Studiedag idag

Heej nu sitter jag och snackar med emma i telen.

Dagen har verkligen varit lyckad, det va verkligen roligt. Imorse så ringde jossan vid sju och skulle ha tillbaka sitt buss kort och det fick hon sen gjorde jag mig klar och allt sen så stack jag och emma med bussen till nattas  mamma. där mötte vi frida och natta sen stack vi in till aspudden. Vi träffade felipe (fridas kille) och jackie. Vi gick runt och snackade också sen så åkte vi in till centralen tror jag och åt på mc donalds ´haha sen stack vi in till aspudden igen sen så åt vi där inne haha värsta tjockisarna. ´Sen hade jag bråttom hem till träningen. Ah har varit på träningen och den gick bra och nu så ska jag snack klart med emma och kolla på desperate housewives som redan har börjat.
KYSS

Godnatt

Nää nu ska jag gå och lägga mig ska upp ganska tidigt imorn för då ska vi tjejer åka in till aspudden. Så det ska bli roligt det är därför jag skulle låna busskortet. Thanks. Så nu har emma tjatat på mig att jag måste vara klar och att jag ska ställa alla mina klockor och allt haha för jag brukar alltid vara så seg på morgonen. Åjuste har inte sagt att vi har studiedag imorn så nu säger jag det, vi har studidag imorn så då blir det ingen skolk och skit. Men ska gå upp nu natti natti godnatt
KYSS
 Gammal bild på oss gumman

Min helg

Nu ska jag berätta min helg för ser att jag inte skrev något om den så skriver ner lite snabbt vad som hände i helgen.

I lördags så kom natta och emma hem till mig sen drog vi ut, vi gjorde verkligen inget speciellt vi gick runt och snackade och ringde olika personer. Vi hamnade ute i någon skog och ingen av oss kände igen oss haha. Men sen så drog emma hem vid halv 11 och då stack jag och natta hem till mig. Vi satt typ och tråkade vid tvn båda va verkligen jätte trötta sen vid 12 så gick vi och åt sen kollade vi mer på tv sen somnade vi haha. Men igår så åt vi frukost verkligen sent vid typ halv 2 och jag skulle på hus visning kl 2, men han inte göra mig klar så mamma och pappa stack utan mig så jag ringde emma så åkte vi in till v-by. Köpte lite kläder och sånt som jag behöver. Sen åkte vi till emma och skulle färga hennes hår och plugga men det blev inget plugg utan bara färgning, och jag stog och platta håret haha. Men ah det är min jätte spännande helg NOT. Satt också och plugga hela kvällen igår och tvättade faktiskt kläder jag va jätte duktig =)
KYSS

Tråkigt inlägg

Nu har jag precis kommit hem och jag fick låna jossans busskort tack.

Imorse så var det verkligen jätte jobbigt att gå upp usch. Idag så har det varit vanlig skola med dom vanliga omogna personerna i klassen usch att ni orkar?! Idag så var jag också hos tandläkaren och inga hål =) så missade jag spanskan. Men har haft träning också och den gick bra. Men gud vilket tråkigt inlägg haha men orkar inte skriva just nu.
KYSS

20.31

Heej alliohopa har inte hunnit skriva under helgen sen har jag inte hunnit skriva idag förns nu men det blir inget långt för jag ska gå och mötta jossan så att jag kan låna hennes busskort. Men ska dra nu
KYSS

...

Ändrade planer ingen chill kväll framför tvn med föräldrarna det blir istället med natta som ska sova över här =) så det ska bli roligt, hon ringde precis så nu är det bestämt.
KYSS

19.33

Nu har jag precis ätit och vi åt thailändskt, det var ganska gott men visa grejer va sjukt starka usch.
Ikväll så blir det hemma kväll med päronen tror jag om det inte finns något annat? Vi ska nog kolla på någon film elr något vi får se. Vad ska ni göra ikväll då?
KYSS

Hihihi

Don't click here!


