www.kissies.se

KISSIE ÄR SÅ GENERÖS!!!

22.03

Nu har jag varit hemma i några timmar! Hittade lite kläder men inte så mycket då men aja. När vi va inne på outlet så gick vi till Wayne´s så fick mamma sin kaffe som hon ville ha så fick jag typ någon te grej. Sen så stack vi till vällingby och jag hittade en tröja och typ två byxor vi köpte lite andra småsaker också. Har hunnit städa mitt rum så det är nu fint kollade förut på miss secret agent och nu går tvåan men jag orkar inte se den. Men imorn så ville Emma att vi skulle på bio, så jag tjattade på mamma och pappa men såklart fick jag inte det :( Men nu har jag trååk vet inte vad jag ska göra får se mamma och pappa kollar på någon film, daniel är typ inte hemma eller vet inte haha. Men ska typ göra nåt nu som är roligt om det finns här hemma.
Puss Puss

 Bilden på kläderna blev jätte konstig så laddar inte upp den.
Hårfärg, hårspray, shampo,balsam,lösnaglar och hudkräm

Lördag

Heejhej nu så ska jag skriva ett snabbt inlägg innan jag åker iväg till outlet med mamsen vi ska shoppa kläder whoho men sen efter att vi har varit på outlet så skulle vi åka till vällingby eller kista det får vi se sen. Nu säger mamma att mitt rum är ett bombnedslag håller faktiskt med henne om det ska kanske städa rummet i helgen haha. Men ah igår så skrev Emma typ tusen namn på min arm och namnen går inte bort det gick bort lite men man ser fortfarande. Det ser ut som blåmärken fast med namn. Men nu ska jag åka.
Puss Puss

Trött

Usssch nu är jag trött orkar inte sitta vid datan längre så nu så går jag upp och kollar på tv i mitt rum. Sen så kommer jag säkert att somna sen ska jag väll ringa en viss person :D haha asså när jag är vaken.
Puss Puss

Emma Refsgaard ...

Emma Refsgaard jag vill bara att du ska veta hur jävla mycket du betyder för mig!! Jag kanske inte är så skit duktig på sånt här men skitsamma. Du kanske inte förstår hur mycket du betyder för mig. Men inga ord kan beskriva hur mycket du betyder för mig och Inga ord finns som kan beskriva dig. Vi har känt varandra i snart 10 år och jag är fett stolt att jag kan kalla dig bästavän!! Tillsammans är vi dom oslagbara! Förlåt för allt jag gjort dig och allt, om jag skulle mista dig så vet jag inte vad jag skulle göra! Jag skulle aldrig bli mig själv igen. Våran vänskap har varit så sjuk den senaste tiden, jag vill verkligen inte att vi ska komma tillbaka dit. Lova mig det!? Jag behöver verkligen dig vid min sida. Det är dig jag snackar med när det är något som händer eller om det bara är något som jag vill snacka om! Du finns alltid där och vi har så sjukt roligt tillsammans, alla våra sjuka minnen som vi har är verkligen bäst. Vi är ju nästan som värsta systrarna vi tänker nästan precis som varandra men det kanske inte blir alltid så rätt när vi tänker då haha. Jag älskar verkligen dig Emma Refsgaard! Vi är dom två klumparna haha vi ska klara allt tillsammans!

                                               

