Om 3 timmar

Hejhej om tre timmar så är det 2009 :D wohoo nej men allvarligt sitta och fira är skit tråkigt medans alla andra har roligt och allt :( Okej ska inte klaga. Men idag så åkte vi till Leksand och köpte present till min kusin som kommer imorn hon fyller år på fredag. Sen så kom det gäster hit som pratade franska så då fik jag snacka engelska med dom och allt. Sen så börjar dom snacka om att deras dotter är på fest och allt idag och undrar om inte jag skulle det mamma hon ba nej hon är för ung för att fira nyår hemma själv. Asså snälla vad skulle jag göra? haha  Men skit i det nu. På nyår i sth så brukar det ju vara smällare innan 12 och allt men här är det helt jävla dött.
Men ska gå och tråka mig nu
Puss Puss <33

Vill hem

Hallå jag vill hem, Emma kom och hämta mig :D Asså gud jag har jätte tråkigt och jag saknar Bvän fast vi var tillsammans igår innan jag åkte. Imorn är det också nyår och jag ska fira här :( vill hem hem. Asså nu får alla ringa till mig och göra mig glad!!

Dalarna

Heejhej nu är jag i dalarna sitter inne på farmors kontor som hon kallar dét haha :D Igår så kom vi iväg skit sent så vi kom fram jätte sent sov typ hela vägen. Idag så har vi åkt skidor där jag och Emma åkte när hon va med så kom på skit många minnen och  saker som vi gjorde haha.Vi åkte dit med min familj och min kusin som jag bara träffat engång han åkte snowboard och han var inte duktig haha. Usch när vi åkte hem så frös jag skit mycket och mina händer var helt röda satt typ och  darra i baksätet :(När vi kom hem så duschade jag ochsen så stack vi och Bowla jag vann ju såklart ;) haha nej men jag vann facktist den första omgången jag är fettstolt :D Men nu så ska jag fråga mamma om hon kan fixa pengar till mobilen.
Puss Puss <33

Hemma

Hejhej nu sitter jag HEMMA fortfarande jag kom hem från emma vid ett.  Sen så började jag packa och duschade och nu så är jag helt klar förutom att jag ska ladda över fler låtar till min ipod. Jag är verkligen trött la mig vid fem eller nåt. Så kommer typ sova i bilen haha.

Emma vaknade

Såå nu vaknade Emma whoho frågade var jag skulle sova och jag ska sova på en madrass på golvet. Öhh jag har fett tråkigt och är jätte törstig sitter och dricker julmust som är skit äckligt usch vill gå och hämta vatten men vågar inte haha kommer säkert väcka nån.

Emma tröttis

Nu ligger Emma i soffan och sover vet inte hur länge hon sovit men aja. Själv är jag jättepigg :D men kommer nog vara död imorn men får sova i bilen. Men hur ska jag göra när jag ska lägga mig hon ligger ju i soffan och var ska jag då ligga? :(  Men vågar inte väcka tröttisen haha hon kommer nog smälla till mig haha nej men måste det typ.
Puss Puss allihopa ska vara vaken ett tag till iallafall

Sooooova hos bvän

Heeeejhej nu sitter jag hos Emma vi har precis sätt Barnhemmet och den är sjukt läskig, vi satt typ och skrek skitmycket medans vi snackade med några i telefonen haha :D Inatt så sover jag här som jag skrev i inlägget innan och imorn så åker jag till tråkiga dalarna. Måste packa när jag kommer hem imorn och det kmr att ta timmar. Men jag har inga pengar på mobilen så jag får skaffa det senare så kommer inte kunna smsa eller nåt :( menmen nu ska jag gå till Emma hon sitter på golvet och sminkar sig haha ;D
Puss Puss <33

