael Jackson Död, Hjärtat gav upp..


Michael Jackson kungen av pop har dött. Fick reda på det av några sms som jag fick i natt, trodde först inte på det. Han avled efter en hjärtattack på sjukhus, han blev bara 50 år.

Jag lyssnar inte mycket på han nu men när jag var mindre så tyckte jag att han var jätte bra. Det tyckte min brorsa också och nu i sommar så skulle han ju ha en comeback så det är synd.
 R.I.P Michael Jackson 1958-2009

Några bra låtar
Man in the mirror
Thriller
Black or white
Det var några kunde inte ladda upp video vet inte varför

KYSS

26 Juni

Heej bloggen det var verkligen längesen. Har inte haft lust att skriva och speciellt när det är så fint väder ute som det är nu. Då vill man bara ligga ute och sola och bli brownie nahah. Men kan skriva lite snabbt vad som har hänt den senaste veckan.

Sist när jag skrev så var jag i Dalarna och dit ska jag idag också till på onsdag och det vill jag inte men fick inte stanna hemma. Nu när jag har varit hemma så har jag varit ´med Emma, Frida och Natta. Jag och Emma har varit i stan och det var jätte fint väder tyvärr så har min kamera gått sönder så måste fixa den så att det ska bli bilder. Sen har vi solat i hässelby strand och joggat tillsammans på kvällen, så tycker att vi har varit duktiga. Sen har jag varit med på en träning den här veckan tror att det var i onsdags och det var jätte varmt. Har ju fortfarande träning i V-by centrum så solen ligger ju på hela tiden så det blir varmt. I onsdags så var jag också i Jackobsbergs centrum med Natta, Frida och Emma. Vi skulle först till Kista men vi missade bussen så vi orkade inte vänta på bussen så vi tog nästa buss bara. Natta och Frida shoppade lite för dom ska åka utomlands på måndag och tisdag. Gud så skönt vill också åka utomlands, är verkligen avundsjuk på er. Igår så var vi tjejer också i hässelby strand och låg och solade och det var verkligen skönt och alla fick färg. Haha åjuste när vi ligger där så säger Emma ba usch kolla där är en orm och jag trodde inte på henne sen så kollar vi upp så kommer den slingrande imot oss så alla ställer sig upp och skricker och springer där ifrån. Sen kom det fram några gubbar med pinnar och försöker få bort den usch! Hatar ormar!! Sen mot kvällen så stack vi hem till mig och gjorde tacos sen kastade jag och natta lite cola på varandra och sen blev det vatten krig haha. På kvällen så kollade jag och emma på film när natta och frida hade gått.
Men så nu har jag typ skrivit om allt. Blev lite flummigt men orkar inte skriva just nu.
KYSS ha en bra dag i solen

Heej

Heej bloggen det var längesen jag skrev sist. Men nu kan jag skriva lite snabbt på min Farmors dator.
 I måndags kväll så kom vi hit och jag sov typ hela vägen hit. Sen i tisdags så åkte jag och mamma och shoppade lite, fick med mig två par skor och lite kläder. Sen idag så har jag bara legat ute och solat, det har varit jätte fint väder här idag och igår. Sen åkte vi in och handlade i Rättvik eller vad det var och nu precis har jag färgat mammas hår.

Just nu väntar jag på att mina två kusiner ska komma, Thea och Mathilda. Deras tåg var försenat två timmar så dom skulle egentligen redan varit här nu men nej det är dom inte. Farmor och Farfar är och ska hämta dom nu, så dom kommer väll snart. Tänk er dom är också bara tio och typ sex år och åker tåg ensamma från Övik. Det tycker jag är duktigt.
Men nu ska jag gå ut till stugan och duscha.
KYSS vi ses när jag skriver

Drar till Dalarna nu

Nu åker jag till Dalarna och helt ärligt så kommer det bli jätte skönt bara ta det lugnt och komma iväg. Hoppas på bra väder så ska jag ligga och steka med min sololja *big smile* nahah. Men min mobil har typ fuckat upp sig så det går kanske inte att få tag på mig, om man inte ringer till min mammas mobil och det nummret har bara dom som ska ha det! Sen kommer jag kanske inte kunna blogga om jag inte gör det från Farmors data eller från pappas när han kommer upp på torsdag. Men ha en bra vecka och en bra midsommar.
Men nu väntar mamma och brorsan så nu sticker vi..
KYSS