013009

Okej nu har jag det jätte tråkigt!! Emma var typ hemma hos mig förut efter skolan och då satt vi typ vid datan och emma bombaderade min arm med massa namn haha. Idag så var vi i kyrkan och skulle snacka sex. Vi åkte till h- strand och när vi kom dit så kollade vi på 14 suger i nåt rum vid kyrkan. Tycker att den är bra! Emmas och min favorit film haha. Efter filmen så delades man in i grupper och jag hamna med Natta, Henrik, Johan, Jocke,Mady, Ellen, Linnea och typ fler haha. Vi skulle prata om filmen och typ svara på frågor om alkohol och sex och om man känner igen sig från filmen. Kanske inte så mycket sex snack :( synd haha. Sen så hade man engelska förhör i skolan som gick bra tror jag. Vi gick hem tillsammans med Johan och Henrik . Hahha åjuste när vi kommer hem till mig så halkar jag typ så att jag åker in i våran buske så att man typ hänger över den och då hör man Henrik ba Men vad gör du? haha När vi kom hem till mig så ska Emma ha nåt att äta så då fick hon någon macka som hon brände i rosten haha. Men ah i helgen så har man ju utegångsförbud och inga matcher så det är jätte roligt. Nee nu ska jag ringa pappa och kolla om vi ska köpa någon mobil till mig.
Puss Puss

Förlåt

Hahah förlåt för mitt dampiga inlägg förut haha var på piss humör. Men idag så har det inte varit världens bästa dag som ni kanske förståt. Kom till skolan mådde bättre hade ont i halsen men ah skit i det. Sen så började allt skit som jag inte vill skriva om i bloggen asså har väll redan gjort det lite haha men vill inte gå in på det mer. Men började åtta med typ tre timmar so trååkigt sen så hade man spanska som jag inte gick på för att jag var så sur sen så hade man matte åjuste istället för mentorstiden idag så skulle vi till kuratorn och ha tjej snack. Men sen efter skolan så hände en till grej som jag och Emma dampade på tillsammans, vi stack hem till mig och snacka om det som hänt sen så kolla vi på one tree hill. Bästa serien verkligen!! Men gick inte på träningen heller idag som började för en timme sen. Usch fy skäms på mig. Men imorn så börjar man 08.20 med typ so sen så skulle vi åka till h- strand på no lektionen och snacka sex i någon kyrka hahaa vår sjuka lärares ide!? Sen engelska också slutar man skönt. Men vill verkligen hitta på nåt i helgen måste tjata på mamma att jag får gå ut, men då blir det säkert en vecka till haha men ska plugga lite engelska nu så vi ses peace <33

Jävla piss dag

Rubriken beskriver verkligen min jävla piss dag. Asså shit kan ni inte bara sluta hålla på! Vad är erat problem? om det är något jag gör eller säger kom till mig då och håll inte på och hålla på med mina kompisar som betyder skit mycket för mig. Asså får panik på er!! Kan ni inte bara sluta vara så jävla omogna och lägga av! Det jag sa är inget att bli så jävla sur för! Ni höll på innan jag sa det så lägg bara av! Jag bryr mig inte speciellt mycket att ni håller på med mig, men att 
ni håller på med mina kompisar asså jag vill bara slå till er eller nåt! Och att ni sen går på mina kompisar när dom är ensamma hur jävla fegt är det? Det är fett omoget så snälla väx upp och skaffa er ett liv är så jävla less på er som håller på!! Och shit alla får fan se ut som man vill, utan att olika människor ska komma och fråga om man är nöjd hur man ser ut och allt. Vi känner er inte ens och ni känner inte ens oss så sluta hålla på bara!!

Imorn så ...

Imorn så ska jag till skolan hoppas jag. Min feber har gått ner så då blir det kanske skola imorn wohoo. Vet inte vad jag ska skriva men jag ska gå och kolla på Life of ryan på mtv nu vi ses

 Ryan = Hottie :P¨
Ryan är han som står bredvid tjejen åt höger


Ingen skola

Heej idag så är man sjuk igen så ingen skola för mig. Men har varit duktig och pluggat lite spanska men jag kan inte säga att jag kan det så måste plugga mer usch. Jag har verkligen ont i halsen :/ ska nog göra te och sitta och bränna mig på haha. Men ska kolla lite på tv men det går säkert inget på tv. Åjuste haha kanske för något år sen när jag var sjuk så brukade jag alltid kolla på astrid lindgrens filmer på vhs, älskade verkligen att kolla på Lotta på bråkmakargatan.
Kanske för att hon påminner om mig själv haha nej. Men jag undrar var alla dom filmerna är? Carro= Tönt?
Puss Puss


