I´ll Be Back

Hej nu ska jag bara skriva lite snabbt hur allt ligger till. Jag lever fortfarande som ni nu fattar när jag skriver, förlåt för att jag inte uppdaterat. Men jag har inte haft ork, mått lite dåligt och känt mig extremt stressad. Men när jag börjar skriva igen så ska ni få höra massor av saker tror att det kommer komma ett inlägg imorn om ni har tur annars så blir det i helgen hoppas jag och då kommer det innehålla Tjejmiddag, Göteborg, Shopping och massa mer. Men just nu blir det inget mer.
KYSS

HURTFUL


Nu har ...

Nu har jag precis blivit klar med religions grejen och jag har tagit ut lite extra fakta till so arbetet vi håller på med nu i skolan så känner mig lite extra duktig. Sitter just nu och kollar på lite jeans jackor som är så sjukt snyggt, vill ha en lite kortare och en som går till höften ungefär och den ska vara ljus, inte mörk. Så får väll skaffa ihop lite pengar och köpa. Men nu så ska jag duscha vet inte om jag orkar bada nu vi får se, pappa har ju fixat duschen nu. Fett skönt så slipper man använda badkaret varenda gång man ska duscha.
KYSS

PLUGG JUST NU

Sitter just nu och lyssnar på musik, smsar lite och skriver någon grej om religion eftersom att jag inte fick godkänt på religions provet. Lite jobbigt faktiskt men måste man så måste man haha (säger man så?) Är fett duktig iallafall är snart klar med det så då funderar jag på att jag ska ta ett varmt bad mm. Men nu så ska jag fortsätta så att jag blir klar.
KYSS

 

HEMMA FRÅN SKOLAN idag också

Nu har jag precis snackat med emma som var påväg till stallet och idag har jag stannat hemma också från skolan. Vet inte riktigt varför jag stannade hemma idag men skulle ju ändå inte vara med och simma och jag mådde fortfarande lite dåligt, så då stannade jag hemma. Men imorn blir det skola lovar!
Idag så sov jag ganska länge sen stack jag ner och köpte lite lunch för det fanns inget hemma, efter det så gick jag hem till emma för att hämta ett papper och då stannade jag en stund men då blev pappa sur så jag stack hem efter en stund. Har inte hänt något speciellt idag men ska gå och äta nu skriver senare.
KYSS

Fixat naglarna

Åjuste som ni ser på bilden innan så har jag också fixat naglarna, blir så när man har tråkigt och nu när jag inte kommer kunna träna under veckan, så slipper jag ta bort dom. Tycker att det är så snyggt med lösnaglar, har jätte korta naglar sen har jag en ful ovana att bita på naglarna inge bra. Jag vet att det finns något medel som hetter stop och väx, använde det förut men det smakade piss, men det ska smaka illa så att man inte ska bita hehe. Jag älskar bara mina naglar när dom är långa.

KYSS


20.17

Tjaa nu har jag tagit det lugnt och jag kollade förut på filmen The vomen och det är bara tjejer i den filmen jag lovar, verkligen inga killar. Jag kollade på den med mamma när hon hade vaknat så det var roligt. Pappa kom hem för en stund sen med en stöd strumpa och den är jätte ful, men måste ha den så att foten blir bra. Måste plugga lite men just nu orkar jag inte, men måste försöka göra lite och imorn så ska klassen åka och simma men har ingen bikini och sen vet jag inte om jag kan simma med foten får fråga pappa, men jag tar det nog nästa gång med emma för hon är ju sjuk så då får jag ha en bikini tills då. Nej nu ska jag plugga lite.
KYSS


Mycket som har hänt

Det är mycket som har hänt i helgen och jag har inte hunnit blogga då. Idag så är jag hemma från skolan för att jag haft migrän i tre dagar och kunde inte sova inatt, så jag är hemma och vilar idag. Sen blev det två medaljer i helgen.Ska berätta lite om min helg.