Min chill dag

Heej idag så har jag verkligen inte gjort något och igår kväll skulle jag vara med tjejerna men jag orkade verkligen inte det. Så jag åkte in till v-by och fick mitt sminka jag skyndade hem och sen till träningen och det va typ värsta snöstormen haha. Men efter träningen så kom jag hem och duschade sen somnade jag på soffan och vaknade utav att mamma skulle skämta med mig så då blev jag lite sur och somna i mitt rum. Men idag så gick man upp vid halv nio så ingen sovmorgon sen så åkte jag till min match i värmdö som vi vann. Men jag har verkligen inte gjort något idag har bara tagit det lugnt och kollat på tv skulle ha åkt till stan idag men hade ju match och det va inget viddare väder. Men ska gå nu och hjälpa mamma och pappa.
KYSS


Åker till v-by

Nu åker jag in till vällingby med mamma jag ska få nytt smink =) men ska dra nu
KYSS

Steffi bli frisk

Nu sitter jag och chattar med söta steffi hon har varit sjuk i två dagar. Så jag saknar dig gumman! Bli frisk nu så att du kan komma till skolan på måndag och så att vi alla kanske kan ses i helgen. Puss på dig och krya på dig <33

Vild dag

Nu är det äntligen fredag, wiiihoo har verkligen längtat. Ska bli skönt med helg och jag är på super humör.

Nu har jag precis kommit hem från skolan och det har verkligen hänt mycket idag haha. Lektionerna har gått bra och vi har fått två nya tjejer i klassen. Typ Emma och Amanda hette dom. Men iallafall dagen har verkligen varit vild ah det beskriver verkligen dagen haha. Efter lunchen så satt vi tjejer uppe i korridoren sen kommer da da daaa Henrik och börjar hålla på skit mycket. Han tar tag i mina fötter och släppar runt mig sen håller han på och ska släppa iväg frida,natta och emma också men det slutade med att emma och frida släppade ner han för trappen haha. Men så klockrent henrik tog cola flaskan och sa att han skulle hälla den över emma, då smäller hon till den så att nästan allt bara flyger ner på henrik så han fick bruna cola fläckar över hela sig + att golvet blev helt kladdigt utanför vårat skåp haha. Frida och jag hade engelska, då kollade vi pp filmen och då hände det lite läskiga saker sen ser jag frida sitta på andra sidan och sitter med en bok framför ansiktet haha du är så söt. Sen när vi kommer ut från lektionen så har henrik förstört nattas väska FY PÅ DIG, så då står vi och skäller på honom och han ska köpa en ny åt dig och puder, läppstift till mig för sina tulpan pengar haha. Men nu så ska jag ringa mamma och kolla var hon är.
KYSS

 Göölungarna <333


Kort inlägg från skolan

Nu sitter  vi i datasalen igen och vi sitter och väntar på hjälp så då passar jag på att skriva lite. Idag så började 8.20 så det va skönt, vi har precis haft idrott och nu har vi no lektion. Men nu så ska jag fortsätta blev ett kort inlägg från skolan.
KYSS


Dålig uppdatering

Heej förlåt för att jag inte skrivit något men jag har inte hunnit och jag har bara blivit sjukt trött.

Men nu så har jag precis ätit haha pannkakor mums :P men jag hade träning innan flyttad tid till 18.00. Men innan det så var det bara en lugn dag i skolan ocksen hände det lite skit och jag tycker verkligen synd om dig du vet vem du är, fattar inte ens att man kan vara så omogen och hålla på så mot dig men nu så kommer det säkert fixas. Men efter skolan så gick jag hem sen ringde frida och natta så då bestämde vi att vi skulle göra något sen ringde jag sega emma ;) som kom och möte mig. Vi stack ner till åkermyntan och mötte frida och natta, sen hanlade vi lite saker sen satt vi på mitt rum tills jag behövde åka till träningen.

Igår efter skolan så åkte jag in och träffade frida och natali hos nattas mamma sen så stack vi upp till vällingby och gick på deras kyrka sen kollade vi på killar i vällinby hallen haha ;) sen efter att jag kom hem så la jag mig prick nio det va verkligen jätte skönt.
(Haha åjuste i tisdags när jag skrev ett inlägg från skolan vi slutade efter det kan inte schemat så bra haha)
Men nu så ska det bli lite plugg sen blir det sängen
KYSS


Skolan

Heej nu sitter vi tjejer och oskar haha i datasalen, vi ska ha est men vi hade inget att göra så vi fick sitta här inne. Men dagen har varit rätt okej. Vi började idag vid 8.40 så det va skönt längsta sovmorgonen haha men inte så långt då om man räknar med alla andra klasser. Men vi har bara två no lektioner kvar sen slutar vi skööönt. Men ah frida sitter lite längre ifrån mig och typ får panik hon vet inte vad hon ska skriva haha.  Men nu så ska jag avsluta och göra något annat.
KYSS