Trist

Usch idag så är man sjuk gick inte till skolan för att jag inte mådde något bra, tror att jag har feber nu får kolla det sen. Men ah igår så förlorade vi matchen så då kommer vi inte viddare. Men usch vad vi spela dåligt det va som att ingen ville vinna! Jag fick iallafall pris för matchens lirare hihi. Men ah får se hur det går sen i elit och div 1  matchen. Idag så har jag typ inte gjort nåt Emma ringde vid nio eller nåt och väckte mig. Hon ville snacka för hon skulle inte gå på matte lektionen så då snackade vi till hennes nästa lektion börja. Sen var jag pigg så då gick jag upp och hyrde film från nån grej som vi har. Hyrde What´s happens in vegas den var ganska bra. Och nu så sitter jag här men ska gå och kanske plugga får se.
         

Snabb

Har nu kollat på film med familjen såg på Wanted den va ganska bra. Brukar inte gilla såna filmer men den var bra. Mamma somnade typ på slutet typiskt henne haha. Men nu så är jag ganska pigg vet inte vad jag ska göra men kan inte vara uppe för länge eftersom matchen imorn så jag går kanske upp och kollar på tv sen lägger jag mig.
Puss Puss


19.39

Heejhej idag så har jag spelat sm och vi förlora med ett mål :/ så inte speciellt roligt och igår förlora vi också men vi var mer taggade igår. Men imorn måste vi vinna om vi ska ha någon chans att komma vidare. Åjuste på matchen så fick jag en armbåge på min kind och när jag kom hem så hade jag ett stort rött märke hoppas att det inte blir något blåmärke :S vill verkligen inte ha det. Men efter att vi hade varit på min match så åkte vi upp till vällingby och mamma skulle köpa vin ochsen så gick vi in på H&M och skulle köpa en tröja till brorsan för att man har typ tagit över honoms haha men ah sen fick jag två tröjor också. Men ah ska gå och vara lite sociall med familjen är kanske inne på datan en lite stund till.
Puss Puss

Tråååk fredag

Heej idag så har jag såklart varit i skolan hade typ läxor på alla lektioner men det gick nog bra. Idag så skulle man till skolsystern och kolla med rygg och allt. Så det har man gjort annars typ inget speciellt förutom att vi köpte chokladbollar av en tjej i våran klass och då satt typ Frida, Emma, Natta och jag och åt upp det på alla raster och allt haha. Men ah ikväll så har man utegångsförbud, fick reda på att dom andra har en vecka men jag två ska fan säga till mina föräldrar! Men ikväll så är det sm första matchen vid 18 sen så ska man kolla på 93ornas match som börjar typ 22 och jag kmr verkligen att dö. Men det ska bli roligt med sm såklart. Men ah nu ska jag gå och göra nåt roligt.
Puss Puss

Test

Har verkligen tråkigt och gick inte på min träning som typ börjar om några minuter, börjar bli sjuk och det är sm imorn. Inge bra att vara sjuk då. Men ah slänger in ett test.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? -nej
Hånglat med nån riktigt ful? -  nej, inte vad jag kan komma ihåg
Hånglat med fler än 50 pers? - nää
 Gjort något riktigt dumt? -aa
Gjort något du verkligen ångrar? - jaa verkligen!
Varit nykter på nyårsafton? - japp
Åkt ambulans? - nope
Gjort nåt olagligt? - aah :$
Fått din mamma att gråta? - aaa :/
Blivit polisanmäld? - nej
Slagit ner någon? - brorsan om det räknas :D
Skämts över dina föräldrar? -  haha jaa
Skämts över dig själv? - japp
Sagt jag älskar dig och menat det? - jaa
Tar du droger? - neej usch
Vilka kläder sover du i? - stor tshirt
Vad hatar du verkligen? - folk som snackar skit
Varit kär? - jaa nästan
Är du ensam nu? - jupp
Vill du gifta dig? - ja nån gång men inte nu
Vill du ha barn? - haha ja men inte nu