I lördags så vann vi guld och jag spelade inte så mycket utav den matchen för att jag stukade foten under den matchen.  När jag spelade så gick det bra och allt sen så skulle jag ta retur så var det någon som typ tacklade mig från sidan så att jag ramlade och trampade snett. Så fick gå av planen så hjälpte en pappa mig med att knyta åt skon jätte hårt som verkligen gjorde ont, sen lindade dom foten och jag fick ligga med foten högt och efter en stund skulle jag försöka gå på foten och det gick. Men vi vann guld wohoo, så fick medalj och laget fick pokal.
Éfter den matchen så hade vi fortsättning på cupen som började på fredagen och då stack vi och köpte någon kräm och tejp, så vi tejpade så att jag skulle kunna spela. Men det var bara det efter den matchen så blev det värre, foten svullnade upp jätte mycket och det gick knappt att gå på den. Så den senare matchen spelade inte jag, kollade på och hejade. 
Men den vann vi så då blev det final på söndagen och på söndagen vann vi silver. Senare den kvällen var jag med jossan en stund.
Ígår så var jag på domarutbildning hela dagen och det var inte så jätte roligt och vi ska ha en till utbildning på måndag nästa vecka, men jag missade skolan iallafall.
Igår kväll så stack vi till sjukhuset och skulle kolla foten för jag hade fått bristningar i foten och den var jätte uppsvullen. Var där i några timmar och doktorn hittade ingen sprikning eller något sånt så det var bara en rejäll stukning och det skulle ta upp till sju veckor för foten att bli helt återställd. Så ska ha foten högt för att få bort svullnaden och allt.
Och nästa vecka har vi cup i Göteborg och den vill jag verkligen åka på, men jag kommer inte kunna spela enligt doktorn om inte svullnaden försvunnit och att jag kan gå på den utan att det gör ont. SÅ DET SUGER!
Nu ska jag gå och göra något att äta sen ska jag gå och lägga foten högt och kolla på film.
KYSS
     
1. Min stukning (foten ser fett uppsvullen)
2. Vatten flaskor och marabou choklad (fick när vi vann guld)
3. Medaljen (när vi vann guld)
4. Ful t-shirt som vi skulle ha på finalen
5. Silver medaljen (snyggare än den i guld)


I´m going to the bed

Nej nu har jag snackat med Emma en stund och mamma har kommit in några gånger och tjatat på mig att jag ska gå och lägga mig och allt. Imorn så har jag min final och den är väldigt tidig så måste upp vid sex eller något. Men nu har jag suttit och fixat lite med bilder och sånt, men nu väntar sängen. Ska upp och byta om och smörja in mig innan jag lägger mig och sen skriver jag imorn hur det gick.
KYSS

JORDGUBBAR & GLASS

Nu ska jag gå och äta jordgubbar och glass som helen (pappas syrra) har köpt mohahaha.

21.10

Tjaa alla brudar och grabbar nu har jag precis ätit och så nu är jag jätte mätt, usch. Min pappas syster kom igår kväll med sin nya kille och dom ska sova hemma hos oss till imorn, sen ska dom bo på hotell, så det är roligt. Efter skolan så hade jag match mot harem (i en cup som spelas under helgen) och vi förlorade så det suger verkligen. Men imorn så har vi en final i våran riktiga serie så då ska vi vinna så att man får medalj, hihi. Sen har jag en till match i cupen.


Jaa idag så började jag 8.20 och då kom emma till mig på morgonen för hon skulle låna smink för hennes var slut sen stack vi till skolan vet inte om vi kom försent. Vi fick tillbaka vår prao uppgift och då fick jag G+ så är inte glad trodde verkligen att jag skulle få VG. Dagen gick ganska fort vi hade nästan inga riktiga lektioner för att vi hade några som skulle ha lektion med oss som snackade om massa olika saker med vår klass. Sen sista lektionen så hade jag engelska prov som gick piss dåligt, hade nästan inte pluggat något så får väll skylla mig själv då.
Igår så skrev jag inget, när jag kom hem så somnade jag sen hade jag träning ocksen pluggade jag lite till provet. Så hade ingen tid för det igår.

KYSS

 Bjuder på en gammal bild på oss brudar

KYSS

Nu ska jag gå upp, har suttit vid datan och försökt fixa lite saker, men nu är jag för trött så ska gå upp och kolla på tv sen går jag och lägger mig och jag kommer inte skriva något inlägg innan för nu stängs datan av.
KYSS och godnatt


!

Usch du tror verkligen att man kommer göra som du vill när du skriker och bara skäller på en och du tror att du är så omtyckt men där så har du så fel. Kan du inte bara lära dig utav dina misstag och bara lägga av får seriöst panik på dig!!