Inlägg

Snart åker jag till Dalarna, har packat och allt ska bara sminka mig och föna håret så är jag klar. Igår efter att jag hade varit i Kista så var jag med Jossan och Amanda, det var länge sen jag var med Amanda och det var roligt vi snackade gamla minnen och allt. Vi kollade på en skräckfilm hemma hos Amanda och sen fick jag gå hem själv och det blåste jätte mycket och det var kallt så hela kroppen ilade usch.

Men igår när jag var i Kista så köpte jag lite saker. Men hittade inte mina gladiator skor, det måste ha varit fler som tyckte att dom var snygga, bajs. Men jag och Mamma skulle typ åka till Borlänge och kolla om dom fanns där. Men nu måste jag göra mig klar så att vi kan åka iväg nån gång.
KYSS
             

Där var det jag köpte, köpte också ett vanligt vitt linne med brottar rygg (heter det så?)


Skriver senare

Nu sticker jag och möter Jossan och Amanda, skriver sen vad jag köpte och allt.
KYSS

ÅKER TILL KISTA

Godmorgon bloggen eller godeftermiddag eller vad det är nu. Sitter nu sminkad och påklädd och väntar på att mamma ska bli klar så ska the familly åka in till Kista och shoppa wohoho. Behöver skor och kläder. Hittade förrut ett par skit snygga gladiator skor som jag ville ha men fanns inte i min storlek så jag hoppas att jag hittar ett par nu. Vad ska alla andra göra idag då? Det regnar ju fortfarande så det är tråkigt, vill ha sol sol sol. Får lite ångest utav regn vet inte varför. Men nu så ska jag åka
KYSS

 Nahaha vetefan vad jag gör men bjuder på den igen tror jag :D


Zzzz

Nu ska jag gå och lägga mig och imorn om det blir regn så blir det Kista med pappa, annars så kommer jag vara med Jossan som jag inte varit med på jätte länge. Godnatt sov så sött
KYSS

 Bjuder på en gammal bild på mig och då menar jag gammal!

I don´t wanna

Jag orkar inte bråka mer för små saker. Så det är kanske bra att ta en paus, jag vet inte. Det känns bara som vi nu har bråkat hela tiden. Vi glider bara ifrån varandra och jag orkar fan inte med det här. Jag kan knappt lita på dig som jag gjorde förrut, du kanske tycker samma? Det kommer alltid upp nya saker som får mig att tveka! Men du ska veta att jag alltid kommer att finnas för dig när du tar emot min hjälp! Saknar dig gumman! Vill inte känna såhär som jag känner nu!  Men det är kanske det enda som är bra.
Älskar dig

Veckorevyn..

Förlåt för att jag knappt uppdaterat idag men jag har typ hållit på med bloggen hela dan och jag har inte varit på så bra humör heller, men alla har dåliga dagar nångång! Nu orkar jag inte hålla på med bloggen längre så jag ska läsa min Veckorevyn som jag fick av pappa idag, så vi hörs efter.
KYSS


...

Nu är maten klar så ska äta nu!
KYSS


18.53

Kom precis hem från Coop. Pappa och jag stack till Coop och handlade lite och nu håller päronen på med middagen och kvällen är bestämd. Det blir bara  en mysig hemma kväll med familjen.
KYSS

Tjena bloggen! ...

Tjena bloggen! Hur mår alla? själv så mår jag bra men jag är så less på vädret, när det är sommar så ska det vara sol och inte något piss regn väder, usch!