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - jag själv
Såg dig gråta? - kmr inte ihåg
Du gick på bio med? - kmr inte ihåg
Skällde på dig? - mamma

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - nära på
Kramat någon? - jupp
Pussat någon? - neej
Köpt någonting? - jupp
Sjungit? - ja alldeles nyss haha
Saknat någon? - jupp

HAR DU:
Telefon på rummet? - nej hade
Könssjukdom? - haha nope
Husdjur? - jaa fiskar
Bra kompisar? -  jupp
Tar du receptbelagda mediciner? - nej

KÄRLEK OCH SÅNT:
Hur gammal var ditt äldsta hångel? - lika gammal
    Hur många har du varit riktigt kär i? - haha vet inte
Vad tycker du om kärlek? - det är det bästa men ändå inte
 När kramade du någon sist? - kanske för några timmar sen
Saknar du någon speciell person? - jupp
Har du svårt för att bli kär? - ahh typ 

Piss vecka

Ooj nu´har jag inte skrivit sen i lördags tror jag? Men ah en snabbis dårå vad som hänt. Men ah som rubriken en piss vecka.

Måndag: Efter skolan så stack vi tjejer hem till nattis, gick inte på min träning och det var mycket skit som hände.

Tisdag:
Typ inget speciellt hände förutom att jag fick utegångsförbud i två veckor whohooo vad roligt?

Onsdag:
Typ en vanlig dag, efter skolan så somnade jag haha som vanligt vaknade med ont i halsen och allt. Sen åkte vi och kolla på mobil till mig för har varit utan i snart två veckor asså shit orkar inte längre, men hittade ingen. Sen så panik pluggade jag till spanska provet som var idag och so redovisning som också skulle vara idag.
 
Idag: Så skulle jag och Emma ha våran redovisning i 20 min om kommuner och allt men vi var inte riktigt klara så då tjatade vi så att vi ska göra det på måndag. Sen så skulle jag ha spanska prov idag men det missade jag för tjejerna i våran klass skulle till kuratorn och snacka. Såå omprov på måndag. Men nu så ska jag plugga till mina läxor som är till imorn och det är Engelska, Svenska, So och No.

Puss Puss

Till bvän

Nu har har jag typ precis kommit hem från aspudden, vi var med Emma, frida och nattis + några killar. Vi åkte dit efter att jag hade kommit hem från min match som var imorse. Asså snacka om otur när jag kommer hem så duschade jag ocksen när jag skulle föna håret så går proppen eller vad det hetter och så låg min tröja i toktumlaren så den var blött och jag var blött asså mitt hår. Men nu så Snackar jag med Emma i telen vi ska snart träffas vid Preem och hyra film vill se skräckis haha. Men har typ inget att skriva förutom vet någon nån bra skräckis??
Puss Pluss

Ont i halsen

Jag har skit ont i halsen börjar säkert bli sjuk och allt, vill verkligen inte det. Mamma fixade en kopp te till mig som jag sitter och bränner mig på haha. Nu så håller jag typ på att ladda ner musik till min ipod och så. Men det här är  nog sista inlägget för kvällen Såå Godnatt haha
Puss Puss

Onsdag

Heej idag så hade vi första sex och samlevnad lektionen med LEIF :( haha typ skit konstig. Men ah efter skolan så gick jag hem till Emma och färgade hennes hår RÖTT haha nej men blont och det blev ganska blont i luggen. Men nu så skulle hon på träning så då gick jag hem och nu vet jag inte vad jag ska göra har ingen träning ikväll. Men igår så hade vi ingen vanlig dag i skolan jag och Emma skulle åka till DN- huset med vår sv/me klass och det var ganska roligt, vo trodde typ att det skulle bli skit tråkigt men det var okej. Skulle ha följt med till stan efter med Frida och Natta men gjorde inte det gick ¨på min träning istället. Men ah åjuste i måndags så dog min mobil, det gick inte att ladda den för hela det där hålet på mobilen var typ intryckt i mobilen så då dog batteriet och allt. Men jag har ingen annan mobil så kommer va utan usch kommer fan att dö!! Måste verkligen ha en ny NU!! Men nu ska jag typ kolla på tv eller nåt.
Puss Puss