Sover hos bvän inatt

Heejhej idag så har jag varit sjukt trött efter igår. Men idag så var vi i barkarby skulle leta efter jeans men hittade inga:(
men aja inatt så sover jag hos Emma för imorn så åker jag till dalarna:( Men jag ska typ dit snart.
Men Emma fixade bilderna igår så att det bliv skit snyggt haha så ni kan få se. Jag snodde den från Emmas blogg då hihi  Men det är DRIVBILDER!!
Puss Puss ska gå och göra mig klar

Hos Bvän <333333

Heeej nu sitter jag hos bvän och har det skojsigt :D vi har varit i vällingby idag men ingen av oss hittade några kläder men hittade lite andra saker. Efter det så åkte vi till Bvän och kolla på Fjorton Suger och sen så tog vi lite bilder :D som ni inte kmr få se haha. Men imorn så åker jag till tråkiga dalarna ska träffa kusinerna och farmor och farfar. Vill inte stanna där till nyår men om vi ska det kmr jag fan ta tåget hem och sova hos bvän. Skulle inte våga sova hemma ensam haha.
Puss Puss <3333333333333333

Sooova

Nu ska jag gå och sova. Imorn så ska jag shoppa med mamma till tre typ sen åker jag med emma till v-by och shoppar :D efter det ska vi till emma och se på film och allt eftersom att jag åker på söndag.
Puss Puss <33

Pms?

Hallå kan killar ha pms? Asså vet ju att tjejer kan ha det men asså har typ undrat om killar kan ha det skit länge känner skit många killar som har det typ. Bara blir sur och skit så är det nån som kan svara på den frågan haha. Har fan undrat det skit länge.

Tråååkigt

Har snackat med Emma i telefonen men hon skulle ringa mig snart :D Har så tråkigt så hittade jag den här grejen

1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga

Vad skulle du säga om du fick reda på att din bästa vän hade haft sex med din pojkvän? Nej de ska jag inte en på en timme iaf men dissa mig då.
Vad skulle du säga om du vann en resa till Thailand? Ne men seriöst jag kan imorn iaf :-)
Vad skulle du säga om du blev bjuden på fest av två fina killar? Hej ring mig när du kan :-) <3
Vad skulle du säga om världen skulle gå under om en vecka? Jupp :) men ska typ byta.
Vad skulle du säga till killen du älskar? Nej skit äckligt haha
Vad säger du till dom som står dig närmast? Okej ring när du kommit hem :-) Älskar dig me gumman <3

Jaha

Asså gud va jag är jobbig kan inte bestäma mig för vilken mobil jag ska ha. Några tips? Jag och pappa åkte in till barkarby och lämnade tillbaka den mobil jag fick sen kollade vi efter en ny men kan inte bestäma mig för vilken:( Men åkte alldrig till vällingby jag gick upp och va sjukt trött släppa mig till duschen sen så skickade jag sms till Emma och kolla om hon hade gått upp och det hade hon. Vi bestämde att vi skulle åka imorn för vi kom på att våra busskort gått ut :( Så då åker vi väll imorn.
Men jag kommer snart somna är sjukt trött :( Åjuste idag kom grannen hem jag fick 300 kr för att jag tog hand om deras katt föra året fick jag 500 för tre dagar och nu fick jag 300 kr för två dagar så det är ju bra. Så nu har jag mer pengar att spendera :D
Men nu ska jag ringa Emma
Puss Puss <33

02.37

God natt ska gå och lägga mig nu snackar med fredde i telefon men ska lägga på och sovaa :D Ska upp åtta imorn så att emma och jag kan åka in till vällingby innan hon skulle åka imorn.
Puss Puss God natt <33


BOOORING

Heej nu sitter jag här och har sjukt tråkigt pratar med emma i telefonen och hon är konstig haha vi ska typ åka in till vällingby imorn och shoppa :D haha idag så har jag bara tråkat varit inne på datan och kollat på tv.
Skulle ju lägga upp bilder men har inte laddat över dom får göra det imorn sitter vid den bärbara. USCH ont i huvudet :( shiit vad äckligt jag ställde mig upp för att sätta i laddaren i mobilen och då snurrar allt usch tänk om jag svimma :( Men nu ska jag typ tråka mig med emma i telefonen och sen lova man att ringa fredde sååå ses soo long suckers
Puss Puss <33