Igår så bloggade jag inte för jag var med Frida, Natta, Emma och Stephanie. Jag och Emma gjorde oss klara på morgonen och sen kom dom andra tjejerna hem till mig så blev det lite drama, sen stack vi ner till åkis och åt. Där träffade Frida Viktor hennes ex, så snackade dom lite. Sen stack jag, stephanie, frida och natta hem till mig så hyrde vi en skräckis och den var inte alls läskig eller jo kanske lite haha. Frida satt och gömde sig i mitt täcke och Natta satt typ och bara skratta och Steffi satt och snackade typ hela filmen haha. Sen blev det lite flumm bilder och Berg flyttar in haha med Martin Stenmark en ricktig läckerbit. Idag vet jag inte vad jag ska göra tror att jag ska vara hemma med familjen för jag är inte på världens bästa humör idag, kanske vädret som påverkar. Vem vet? Nej nu ska jag fixa med bilder för Steffi håller på och tjattar.
KYSS






...

Nu ska vi gå och lägga oss tror jag eller datan stängs iallafall ner nu så inga fler inlägg.
KYSS

Emma sover över

Shoo nu har jag precis kommit hem och Emma ska sova över, just nu sitter Emma och smaskar tårta haha. Efter träningen så åkte jag hem och fixade mig lite snabbt sen stack jag ut med Emma, vi gick typ runt och snackade gick till Preem och sen gick vi runt igen haha vilket liv. Nej nu sitter Emma och snuskar sig med tårtan och med skeden, usch haha.
KYSS


Drar till träningen

Nu ska jag göra mig klar för min ute träning i vällingby centrum kom inte och titta pinsamt, usch. Hahha ska ladda upp en till video senare så får ni något att skratta åt, men nu har jag lite bråttom. Bloggar efter träningen. Här kommer andra videon haha fyfan vad läskigt det var och det gick sjukt fort, hehe eller det ser inte ut som det men det gjorde det! Lovar!
KYSS


VIDEO INLÄGG

Här kommer första videon för bloggen. Gjord tillsammans med bästisen som ligger i min gäst säng och sjunger 
`Du gamla du fria´ hahaha.
 Enyoy

Videorna är klara

Nu har vi kommit in igen och vi håller på och laddar upp lite videos nu. Vi har ätit korv hemma hos mig också men nu mår vi typ illa usch kanske beror på det som vi gjorde i ena videon haha, men säger inget ni får kolla på det.
KYSS

Emma är här

Nu är emma här eller hon kom hit för ungefär några timmar sen och vi har kollat igenom lite bilder på datan och hittade lite när vi var mindre också haha. Natta skulle kanske komma hit senare men hon hade ingen bussgrej så vi tycker att hon ska gå hit. Frida är med Felipe men vi vill att dom också ska komma menmen. Nej nu ska jag och Emma försöka göra ett bra inlägg och vad säger man typ tredje gången gillt haha men det här blir typ femtio gången gillt, så nu håller vi tummarna, gör det ni med så kommer det säkert att funka!
KYSS
 HAHHA VI BJUDER PÅ DEN HÄRA

Torsdag

Hej nu har jag vaknat och nu sitter jag och snackar med emma i telen och hon ska bara fixa sig sen ska hon komma till mig så ska vi göra något roligt! Vad ska alla andra göra idag då? Inte så fint väder idag heller, usch tråkigt tråkigt. Men nu så ska jag typ klä på mig så att jag är påklädd när emma kommer.
KYSS

SOV SÖTT

Nu sitter jag och snackar med emma i telen har typ gjort det i några timmar och nu ska jag gå och lägga mig men kommer att snacka med emma en stund till. Men det här blir sista inlägget för ikväll så hörs vi imorn eller vafan det är ju en ny dag nu, men skriver nog när jag har vaknat. Godnatt och sov gott alla söta läsare!
KYSS

 Bjuder på den här, fråga inte vad jag gör för det vet inte ens jag haha.

Hatar rubrik

Hej nu är jag tillbaka eller var hemma för några timmar sen har bara inte orkat skriva. Men jag följde emma till bussen så försökte vi göra en video men det går inte vi börjar bara flumma och allt. Men tror att vi kanske lyckades med en men emma sa typ att hon råkade radera.