Farligt

Asså shit jag vill bli brun har typ solat med Emma skit mycket men vill bli brunare och vill inte bli värsta cancer barnet :(
Vill åka utomlands och bara ligga och sola och allt. Asså alla säger ju att man kan få cancer utav att sola solarium men man får ju typ cancer utav allt. Så är solarium så farligt? Har typ hört att man kan få cancer utav brun utan sol också är det sant? Måste fan få veta haha om jag kan fortsätta sola i solarium


Måndag

Heej har typ precis kommit hem från skolan. Idag så har det bara varit en helt flamsig dag så undra hur många störande man kommer få? På sista lektionen höll typ alla på haha.
Men ah vet inte ricktigt vad jag ska skriva förutom att jag ska plugga nu ochsen har jag träning så vi ses
Kramizar

Söndag

Heeej idag så har jag inte gjort nåt speciellt sov till tolv ochsen hade jag match vid ett. Ska ha en till match om en stund så jag måste åka nu till den. Den vi spela förut vann vi, spela ganska bra :D haha men ah igår så gick jag alldrig till Emma fick inte för mina föräldrar behövde plugga mer så då började jag bråka med dom. Sen var jag typ på mitt rum hela kvällen. Men nu måste jag verkligen åka vi ses
Puss Puss <33

Pluggar

Nu har jag varit hemma en stund, sov över hos natta igår med Frida. När Emma och jag va och sola så ringde dom så då bestämde vi att vi skulle vara med dom. Så efter att vi hade solat så gick vi till hemköp och såg en skit söööt kille haha men vi skulle typ handla lite saker. Vi lagade våra skit goda tacos hemma hos natta och kolla på film
John tucker most die haha sen så stack emma och då somnade vi typ :O Men ah imorse så kom Emma och då var vi ute och tog lite bilder och skit. Men nu så sitter jag och är duktig PLUGGAR facktist haha har svenska omprov på tisdag och mina föräldrar tvingar mig att plugga :( Men efter att jag har pluggat ska jag gå till Emma och det har jag bestämt
Puss Puss <3333333333333


Lägga mig

Nu ska jag gå och lägga mig så att man kommer upp imorn. Efter skolan så ska jag och Emma dra till vällingby och sola. Sen får vi se vad vi gör. Men fixade typ några bilder från dalarna.
Puss Puss <33

 Fast det är vår gran i hörnet vet inte varför jag tog med den haha :D

...

Nu har jag haft den första träningen på länge det gick jätte bra iallafall förutom att jag trampade snett :( så det gör lite ont. Men vi tränade med 93 orna idag sen så snackade vi om sm och fick våra nya matchställ som inte är snygga enligt mig.
Men nu så ska jag ladda upp bilder från i helgen för natta ríngde förut när jag var på träningen och jag tror att hon skulle säga att jag ska ladda upp dom så gör det nu så att jag bara kan säga att jag gjort det haha. Men ah gör det snabbt sen ringer jag till henne ochsen till Emma och det var väl alla.
Puss Puss <33