Movie

Hejhej nu sitter jag och kollar på film med mamma och pappa. Vi kollar på sex and the city filmen, jag fick den igår. Idag så har jag inte gjort nåt speciellt, jag har bara tagit det lugnt och allt. Om typ två dagar eller vad det är så ska vi åka till dalarna men jag vill inte stanna där över nyår, vet inte riktigt om vi ska det men typ. Vill vara hemma och fira nyår med kompisarna :D
Men nu så ska jag kollar klart på filmen
Puss Puss <33

Sista inlägget

Det här får bli sista inlägget för ikväll är skit trött och allt så ska bara ta det lugnt med familjen. Jag fick många presenter som jag verkligen tycker om t.ex. en kamera och mobil men ska kanske byta mobilen.
Mina föräldrar gillade sakerna dom fick av mig och daniel tyckte om tröjan och parfymen som han fick av mig.
Av Daniel så fick jag jätte gulliga örhängen tack :D Men ska gå ner nu, ses imorn
Puss Puss <333

Såå

Nu har vi ätit, ska slå in presenterna sen ska vi väll öppna dom också haha :D Tog några bilder på vad jag har på mig får lägga upp det sen orkar inte hålla på med det nu. Sen måste jag ju också visa mina snygga naglar det är bling bling på dom haha. Men nu ska jag slå in dom asså jag är typ efter med allt ska göra allt i sista sekunden haha.
Puss Puss <33


Haha

Hahaha nu har jag gjort mig klar och allt eller har varit klar en stund då. Men jag tog fram alla presenter på min säng för att slå in dom ochsen så glömde jag bort dom så alla i min familj har varit inne i mitt rum hoppas att dom inte såg nåt haha men det tror jag att dom gjorde. Men nu ska jag äta puss puss <33


DET SNÖAR

Äntligen så snöar det ute jippi :D Tomten kom imorse haha så då fick vi nån liten sak sen åt vi frukost. Igår när jag färgade håret så blev det kanske inte så mörkt men aja. Nu vet jag inte vad jag ska göra, vad ska ni göra? Ska ni fira julen ensam eller kanske med familjen? Själv så ska jag fira med päronen och min brorsa sen åker vi upp till dalarna. Där träffar vi kusinerna och min farmor och farfar.
Ska gå nu Puss Puss God jul <333

 Vår snygga gran haha :D


GOOOD JUUUL

Nu är det äntligen julafton asså, tidigt på morgon eller vad blir det? Jag är skit pigg kommer typ sitta uppe hela natten :D Och jag är jätte glad vet inte varför. Men nu sitter jag och pratar med Emma i telefonen. Puss puss <33
 haha ;P

Färgar håret

Heejhej nu har jag precis satt sån där hårfärg i håret, så nu ska det sitta i håret i typ 30 min och det stinker.
     
Hade en bild på en tröja som jag köpte men det blev något fel på bilden så orkar inte fixa det, men det köpte jag idag + present till mamma.

Vill ha snö på jul


Julklappar

Jupp nu är jag klar med alla julklappar. Jag och Emma tog bussen till vällingby vid halv 2 sen tog vi tunnelbanan till hötorget. Jag handlade klart till mamma ochsen så köpte jag ju såklart saker till mig :D Pappa hade fört över pengar till mitt kort så då blev det lite saker till mig också tack pappi. På tunnelbanan påväg in till stan så var det en äcklig fyllegubbe som typ gick runt och typ ramla över folk usch tillslut så var det några snygga killar som tog ut han där ifrån.  Åjuste sen blev jag och Emma utskällda på tunnelbanan haha säger inte varför haaha. Nu har jag börjat städa mitt rum igen, för att hela min garderob ligger på golvet och i sängen. Så störande att min garderob ligger ute i tv rummet, den är för stor för mitt rum :( Lägger upp bilder sen på vad jag köpte
Puss Puss <33