Sen jag kom hem så har jag suttit och snackat med päronen om vad vi ska göra i sommar och allt. Sen har jag bara suttit och fixat med bilderna som ligger i huller och buller, men nu är det fixat och man hittar allt jätte änkelt, bra va?! Emma sa att hon skulle ringa snart till mig så hon ringer väl snart så ska snacka med henne.
KYSS


Skriver när jag är hemma

Nu sitter jag och Emma och försöker göra vårat först video inlägg men vi börjar bara skratta så det går inte så jätte bra, men ett video inlägg ska komma och då ska vi komma först på blogg listan och typ döda Kissie och Dessie jaow. Haha och bli The real ones. Men nu så har jag och emma kollat klart på filmen som vi gick ner och hyrde en skräckis blev det och vi satt typ och skrek skit mycket så dom där poländska gubbarna som jobbar här undrade väl vad vi höll på med! påvägen ner till Ica så mötte vi en jätte gullig katt som vi var tvungna att stanna och klappa och sen följde den efter oss, bara för att vi är så kattiga. Påvägen hem från Ica så mötte vi några killar från skolan som vi inte gillar och vi hade inget smink så vi kan också vara naturliga om ni inte trodde det! Men nu ska emma till sin träning så jag måste sticka. Vi gör en video när vi går som kanske blir bra och laddas upp.
KYSS


Drar iväg


Nu ska jag och Emma fräscha till oss lite så ska vi gå ner till Preem och köpa lite saker och hyra film, det passar ju super eftersom att vädret inte är så roligt. Så vi ska bara sitta inne och mysa med en film och varma filtar. Skriver kanske när jag kommer hem igen.
KYSS

Läskig bild

Emma är en baaaajshöööög. Nu har jag fått min frukost Te och macka med salami mums och Emma skulle ha Mango så klumpig som hon är så skärde hon sig i fingret och det blev värsta blodbadet. Hon sprang runt och skrek som en stuken gris haha, överdriver bara lite. Men hjälpte henne lite så blev det bra. Men nu sitter Emma och äter citron muffin och smular ner hela sängen och datorn och mina ben, vet inte hur jag har fått smulor på mina ben haha.
KYSS

VARNING FÖR LÄSKIG BILD

Morsning korsning

Godmorgon just nu sitter jag hemma hos Emma och vi snackar om massor av olika saker som hände igår när jag inte var med. Emma hon ringde mig imorse och bad mig komma hem till henne för att hon inte vågade vara hemma själv när det är massa gubbar som renoverar hemma hos henne, så då klädde jag på mig lite snabbt och stack över till Emma så nu sitter vi här. Nu känner jag också hur magen kurrar så nu ska jag be emma om frukost, min lilla betjänt (ironi) och det är det första som jag har planerat idag och det är att sitta och äta med Emma.
KYSS
Bvän och Jag <33


00.12

Nu ska jag inte sitta här vid datan och nörda, nu ska jag gå upp och lägga mig.
KYSS


& här lite bilder från idag



My day in pictures


My dress

Här kommer min klänning som jag hade idag på avslutningen. En blå/turkos siden klänning utan band och den är köpt på Salt i Kista för ungefär 500 kr. Den fanns också i rosa och det är den Emma har.


SOOOMARLOOV

Wiihooo nu är det äntligen sommarlov, gud vad man har längtat efter det! Är jag den enda eller? haha nej tror inte det. Idag så var ju skolavslutningen tycker att den var ganska tråkig. Morgonen började med att Emma ringde och väckte mig så gick jag upp och fixade mig sen kom Emma och vi bytte om tillsammans sen stack vi till skolan och mötte dom andra. Först var vi på skolgården och det var några som sjöng och dansade och det va lite segt, man hörde knappt när dom sjöng sen såg man typ inget. Men sen var vi i klassrummet med vår mentorsgrupp så hade vi en liten avslutning. Kommer fan att sakna klassen till och med dom jobbiga haha.  förra sommaren så träffade jag knappt kompisarna för när jag var borta så var alla hemma sen när jag var hemma så var alla andra borta, så det var inté roligt. Men sommar 09 ska bli bäst.