Igår

Vet ni igår efter min träning så kollade jag min mobil så hade jag fått ett sms från mamma och hon frågade mig om jag ville åka och sola med henne. Snacka om att man blev glad, att hon bara frågade mig hihi. Asså inget illa menat mamma men du brukar aldrig fråga mig! Så hon kom och hämtade mig från min träning efter att hon hade haft sin träning så åkte vi till h-gård och solade. Sen åkte vi hem och åt sen gick jag och kollade på tv och somnade! 
Puss på dig mamma
KYSS

19.36

Idag så har det varit en skön dag, började vid 08.30 och då hade vi hemkunskap sen har dagen bara rullat. Efter skolan så åkte jag, Frida, Emma och Natta till v-by, sen stack vi till h-gård och solade. Solade i 28 min och jag har fått vita ringar runt ögonen gaaash, fett fult. Sen efter det så gick vi till ett ställe där och åt pizza haha, känner mig jätte tjock när jag äter onyttigt usch. Där träffade vi Steffi och hennes kusin så vi snackade en liten stund sen skulle dom sticka. Ska egentligen äta nu men vill verkligen inte ha blodpudding usch usch sen har jag ju nästan precis ätit så nej ingen mat!
KYSS


So long suckers

Måste verkligen sticka nu men min mamma är segare än mig, och det tror man säkert att det inte går,
men jag vet det går haha. Hon ska också träna tydligen så hon ska göra sig klar men jag är redan klar så sitter och väntar på henne, hon ska skjutsa mig och en annan tjej till våran träning. Men nu så ropar mamsen :D
KYSS


JAG ÄR BARA SÅÅÅ SNABB


5 Maj

Nu har Frida precis åkt hem och jag har träning snart så ska väl sticka snart. Efter skolan så gick jag, Frida, Steffi och Emma hem till mig så gjorde vi lite mat och fruktsallad. Sen satt vi och snackade och tog jätte konstiga foton som vi skrattade åt jätte mycket. Efter det så har jag suttit och försökt fixa en design med Frida men vi förstår inte, men lärde henne lite saker. Natta följde inte med för hon skulle hem och gå ut med några hundar som dom tar hand om, sen orkade inte hon komma hit.


Idag i skolan så har det inte hänt något speciellt, dagen började med att jag, Frida, Emma och Natta bråkade så då snackade vi inte med varandra eller något så då stack jag och Emma hem till mig och gjorde kaffe latte sen gick vi tillbaka så att  vi kom till idrotten. (Och nej vi skolkade inte, vi hade håltimme). På idrotten så dönö dönö dönö så blev vi sams igen, så resten av dagen har vi varit med varandra.
KYSS


15.16

Klockan är 15.16 och jag har verkligen inte gjort något idag. Vaknade vid 11 sen kollade jag på tv och har pluggat lite.
Not so fun, whatever.. Ska sitta vid datan en stund till sen ska jag fortsätta och plugga, har två prov imorn.

Lördag igår och då skulle jag vara med frida, natta och felipe men det blev inget för jag mådde inte så bra och när natta ringde så ringde hon lite för sent så jag skulle inte få vara ute så länge. Så min kväll blev bara chill.
Jag, brorsan och pappa skulle kolla på Twilight (stavning) men jag somnade när dom satt på den haha och vaknade när den var slut. Under dagen så städade jag rummet och träffade Emma lite snabbt för hon skulle ha sin gråa tröja och jag skulle få tillbaka lite saker också. Sen gick vi ut med hennes hund och gick upp till skolan och lekte lite i en klätterställning haha. Thats was my day

KYSS

Fredag

Heej allihopa, hur mår alla idag? Själv så mår jag inte så bra, börjar bli riktigt sjuk. Jag sov idag till två ungefär och det behövdes känner jag. Just nu sitter jag ute på våran framsida i solen med pappas bärbara dator och med en dricka som jag gjorde lite snabbt i våran mixer, den va riktigt god och nyttig tror jag haha. Man är ju ledig idag också jätte skönt.

Förresten hade alla det roligt igår på valborg? ni kanske var på någon fest?, ëller kanske var vid någon brasa? eller bara tog det lugnt med familjen? själv så hade jag en liten cup som heter Blackeblixten och då möter man lag inom föreningen killar, tjejer, yngre och äldre möter man så det är roligt. Fast man får handikapspoäng om man är yngre eller om man möter ett kill lag. Vi spelade mot ,F96, P93 och P95 och vi vann bara den mot F96 haha. Men man spelar inte så allvarligt det är mer för att det ska vara roligt.
Vi tjejer i laget badade också, vi var i vällingby hallen så då finns det en badhall (säger man så?) så vi badade lite vid 23 tiden sen hade vi match lite senare efter 24 men det va roligt.
Men nu funderar jag på att bara ligga och sola och ta det lugnt och bli brun.
KYSS

RSS 2.0