Måndag

Tjena alla gummor och gubbar nu har jag nästan precis kommit hem från träningen ska snart iväg och duscha. Idag så har det varit en ganska okej dag, gick ganska fort. Efter skolan så följde jag med emma som skulle köpa en kräm som hon hade gått runt och sagt sen när vi är där så köper hon brun utan sol haha. Hon sa att hon inte ville säga för då skulle inte jag förlja med och det har hon rätt i haha. Men sen efter det så skyndade vi hem vi tog tunnelbanan till hässelby strand och sen stog vi och vänta på bussen där. Då kommer det en full gubbe och går runt och säger fuck you till typ alla och går runt och mumlar och jag och emma blir så klart rädda så emma sätter sig emellan två personer på bänken och jag får stå upp med ryggen imot och bara höra varje gång han gick förbi. Usch höll verkligen på att pinka på mig och emma sitter bara och skrattar medans jag är jätte rädd ah haha. Men nu så ska jag duscha
KYSS

Godnatt

Nu så ska jag gå och lägga mig för imorn så är det skola usch orkar inte men jag börjar 8.10 med so tror jag men skriver nog efter skolan
KYSS och GODNATT


Tack

Nu har mamma hjälpt mig från sitt jobb så att jag har gjort klart den där grejen tack mammi :)<33 och nu sitter jag och snackar med emma i telen som förrut och vi spelar ett spel på face och vi sitter typ och skriker på varandra och allt fett roligt haha.
KYSS

Brrr

Heej nu sitter jag här eller har suttit här en stund. Jag fryser skit mycket usch kan någon komma och värma mig? Sitter med mina rosa mjukis byxor och min svarta stora UCLA tröja och det är sjukt kallt brrr. Men matchen som vi spela den förlora vi alltid när vi har mött dom så är det vi som vinner med ett mål annars så är det dom som vinner med ett mål. Ah och idag så var det dom, dom gjorde två poäng i sista sekunden när vi ledde och vi foulade och då satt dom ett straff kast så dom vann med ett poäng usch! Men så går det, men vi ligger ju etta i både 93ornas serie och 94ornas så det är bra. Men nu så ska jag egentligen göra en syslöjd grej som ska lämnas in imorn men jag har suttit och snackat med emma i telefon och kollat på youtube klipp på msn haha våran humor asså. Men nu så ska jag ringa upp henne igen la på för att jag skulle skriva haha.
KYSS

Emmas och min humor


Match

Nu så ska jag göra mig klar för match lycka mig lycka till så går det säkert bra =)
KYSS

Bara för att nmr 13 är bäst och jag är bäst!

Bjuder på en låt


Inget vällingby

Nej det blir inget vällingby som rubriken, pappa åkte in till kista istället och jag orkade verkligen inte åka dit så då blir det inget vällingby. Men kanske efter matchen elr nej vi får se kommer nog inte orka. Men nu så har jag masserat in massa tigerbalsam och försökt stretcha ut låret och allt usch vad det gör ont måste göra det sen också innan uppvärmningen. Bajs nej nu så ska jag gå upp och vara lite irre mot mamma som precis har vaknat haha (i´m evil) hon jobade inatt.
KYSS

Söndag

Och nu min söndag

Jag vaknade kanske för en timme sen och sen har jag kollat lite på tv. Idag så är det söndag usch kan inte en helg vara typ tre dagar. Men idag så har jag en till match med 93orna och vi ska spela mot ett ganska bra lag. Men hoppas vi vinner. Matchen är vid typ fem så jag ska fråga pappa om vi inte kan åka till vällingby lite snabbt innan matchen och köpa lite saker. Men nu så ska jag äta en sen frukost
KYSS

Fredag, Lördag

Heej nu i helgen så har jag verkligen inte hunnit att blogga, förlåt för det! Men jag måste verkligen sköta det här mycket bättre!

Men i fredags så hade jag träning i vällingby vid sju sen vid halv nio så kom frida, natta,emma och felipe (fridas kille) till träningen. Pinsamt haha. Men sen så gick jag och bytte om, sen drog vi upp till vällingby och skulle köpa lite gott sen stack vi hem till mig och typ kollade på tv och snackade, skrattade och hade det jätte roligt. Sen så drog dom vid tolv och halv ett sen gick jag och la mig.