Efter avslutningen så stack jag till emma och vi var där en stund sen stack vi med bussen till stephanie och träffade tjejerna, kan inte säga att det var jätte roligt. Tror att alla var trötta iallafall jag (somnade när jag kom hem). Sen stack jag hem från stephanie och dom andra rörde sig hem till natta, när jag kom hem så fick jag ett glas champagne ;) och blommor. sen somnade jag och sen hade jag uteträning i vällingby centrum gash jätte pinsamt. Nu sitter jag med mjukis, osminkad och blött hår yees.
KYSS

CALL ME

Vet inte hur jag ska göra. Min mobil hittar jag inte och jag skulle typ vara med Frida, Natta och Emma ikväll men jag får inte tag på dom. Så det verkar inte bli något, men ring mig hem om ni ser det här!

Natti natti

Nej nu känner jag hur ögonlocken tyngs ner så nu blir det läggdags. Alla andra i familjen har lagt sig i think, så nu är det min tur. Skriver imorn och då får ni kanske se min klänning som jag ska ha imorn. Sov gott
KYSS


Bjuder på en lugn låt Ring my bells- Enrique Iglesias

REN OCH FRÄSCH

Så nu är jag tillbaka. Det blev ingen dusch, istället så blev det ett jätte långt och skönt bad med goda lukter, rosa vatten, lukt ljus och såklart massor av skum. Gjorde ansiktsmask, vaxade benen, hårinpackning, skrubbade och nu har jag smörjt in mig så jag är len som en baby rumpa. Imorn så börjar jag kl 09.10 och då är det skolavslutning sen är det SOMMAAARLOOOV inga läxor, inga prov och inga tidiga morgonar Jippi.
KYSS

 
 
Thaha bjuder på den sista bilden

KOLLA IN

Kolla in bästisens nya blogg som hon har gjort http://emmarefsgaard.blogg.se/ den kommer nog bli lika bra som hennes tidigare blogg som hon hade förrut så läs den.


SOLAT SOLARIUM OCH TRÄNAT

Nu har jag precis kommit hem från solariumet, mamma och jag åkte och solade efter min träning och blev lite brownie. Träningen gick ganska bra den gick fort iallafall så det va bra för jag orkade egentligen inte träna.


Efter att jag och Emma hade varit hos Natta så gick vi till vällingby och letade skor och emma hittade ett par sen gick vi runt lite i vällingby sen kom mammi och hämtade oss, sen blev det träning. Nej nu så ska jag sätta kameran på laddning för att batterierna är helt döda sen ska jag duscha och sen laddar jag upp bilder see you
KYSS
 Langar sexi pose haha


14.27

Nu har jag precis haft kamera krig med natta och jag vann ju såklart. Asså vi försökte ta massor av fula bilder på varandra och innan det så åt vi jordgubbar med grädde och det slutade med att det blev lite grädd krig mellan mig och Natta haha, båda hade fullt med grädde i ansiktet och på klädderna och det kom på golvet och hennes pappas säng haha. Nej nu ska jag fortsätta bussa thihih
KYSS

 
Hahah sista bilden på några killar som alla vi tjejer blev skit rädda för när vi skulle in i nattas kök. Alla låg typ på golvet i en enda stor hög och kom ingen stans och bara låg och skratta.

...

Jag åkte endå till vällingby för jag skulle sola hittade lite pengar och fick skjuss av mamma sen när jag kom dit så visste jag inte var dom var så jag ringde och ingen av dom svarade så mamma och jag stack och köpte jordgubbar sen åkte vi hem. När jag kom hem så ringde dom igen och sa att jag skulle komma till Nattas pappa så nu sitter jag här hemma hos Natta. Emma skulle typ sen till vällingby och kolla på skor. Men nu så ska jag vara med dom andra.
KYSS


HEMMA FRÅN DALARNA

Aah i helgen så var jag i Dalarna kunde inte skriva i fredags för när jag kom hem efter skolan så hade pappa stängt av internet. Men i fredags så åkte vi till Dalarna för att fira min farmor och farfar för att dom har varit gifta i 50 år. Vi bodde i en stuga bredvid min farmor och farfar som dom ägde förrut men som dom sålde och dom lärde känna dom som bodde där så vi kommer få ha dom stugorna i sommar gratis om vi sköter trädgården och så. Försökte få in ett inlägg i lördags men mamma skulle ha datorn ¨så jag hann inte. Igår kväll så kom jag hem och det hade varit roligare med en kompis, men mina två kusiner var där.