01.16

Faaan vad tråkigt jag har just nu sitter jag och snackar i telefonen med emma, skriver med några på msn också.
vill dra ut och göra nåt men pallar inte :(  men ska fortsätta att tråka mig nu ses Puss Puss <33

Tillbaka

Så nu är jag tillbaka :D var och handla med mammi.
Igår så hade jag match som vi vann :P sen så var jag typ hemma. På kvällen så ringde jag Emma och då kom hon över och då bestämde vi att hon skulle sova över men det blev inte så sen :( Vi skulle åka in till centralen och träffa fredde och dom, men då hände det lite skit saker så det blev inte såå. Bråka med päronen och sa lite dumma saker så mammi blev ledsen, förlåt mammi älskar dig fast vi har våra världskrig.
Men imorn så skulle jag och Emma typ åka in till stan och handla nyårsklänning ochsen så hoppas jag på att Emma kan sola med mig :D måste verkligen det.
Ses Puss Puss <333

Grå jul

Asså gud vad tråkigt det kommer att vara med jul, det är ingen snö och det känns inte alls som att det är jul :(
Imorse så ringde Bvän för att väcka mig men jag var redan vaken haha. Vi skulle åka in till vällingby så då skulle vi komma iväg tidigt men det blev inte så, vi tog typ bussen vid halv två. Jag skulle köpa present till mamma och Bvän men jag hittade bara till mamma får köpa till henne imorn när vi åker in till stan :D Vi träffade Frida och Natta i vällingby så då gick vi runt med dom en stund. Åjuste när vi var i vällingby så var det typ några 96 or eller 95 or som höll på så vi typ dampa på dom haha. Men måste sticka nu skriver senare
Puss Puss <33


Med bvän <33

Heejhej nu så sitter jag i Emmas sköna säng och lyssnar på musik. Jag kom hit vid tio eller nåt efter  att jag hade bråkat med pappa usch. Innan det så hade jag hängt upp saker i julgranen med mamma haha och städat klart mitt rum jippi.
Nu så står Emma i sägen och hoppar haha She is crazy haha :P Vi sitter och väntar på att Fredde ska ringa men då kommer det bara att bli tråkigt ;) haha nej men nu så ska jag slå Emma riktigt hårt i huvut nej tyvärr jag är inte som fredde som slåss ;) Puss Puss <3333333333 Älskar dig Bääässstiiiiiiisssss

Förresten

Jag tycker att min blogg är så tråkig så ge tips om vad jag ska skriva om så kanske den blir roligare


Såå

Såå nu har jag kommit hem och mamma mobbar mig. Jag såg en snygg kille på affärn som jag kände igen men kom inte ihåg vem det va så mamma såg att jag kollade haha så nu står hon med pappa i köket och pratar om det haha
Mami- Caroline hon spanar på killar
Pappi- Jaså
Haha mami är pinsam :D Puss älskar dig mami
Men nu så ska jag vara duktig och hjälpa till med maten så att vi kan äta nån gång
Puss Puss<33

Snabbt inlägg

Heej bloggen nu så ska jag skriva ett snabbt inlägg för mamma står och väntar på mig vi ska åka till åkis och handla lite. Men ikväll så kommer jag ha tråkigt :( ska städa mitt rum som jag har lovat att göra skit länge usch.
Men nu står mamma och ropar på mig Puss Puss <33

Juuuulooov :D

Heejhej nu har jag kommit hem från matchen och vi förlorade usch, vi förlora med tyyp fyra poäng eller nåt. Men efter matchen så åkte vi och köpte julgran, så nu har vi en julgran som ligger där utanför :D Det har ju gått sjukt fort det är julafton på onsdag redan, det har gått så fort. Men nu så har jag ätit upp min sallad från igår, åt inte upp den igår. Men nu så ska jag gå och duscha och sen måste jag städa mitt rum för annars så kmr jag inte få göra nåt typ.
Puss Puss <33