Sen igår så vaknade jag typ en timme innan match så då blev det stressigt och allt, i bilen så mådde jag illa och medans så skulle jag försöka äta för jag hann inte det hemma. Men fick inte i mig något och matchen gick sjukt dåligt för mig! Jag sträckte mitt lår och typ sträckte min höft för att det va en tjej som hoppade in i mig på sidan. Men vi vann så det är bra!Men ah efter matchen så kan man säga att jag hade ont! Men sen så åkte vi till ÖB för mamma skulle köpa tvättmedel och sånt. Sen va det nästa match i blackebergs hallen med 93orna och den vann vi också. Och jag luktade tigerbalsam.
Hahaha åjuste efter den första matchen imorse så gick mamma på trottoaren och helt plötsligt så snubblade hon, hon ba ooj sen så gick hon typ normalt sen precis efter att hon hade snubblat så slutar trottoar kanten så hon ramlade helt rakt lång och hon tog inte imot sig elr något. Så låg hon där på marken och bara skratta haha typiskt henne.
Igår kväll så hände det inget speciellt jag badade sjukt länge och rakade benen, gjorde ansiktsmask, hårinpackning och bara chillade. Sen somnade jag bredvid pappa i soffan när han kollade på någon film. Det var min kväll.
KYSS

Att du inte kan lägga av!

Ibland så stör jag mig verkligen på dig, att du inte bara kan lägga av! Jag förstår verkligen inte vad du vill eller vad du ens säger till andra personer.

My sweetheart

Du är min bästavän och den som jag har gått igenom mest saker med. Du har fått mig att uppleva dem flesta saker i mitt liv! Jag kan inte ens tänka mig att leva utan dig, för du är liksom mitt liv! Du och jag är jätte lika varandra på många sätt och det vet du och jag mycket om. Du är min syster från en annan mamma haha och du är min bästa kompis som jag inte kan leva utan! Gumman jag vill verkligen inte starta krig för ingenting!
Jag älskar dig Emma Refsgaard my Sweetheart


Tråkigt inlägg

Nu har jag precis kommit hem och det har typ inte hänt något speciellt efter no lektionen. Henrik förstörde mitt puder så jag är fett arg på han. Men sen så hade jag engelska med frida och jag vill verkligen byta grupp! Men har verkligen inget att skriva så vi ses.
KYSS

Bloggar från skolan

Nu sitter jag i skolan på no lektionen och bloggar lite innan vi ska börja. Idag så började vi kl 8.20 jag va lite seg  imorse och jag trodde att vi skulle komma försent men vi kom i tid. Vi har precis haft idrott efter det här vet jag inte vad vi ska ha. Alla datorer laggade alldeles nyss men nu så är man tillbaka haha. Men jag och emma vi ska jobba om ubåtar på no lektionen. Men jag har inte så mycket att skriva just nu men´skriver efter skolan.
KYSS








Dm match

VI VANN
Heejhej nu har jag precis kommit hem från en dm match (skollaget) och vi vann så då kommer vi spela fler matcher senare. Men gud vad jag blev irre på dom, jag har ett riv märke som bara blödde under matchen som någon hade gjort sen hängde dom bara i mina armar ocksen har jag stuckat tummen igen och nu är den stor som en kyckling klubba och det dunkar bara i den. Men jag fattar inte jag har stuckat den skit många gånger nu, kmr jag alltid att ha lätt att stucka den eftersom att det hänt så många gånger? Jag började idag kl 08.10 sen hade jag två so lektioner och en mentorstid sen va det match i rissne skolan så vi fick skjuts dit av tessans mamma. Men nu så är  jag trött och jag har ingen ´träning ikväll skönt så jag ska gå upp och kolla på tv sen plugga lite.

KYSS

Inget rött

Ingen träning imorn istället ska vi kolla på herr match i vällingby hallen idag. Blackeberg herr lag spelar mot något lag vet inte vilket. Så det ska man åka iväg och kolla på men jag vill bara gå och lägga mig för jag är sjukt trött, sen måste man ha något rött haha seriöst. Men jag har inget rött så kommer inte med det, men ska gå och göra mig klar nu.
KYSS

18 Mars

Nu sitter jag här är allmänt irreterad på vissa människor och våran mentor leif.