Nu har jag precis kommit hem från skolan. Det var inte någon vanlig dag, utan vi skulle städa skåpen för vi slutar ju skolan imorn. Frida, Natta och Emma stack till vällingby och ska sola men jag har inga pengar och ingen buss grej så jag kan inte. Har sen träning ikväll vid 17.00 men nu ska mamma ha datorn.
KYSS

  

14.32

Heej bloggen kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Idag så har vi inte haft någon riktig lektion utan vi hade matte olympiad wohoho jätte roligt, NOT.  Men klarade mig igenom det utan alla tjejer, va inte i deras grupp utan va med Mady, Mekasha, Mattias och Lovisa. Men det gick bra. Idag så har jag träning kl 17.00 och jag har inte tränat på jätte länge känns det som, orkar inte träna idag. Har bara lust att gå och ta mitt ´varma och goa täcke till tvn och bara mysa och sova mm. Men det blir träning endå för mig. Imorn så har vi mentorsdag och då börjar jag kl 09.00.
Men ska gå och äta något nu vi ses
KYSS

Ps till alla som skickar sms till mig så har jag inga pengar och min kompis har gått ut så kan inte svara!


PUSS PÅ ER

Det här får bli sista inlägget ikväll ska upp och kolla på tv och snacka i telen, Godnatt haha.
KYSS


TABBE TABBE

Nu sitter jag och försöker få tag på Emma som är och rider vill ut och springa och hon sa att hon typ kunde på onsdagar, men men. Har precis varit och hjälpt Daniel med håret och medans när jag stog där så blev jag så irreterad på mitt hår så jag tog fram saxen och började klippa. Blev lite snett och så men fixade det och nu är det super duper kort.. usch stor tabbe, om man ska klippa sig så ska man göra det hoss frissan och inte hos mig haha.

Home

Hej nu har jag precis kommit hem. Efter skolan idag så stack jag och emma hem till mig och hämtade pengar sen fick vi skjuss till vällingby så solade jag och emma. Efter det så gick vi till donken och åt (usch) sen gick vi till Kfem för att kolla om han den där norsken som vann euro vision grejen var kvar, han skulle uppträda och det hade han redan gjort så då satt han och skrev autografer. Vi försökte se honom men vi såg bara hans hår och rygg haha så sen kom min mamma och vi gick och köpte wax grejer till min brorsa för att han har klippt håret. Sen lämnade vi emma (hon skulle rida) sen stack vi och handla och nu är jag hemma.. Ska gå och kolla på hans hår nu för han säger att det inte blev bra.
KYSS


HAHHAHA

haha nu har jag fett tråkigt sitter typ och bombar alla på msn och sitter och skrattar åt allt och driver med bästisen.

PISS VÄDER

Tjaa alla människor. Idag så har jag varit i skolan och gjort två omprov och nu så klarade jag dom, sen har jag haft två redovisningar och nu är alla vanliga skoldagar över inget pluggande och inga prov.. Jätte skönt faktiskt.
Det som är mindre bra är vädret, det var ju jätte fint väder i igår och i helgen och nu så vaknade man och då var det regn ute. Så då fick jag ändra outfiten som jag skulle ha pågrund av piss vädret. Vill ha sol, sol och sol.
Efter skolan så gick jag hem och kollade lite på tv ocksen hade jag ingen träning idag som jag trodde och då somnade jag på soffan och vaknade för ungefär två timmar sen. Har varit uppe så länge dom här senaste dagarna, inge bra.
Men nu så ska jag ringa till Emma eftersom att jag skulle ringa efter min träning men hade ingen så ringer nu till plutten.
KYSS
 