23.25

Heejhej nu så sitter jag här och tråkar och är jätte pigg vill göra nåt men vet inte vad :( Idag så var ju skolavslutningen jag fick två Vg och alla andra G så det är väll bra eller? Men idag efter avslutningen så åkte jag och Emma till kista för att handla julklappar men jag hittade inte till alla och jag har inga pengar, fick låna av Daniel men måste betala tillbaka som blir lite svårare :(  Men det har ju hänt en jätte bra grej igår i skolan då blev jag och Emma sams igen vi snckade i skolan och allt så då har vi löst det mästa.  Efter skolan igår så stack vi till Natta och hade det roligt med stepanie och frida efter det hade jag träning och då hade man sjukt ont i huvudet usch :S Men imorn så måste jag verkligen göra nåt har träning på morgonen ocksen vet jag inte. Några tips kanske?
Men ska dra nu
Puss Puss <33

Jag = TRÖÖÖTTIS

Uuusch jag är alltid såå trött vet inte varför, det är säkert för att det är så mycket skit just nu. Men jag ska snart gå och lägga mig...
Puss Puss <33

7 dagar kvar

Heejhej nu är det bara 7 dagar kvar till jul Jippi längtar verkligen för jag hoppas på en ny mobil som dom flesta kanske förstår haha. Idag så har det varit en ganska skön dag vi började vid 09.00 med bild utställning sen så hade vi svenska och kolla klart på Billy Elliot efter det var det lunch sen så hade vi två No lektioner efter varandra så då kollade dom som inte skulle göra provet på film, jag va en av dom som inte gjorde provet. Jag kunde inget så det va ingen ide att testa. :(
Men jaa efter skolan så gick jag, frida, stephanie och Natta hem till mig och baka haha och kolla på One Tree hill.
Imorn så börjar man ju kl 10 då har vi städdag och då kanske man ska vara i skolan i en timme eller nåt vet inte riktigt.
nu så har jag inge mer att skriva
Puss Puss <33

Tisdag

Hejhej nu har jag precis kommit hem från skolan gick inte på sista lektionen ssccch (säg inte till nån) ;)
haha men idag så har det varit en konstig dag :S men skit samma. Just nu har jag bara ont i magen och i ryggen usch, har träning vid fem idag och den ska jag gå på. Vi har börjat med styrka på tisdagar usch bara för att stärka upp knäna tror jag, så vi har en instruktör som kallas för dimman haha som visar vad man ska göra. Åjuste jag fick Vg på spanskan jag är verkligen jätte glad trodde bara att jag skulle få G eller typ Ig men jag fick Vg jippi :) men på musiken igår så fick jag Ig och på svenska provet fick jag också Ig.
Puss Puss <33

Sämsta Lucian

Heej idag så har det bara varit en piss lucia usch.. Idag efter skolan så stack mamma och jag iväg och handla och gjorde lite saker.
Vi slutade kl 13.00 så det var skönt och vi började 08.50, vi var i kyrkan och sen så kollade vi på ondskan med mentorsgruppen.
Blev ett kort inlägg och jag har inte skrivit på länge för att jag inte har pallat.
Puss Puss <33

....

Fyfan jag pallar inte mer, allt jag gör blir helt jävla fucked up!!!

Zzzzz

Usch vad jag är trött, jag lovar att jag snart kommer att somna. Jag tror att jag ska göra kaffe haha inte för att jag dricker det eller för att jag vet hur man gör, men då blir jag iallafall pigg :P Så då ska jag gå och mobba Daniel för jag har verkligen tråkigt haha...
Fredde är på The wave nu och där är det nog mycket roligare än här, vill också :( Men det är ju 15 årsgräns fyyy..
Nää nu tror jag att jag går och försöker göra det där kaffet ochsen så bröjar jag att mobba Daniel haha :D
Puss Puss <33

Lite bilder från igår

  