Skola igen

Såå då var det skola igen
Första dan i skolan, det var skit jobbigt att komma upp imorse men när jag hade kommit upp och duschat så blev jag pigg så det va bra. Vi började 8.10 och slutade för kanske en timme sen. Vi hade vanliga lektioner ocksen så har man fått en ny kille till klassen typ Henrik eller nåt.
Men idag så har jag träning kl 18.00 sen så ska jag typ sova när jag kommer hem från den, är skit trött nu :S
Men ah i måndags så åkte jag och Emma hem till Natta och träffade henne och frida. Sen så åkte vi till vällingby, Frida klippte sig där och det blev jätte bra. Vi gick typ runt där ett tag innan vi stack till bussen och snackade om att dom skulle sova över hos mig. Allt blev typ bra förutom mer mot kvällen haha fett pinsamt vill inte skriva vad som hände men dom som känner mig vet det typ. På tisdan så kom felipe hem till mig för att träffa Frida. Emma kom lite senare för hon sov inte över ochsen så stack alla hem så då åkte vi till centralen och träffade Fredde och Niklas. Emma sov över och vi satt typ och snackade hemma hos mig och kolla på film. Det var min måndag/Tisdag. Sen igår så följde man med Emma till tandläkarn och så stod man och skrattade till henne :P Hahaha åjuste vi träffade typ två gulliga killar där när vi satt och väntade dom va typ 11 år eller nåt, så vi satt och snackade med dom haha.
Efter det så åkte vi och sola men blev inte jätte brun men ser att det kommit som märke efter min bh på ryggen :D wohoo haha men vi ska typ åka igen.
Men nu ska jag fortsätta kolla på One tree hill :D
Puss Pusssss <333

 Vår SSCHNYGIS ingång till skolan haha

Hemma :D

Såå nu är man äntligen hemma vi åkte hem idag istället för igår. Vi kom typ fram vid sju eller åtta sen dess har jag inte gjort nåt typ. Har packat upp alla mina saker och snackat med Emma. Imorn så ska man ju ha träning men orkar verkligen med den. Går kanske inte på den får se. Emma frågade ifall jag skulle med till vällingby imorn och det kanske man gör. Ska gå och titta på nån film nu
Puss Puss <33

Trött

Heejhej idag är jag jätte trött somna vid ett igår och gick upp vid tio för att min kusin fyller 11 idag grattis :D Sov tillsammans med mina två kusiner inatt, så då blev man väckt för att dom var rädda haha så fick typ sitta uppe med dom en stund och prata ochså tills dom somna. Min minsta kusin är 5 så hon var väll lite rädd. Idag så ska vi sticka iväg och åka skidor sen vet jag inte ricktigt men jag ska gå och göra mig klar nu så att vi kan åka iväg.
Puss Puss <333

2009

Så nu är det första dagen utav 2009 Jippi det här året ska bli skit bra hoppas jag. 
Idag så kommer mina små kusiner från övik Mathilda och Thea så det blir roligt att träffa dom. Sen så krm deras mamma med hennes nya kille som jjag inte har träffat. Haha sen ikvväll så blir det en mini jul här med dom, så det blir mysigt :D Asså det är skkit mysigt här nu helt vit ute och allt. Men ah idag så skulle vi åka skido men det blev inte så för alla va jätte sega idag. Min schtekiga farfar skulle då åka med oss haha :D

Har inget att skriva nu och jag ska försöka få fredde att ringa mig

Puss Puss <33


GOTT NYTT ÅR

Nu är det 2009 och min mobil har fuckat up sig :( fick typ alla sms och allt samtidigt och en timme efter haha.
Mina nyårslöften
1. Inte skolka från någon lektion
2. Få mvg i allt (A)
3. En grej som Emma vet :)
4. Typ att vara snäll
Men det är typ några av min löften har flera haha men några kanske blir lite svåra.
Men nu så sitter alla i tv rummet och kollar på nåt medans jag sitter här. Men hallå jag har typ sakt att jag skulle ladda upp bilder från jul och nu tänkte jag säga att jag skulle ladda upp härifrån men det kmr typ alldrig hända förns hundra år så nu kom jag på ett nytt löfte. Göra det jag säger att jag ska göra, för det är skit många saker som jag säger att jag ska göra men jag gör det aldrig. Är det nån som känner igen sig? Men nu när jag kommer hem så laddar jag upp alla bilder och lägger upp!
Men ska vara lite sociall nu
Puss Puss <33


RSS 2.0