ÄLSKAR DIG<33

Lite bilder



1. våra drinkar på tjejmiddagen
2. Frida och Natta (tjejmiddagen)
3. Jag tjejmiddagen(bjuder på den)
4.Emma lagar mat (tjejmiddagen)
5.Gbg
6. Fråga inte mig om bilden haha (Gbg)
7. Emma städar sitt skåp fredags
8. Rolig bild påväg till frida, fre
9. Slush i v-by, fre
10. Cafet
11.påväg hem till mig
12. solningen med emma och plugg i söndags
13. The brownie linje, och ja jag skryter ;)

I´M BACK

Nu är jag äntligen tillbaka och det har varit så mycket. Har varit sjuk och missat massa i skolan så jag behövde komma ikapp lite eftersom att betygen sätts imorgon och nästa vecka är det SOMMARLOV WOHOHOO.

Men jag kommer skriva lite om det som har hänt och det som är värt att skriva om.


Det första är att vi hade en mysig tjej middag hemma hos mig som blev en lyckad kväll.

Det var en fredag för några veckor sen och jag hade sagt till mina föräldrar och min brorsa att dom skulle dra på bio och det ville dom, så då hade vi tjej middagen hemma hos mig.

Jag, Natta, Frida och Emma åkte till Vällingby och köpte lite saker till Tacos som blev våran mat och lite godis, chips och dricka, sen stack vi hem till mig och dukade och bytte om så hade vi våran lilla tjejkväll.

Efter det så blev jag lite sjuk och stannade hemma från skolan i typ två dagar.

Någon vecka senare vecka 21 så åkte jag till Gbg och hade cup och det var jätte roligt och det gick bra med foten, men det gick kanske inte så jätte bra i cupen men vi hade roligt.

Vi tjejer i laget gick på Liseberg, kollade på skräckfilm på bio och hängde vid en Skatepark haha.

Sedan när jag kom hem så hade jag blivit sjuk och hade feber.

Tror nog att det var för att vi sov med öppet fönster och det var några som hade halsfluss, inte roligt.

Mamma trodde också att jag hade halsfluss men vi hann aldrig åka till doktorn och kolla det, innan jag mådde bra så gick till skolan på fredagen förra veckan.

Efter skolan på fredagen så stack vi hem till Frida och hämtade pengar för att vi sen skulle till Vällingby och kolla på klänning till skolavslutningen, men ingen av oss hittade men Natta och Frida köpte lite kläder och jag köpte lite små saker.

Sen hittade vi något café i Vällingby som vi aldrig varit på och där hade dom jätte goda sallader så där åt vi.

Efter det så kom Stephanie till Vällingby och vi fick skjuts hem av min pappa för han var där inne.

Så vi var hemma hos mig och så gjorde vi juice i våran nya juice press sen tog vi filtar och gick ner till vattnet och satt där tills det blev bråk (inte bland oss tjejer).

På lördagen så var jag med min familj i Barkarby och hjälpte min brorsa att välja kläder till hans bal i skolan.

Sen på kvällen var jag med Emma ute en stund sen gick vi in till mig och hyrde en skräckis haha sen gick vi hem till Emma med min pappa. Vi gick genom en liten gång som går lite fortare men den är sjukt läskig och det är smalt och mörkt att gå där, min pappa tog den andra vägen och sen när dom kommer och möter varandra så kommer min pappa springande imot oss och skriker. Vi höll seriöst på att kissa på oss.
I söndags så åkte jag och Emma till Kista och hittade en skolavslutnings klänning, Emma och jag har likadana men hon har en rosa och jag en turkos. Och på morgonen så firade vi mamma och hon fick ett wii spel haha. Älskar dig

Sen tog vi bussen hem och det var skitvarmt och vi höll på att dö, när vi var hemma så gick vi till mig och solade och pluggade.

Satt sen till halv 3 på natten med pappa och pluggade TACK PAPPA för att du hjälpte mig.

Fick sova i typ fyra timmar och sen var det måndag och skola.

Idag så hade jag ett fysik prov som var omprov men fick ett poäng från G så har omprov imorgon igen så då måste jag klara det.

Efter skolan så åkte jag, Emma, Frida och Natta hem till natta så solade vi och vi blev lite brownie i alla fall.

Men nu så ska jag gå och äta

KYSS


RSS 2.0