Ont

Heej asså shit jag har sååå ont i magen usch vet inte varför :( men nu så har jag städat undan allt från datarummet  eftersom att alla sov där :D men ah jag är skit trött, Natta och Frida somna vid 04.30 eller nåt och jag gick och la mig 06.30 haha satt uppe helt själv och va inne på datan. Jag fick sova i samma säng som Natta och hon kan typ inte ligga still haha ;) Men vad ska alla göra ikväll då? Jag ska typ inte göra nåt speciellt tror jag, vi får se. om det är någon som vet vad jag kan göra så skriv det då tack ;)
Men nu så ska jag gå och ducha mm skönt sen så måste jag väl städa mitt rum usch :(
Puss Puss <33

04.04

Heeej just nu sitter jag hemma hos mig och vi har haft en tjejkväll typ ;D Haha men just nu sitter natta och är värsta pms barnet. Det har varit jag, Natta, Frida och Emma men Emma stack vid elva och nu så ska dom typ sova över :D Men när Emma var här vid nio eller nåt så kolla vi på film och kolla på en film ocksen så satt vi och sjöng (jättebra) haha.
Min Pappa är i övik och Mamma jobbar natt ikväll så hon kmr typ vid halv åtta eller nåt!!

Fredde du är dum, jag kunde inte prata med dig så blir du sur på mig snälla bli inte sur ring mig imorn OKEJ Puss Puss.


Godnatt

Nu så ska jag gå och lägga mig, jag har typ skrivit min so grej hela kvällen. :(
Puss Puss <33

20.52

Heejhej nu har jag precis kommit hem, jag mötte Emma och vi pratade ut och allt så nu är allt bra mellan oss.
Asså jag fryser skit mycket, mina fingrar typ bränns och dom är helt röda för det va så kallt när jag stog där ute. så jag  sitter och skriver med fingervantar på haha :D
Men jag måste skriva klart en so grej som ska lämnas in på måndag, trodde att den skulle lämnas in imorn så jag har suttit och skrivt på den hela dan.  Men imorn så kommer jag till skolan, det ska bli skönt börjar typ halv nio.
Ska dra nu
Puss Puss <33

Emma du är min bästavän och jag kommer alltid bry mig om dig vad som än händer...<3333

                                              


Torsdag

Heejhej idag så är det torsdag och dan har varit jätte tråkig vill till skolan nu usch imorn så måste jag bara må bättre pallar inte vara hemma.. :(
Idag så har jag varit duktig och bara pluggat, jag har missat två prov den här veckan så det kommer vara jätte mycket prov sen usch. Men jag vet inte om jag fick G på engelska provet eller matten så då vet jag inte vilket prov jag ska göra på matten sen.
Men nu så ska jag fortsätta plugga
Puss Puss <33

Onsdag

Jag stanna hemma från skolan idag också jag har typ bara pluggat idag och sett på Eva och Adam haha :D
Alla var typ sjuka idag Natta var sjuk, Jossan, Matthi, min brorsa, Ankan och säkert många fler haha.
Men jag orkar inte blogga så det här blev ett kort inlägg

Sjuk idag också

Heejhej idag så var jag sjuk också, det är skit tråkigt här hemma blä.. Alla är så tråkiga!!
Jag måste börja plugga men jag pallar verkligen inte, jag kmr inte gå på min träning idag heller.
Puss Puss <33

Fyfan

Nu sitter jag och pratar med Fredde han är dum han hittade min blogg så nu sitter han och mobbar mig!!
Jag måste verkligen vara sjuk imorn kan inget till mitt spanska prov det är värsta Ig varningen på mig.
Men LÄS INTE MIN BLOGG!!
Puss Puss <33


Sjuk

Heejhej idag så är det måndag men jag gick inte till skolan för jag hade jätte ont i halsen och hade lite feber, så jag har typ inte gjort nåt fram tills nu hyrde en film genom nätet och sen har jag sätt den och jag måste plugga till mitt prov som är imorn usch spanska. 
Puss Puss 

RSS 2.0