Har typ precis kommit hem dagen har varit sådär och stephanie var tillbaka i skolan hon va sjuk igår. Men provet idag gick skit dåligt och den läraren är verkligen sämst usch värsta pms läraren. Men hon blev sur för allt och överdrev jätte många saker. Vill inte säga vad. Men sen gick resten av dagen bra men sen på no lektionen så blir man bara så sur han särbehandlar verkligen. Idag så var det Bäst i väst och då är det olika skolor som ställer upp i typ som en talang grej och då var det Jonte från våran klass som skulle vara med och då är det såklart att man vill gå och kolla. Men sen så skulle vi inte få göra det för det som hände på hemkunskapen och det va inte ens om alla så då skulle dom som inte hade gjort något bli straffade. Men vi snackade med honom också sen fick vi gå förutom en och det är verkligen taskigt och fel.  När inte ens han hade gjort något.
Men vi kolla på Bäst i väst men Jonte kom inte viddare utan en tjej i nian som hade gjort egen låt och jag tyckte att hon skulle vinna från våran skola. Yesbox det va min dag hittils
KYSS


Prao fixat

Heej nu har jag precis kommit hem från dagiset som jag gick på när jag va liten, jo det är så att jag och emma fått prao där. Vi fick en dag till att fixa prao den skulle ju vara inlämnad idag men ska lämna in den imorn nu, så det är bra. Men jag gick hem från skolan tidigare idag eftersom att jag hade ont i magen, sen när jag kom hem så gick jag och mammsen och snackade med dagiset. Sen åkte vi upp till skolan och jag hämtade mitt papper sen så gick jag och emma till dagiset och fick pappret på skrivet så det är bra. Men Emma har typ fobi för barn haha. Men jag ska bara praoa en vecka för jag åker skidor i en vecka och emma praoar en vecka på dagiset också. Men nu säger mamma att jag ska plugga och det ska jag väll sätta igång att göra.
KYSS

Sista inlägget för 16 mars 09

Såå nu har jag fixat lite låtar ocksånt och jag har inte pluggat fy på mig men gör det snabbt innan jag lägger mig. Men det här blir sista inlägget då innan jag lägger mig
KYSS

Tråkigt

Haha nu sitter jag och snackar fortfarande med emma i telen och jag har sjukt tråkigt så sitter och lyssnar på house musik och dansar och sjunger haha jag har inget liv :P

Heej nu ...

Heej nu sitter jag och snackar med Emma och jag ska snart duscha. Men träningen gick bra och jag ska nog plugga lite hemkunskap till provet på onsdag snart. Vad ska ni göra då?
KYSS

Bild

Gammal Bild på mig och bvän men har träning nu vi ses
KYSS

Vänner enda sen blöjan haha

Heej nu har man kommit hem från skolan och det va inte så roligt att gå upp imorse mådde illa men gick ändå. Men ah dagen gick ganska snabbt kom typ fem min försent imorse men det va typ det enda och idag så va det första gången jag och frida hade lektion med den nya engelskan och jag verkligen hatar det! För frida gick det väll bra hon har den läraren i tyska också men hon är helt ny för mig och klassen men det är den också för frida. Men ah jag fattade verkligen ingenting och vågade inte fråga någon medans frida satt på andra sidan och typ frågade alla haha. Men efter lektionen så kändes det som att barbro (läraren) blev sur på mig för att jag inte fatta (snällt), hon blev typ irre på mig haha. Men dagen slutade med ett bråk mellan mig och bvän, vi stog och lackade på varandra och skrek på varandra i korridoren och allt sen kom Adam fram och stog bara och stirra sen ba Snälla flickor ni har varit bästa vänner ända sen blöjan så bli vänner nu haha. Men vi är vänner nu kanske bra att skrika av oss ibland haha. Älskar dig bästavän <33 Men kommer bli lite pinsamt att komma tillbaka imorn när alla stog och lyssna på typ från klassen haha.
Men nu så ska jag nog göra något haha vet inte vad men ikväll så blir det träning ocksen styrka på det usch. Åjuste idag så hade jag verkligen inget smink haha kanske ska börja med det? sen hade jag mjukis myxor så jag såg ut som en luffare.
KYSS


Klar

Äntligen klar. Nu har jag gjort klar hela den där so grejen och jag tycker att jag har varit jätte duktig haaha men nu så ska jag gå och lägga mig. 
KYSS

So

Nää nu ska jag sätta igång att plugga så att jag blir klar med det! Emma sa att so kompliteringen (stavning?) skulle lämnas in imorn och jag trodde att det va på onsdag så ska väll sätta igång med det! Fick inte godkännt och vår lärare ville inte att man skulle göra omprov så ska skriva lite om det jag inte fick rätt på. Men skriver kanske efter
KYSS

Slappis

Haha nu sitter jag och smsar med bvän hon har kommit hem nu så här skriver vi just nu typ

E- ska jag ringa dig?
C- ah det kan du
E- elr kan du ringa mig?
C- haha vadårå?
E- jag orkar inte hämta telen
C- men du måste ju ändå hämta den när jag ringer haha
E- nee för då kommer mamma med den haha :P
C- slappis
E- ah jag vet hahaha :-)

Hon är fett slapp haha, men ska ringa henne nu!
KYSS

Bilder

 
 

Jobbigt

Nu ´har jag suttit och skickat massa bilder till frida på msn och sen säger hon att hon inte fått dom haha. Usch jobbit får nog ladda över dom till en sån där usb grej som jag har gjort förut och ge henne. Jag har verkligen inte gjort något suttit vid datan och typ fixat musik och sånt allså en chill dag.
KYSS

Till bvän

Lycka till gumman på tävlingen hoppas att det går bra för dig!


Nyvaken

Godmorgon nu är det söndag usch och imorn så är det skola igen! Jag har vaknat ganska tidigt tycker jag haha alla andra ligger och sover här hemma och jag sitter och lyssnar på musik och ser helt nyvaken ut! ¨Dagen vet jag inte hur den ser ut ska väll städa mitt rum, fixa prao (sista veckan) och kanske plugga vi får se vad jag ska göra.
KYSS

01.20


Heej nu har frida och natta precis åkt hem eller kanske för en timme sen och jag börjar bli trött.

Men natta skickade sms och jag började gå och då gick jag åt fel håll så då ringer jag till frida och hon sa att vi skulle mötas vid statoil så då var det bara att vända. Men sen dog mobilen och jag gick runt i det mörka helt själv usch läskigt! Men sen så såg jag dom, vi gick sen till preem och gjorde bort oss haha alltid! Det var några nior där ifrån våran skola och vi typ skrattade skit mycket och höll på. Men sen så gick dom och då betalade vi ocksen när vi stod där ute så ville vi ha choklad för vi hade bara köpt dricka så kommer dom igen och går in, då ska natta gå in ensam och då sa dom något till henne och allt haha. Kommer inte ihåg vad dom sa, men skitsamma! Vi kollade på melodifestivalen haha jätte roligt sen så kollade vi på mtv lyssnade på musik och typ dansa,skratta, tog bilder och frida somna typ. Men nu så ska jag nog gå och sova! Min brorsa har inte kommit hem, undra vad han gör? KYSS
     gammal bild på frida och natta

Ha en trevlig kväll

Nu sitter jag här vid datan och väntar på att natta ska säga att jag ska börja gå! Jag ska gå och möta frida och natta vid bussen sen så ska vi gå till åkermyntan och handla lite, vi ska nog kolla på film och så! Men jag fattar inte vad det är med mina föräldrar, jag ville ha min vår jacka på mig och frågar om dom kan hjälpa mig att hitta den då tror dom att vi ska träffa folk och fixa sprit och allt?? Bara för att jag vill ha min vårjacka haha men det ska vi verkligen inte! Såå tro på mig mamma och pappa! Men nu så vill dom att jag ska gå så vi ses ha en trevlig kväll
KYSS

           

Förstår inget

Jag fattar verkligen ingenting utav photoshop, jag ger snart upp har typ suttit med det i en timme och jag får verkligen panik! Pappa får lära sig ocksen får han lära mig haha, så brukar det gå till!

Men nu år kvällens planer klara, jag har bestämt att jag ska vara med Frida och Natta så det ska blir roligt. Jag tror att vi skulle vara hemma hos mig så det ska bli roligt! Ikväll så är inte min brorsa hemma han ska vara hos några kompisar så då blir det mamma och pappa hemma. Kan kanske fråga om dom inte kan gå på resturang eller något, så blir det bara vi hemma! Men det kommer dom nog aldrig gå med på men man kan försöka.  Hur ser eran kväll ut då? är det någon som kanske vill komma? Neej nu så ska jag fortsätta med bilderna!
KYSS

          Såhär konstiga blir bilderna som jag försöker fixa haha

Photoshop

Nu har jag precis installerat photo shop, så nu kommer det bli jätte snygga bilder haha. Men jag måste först lära mig hur man gör för just nu fattar jag ingenting haha. Vet någon hur man gör?
KYSS

Nu är jag pigg

Godmorgon alla pigga och glada, sovit gått? 
Jag vaknade för ungefär en halvtimme och snart ska ´jag äta frukost. Jag kunder verkligen inte sova inatt vaknade hela tiden av att jag hade ont i magen så då gick jag sen till slut upp och top en ipren så kunde jag sova till halv 12 skönt. Men idag så vet jag facktiskt inte vad jag ska göra, förslag? Men nu så ska jag hjälpa mamma och vad sen frukost det blir haha.
                     KYSS

Trött

Nu är jag verkligen trött, emma har redan lagt sig och min mamma har somnat på soffan där uppe haha. Min pappa kom hem för kanske en halv timme sen. Men nää nu så är jag verkligen jätte trött så ska gå och göra mig klar för sängen nu!
KYSS

Saknar dig

Jag saknar verkligen dig

22.21

Nu har jag duschat och ätit min sallad som mamma hade köpt till mig förrut sen har man också hunnit kolla på let´s dance med mamma hihi. Min träning gick bra, det va inga 93or med bara 92or och det gick bra. Nu snackar jag med emma och hon är fett dum mot mig! haha men jag älskar dig ändå. Vi skulle egentligen göra något men jag orkar verkligen har sjukt ont i magen, tyck synd om mig! Imorn så blir det ingen tjejkväll hemma hos stephanie för hon skulle åka iväg med sin päron någonstans, så jag ska kanske göra något med min mamma haha annars så blir det med emma. Men jag brukar aldrig vara med min mamma bara och göra något, tråkigt facktiskt!
Men nu så har jag typ inget att skriva
KYSS

Aj

Aj jag sitter och pratar med emma i telefonen och jag sitter alltid på sjukaste sättet vid datan, har stolen på lägsta volym och fötterna på bordet. Sen så gled fötterna ner från bordet och stolen gled också ifrån sen så låg jag på golvet och typ skratta skit mycket och jag har så ont i magen och ryggen så kunde nästan inte skratta elr andas så det lät skit konstigt haha.  Medans så kollade jag på ett konstigt youtube klipp som jag skrattade ännu mer åt. Hihi nu kom mamma ska kolla om hon köpte något
KYSS

Fredagen den 13onde

Idag så är det ju fredagen den 13onde otursdagen i know och mitt nummer (matchställs nmr) haha så det är inte otur för mig då! Men idag kan jag bara säga att min dag har varit otur!

För det fösta så försov jag mig imorse igen och emma gjorde det också haha så han inte platta håret så bra så det blev som det blev slängde på mig lite kläder och fräste på mamma i telefonen några gånger imorse. Sen fräste jag åt henne ute på parkeringen också förlåt mamma. Men kom upp till kyrkan och emma kommer gående som en seg nånting haha men vi kom i tid till lektionen tror jag. Sen var det so förhör och fick bara ett fel utav 11 så det va bra! Hade idrott spelade pingis som jag verkligen äger på haha. Sen no lektionen som verkligen suger.
 Sen fick jag reda på att jag och frida skulle byta engelska grupp usch vill inte det, frida blev ledsen och började gråta (kanske för att hon hamna med mig haha). Vi var dom ända tjejerna från våran klass vi ska börja i barbros klass och alla säger att hon är jätte konstig och frida har henne i tyska. Sen går det några i den  klassen som vi verkligen inte gillar som vi har bråkat med och allt så det kommer inte bli roligt, vi kommer sitta i ett hörn och vara helt mobbade! Fast vi skulle inte ens få sitta breve varandra. Vi frågade varför vi skulle byta och då sa dom att det skulle bli bättre arbets ro i klassrummet haha visst.  

Men efter skolan så åkte jag och emma in till vällingby, hon skulle köpa present till sin pappa. Vi mötte hennes mamma där inne i vällingby ocksen kom hennes syrra haha. Vi åt där inne i vällingby på någon grej och det va som fönster ut mot vägen där vi satt och då gick det två killar förbi som stog och snacka och vi började säga vad dom sa och allt så började vi garva jätte mycket haha. Sen åkte vi hem i deras bil och då sitter vi verkligen och skrattar, vi tänkte att hela bilen skulle välta i rondellen och allt så började vi skratta skit mycket. Vi tog några bilder där inne men dom har emma på mobilen ska säga att hon ska skicka. Men just nu har jag världens mens verk usch, har sagt till mamma att hon ska köpa godis men vet inte om hon kommer det haha men får se.
KYSS

Usch

Nu har jag tråkig no lektion med våran jätte dumma lärare gillar verkligen inte han och det här tangent bordet är jätte segt får panik på det här just nu! Jag vet inte ens vad man ska göra på lektionen, nu sitter alla vi bloggare på samma rad i datasalen och bloggar haha. Innan den här lektionen så hade vi idrott och då blev det pingis för oss flickor. Läxförhöret imorse gick verkligen jätte bra fick ett fel och det är verkligen bra, tycker iallafall jag!  Men sen har jag bara svenska, lunch och engelska kvar sen slutar jag skönt. Men nu så ska jag sätta igång att göra det jag ska innan leif kommer och ser vad jag gör hihi. Stephanie hälsar alla läsare
KYSS

               

Saknar och måste ha

Jag saknar verkligen min dust it den va verkligen jätte bra, den gjorde så att man verkligen fick volym i håret och det stannade som man hade. Den är verkligen bra och jag rekomenderar den verkligen! Den funkar både på tjockt, långt, kort och tunnt hår. Men jag gillar verkligen den för jag har så tjockt och långt hår nu och när jag har i det i mitt hår på morgónen så håller det verkligen hela dagen. Jag har typ varit utan den jätte länge så jag saknar verkligen den och jag har inga pengar just nu så kan inte köpa någon. Men den kostar ungefär 149 kr st och den finns att köpa på olika frisörer. Jag köpte den på en affär i vällingby på Kfem på över våningen och då kostade den ungefär 149 kr om jag kommer ihåg rätt. Jag måste verkligen ha en ny för mitt hår förstörs vekligen och blir platt jätte snabbt nu `suck´  Man använder den på torrt hår och den är bäst om man precis har duschat håret enligt mig men det är väll olika för alla personer, men tycker att det blir fräschare då. Om man har i för mycket så blir det verkligen äckligt så ta bara mellan så blir det verkligen bra!
 Den är verkligen värd att testa!!
                                                        


?

Hahaha ser man att det är jag eller? Haaha blont hår och ljusblåa ögon

Bilder

   
   
1. Bild på våran gammla gosiga hund Dolly
2. Dolly
3. Haha jag
4. Gulliga bästavän ser kanske inte mycket men så gullig
5. Hihi jag

Blandat

Hejhej nu har jag precis kommit tillbaka från min träning den gick bra fast jag stuckade tummen då, så tycker lite synd om mig nu haha. Men efter vår träning så skulle p92 träna och det är en kille som jag verkligen tycker är snygg haha. Men ah ska gå och duscha ta fram kläder till imorn och plugga nu ikväll så ska väll gå och göra det. Nu har mamma också åkt till jobbet så det är bara jag och brorsan hemma. Imorn så har jag träning med 93 orna och 92 orna, det ska väll bli roligt men inte lika roligt att det är på en fredag. Men i helgen så ska vi kanske ha en tjejmiddag hemma hos stephanie så det ska bli roligt, men inte ricktigt bestämt men hoppas.
Nä nu ska jag göra mig klar
KYSS

bråttom

Nu sitcker jag på min träning, har precis kollat på lite gammla bilder och laddar kanske upp sen efter träning eller imorn. Men måste verkligen åka nu
KYSS

12 mars

Det blev inget blogg inlägg direkt efter skolan för jag orkade verkligen tjata på mamma att jag skulle ha datan och jag hade jätte ont i magen så jag gick bara upp och tog mitt täcke och kollade på top model. Men nu så får ni inlägget.

Började idag kl 08.10 och jag va klar innan Emma, brukar aldrig vara det haha men jag träffade emma vid kyrkan som alla dagar när vi ska till skolan typ 15 minuter innan och sen gick vi till skolan. Allt löste sig mellan flickorna skrev inget om det igår men det hade blivit ett litet bråk mellan oss girls men såklart löste det sig. Sen va det en vanlig dag en ganska flammsig dag men inte på lektionerna för vi har verkligen börjat sköta oss och det tycker jag är jätte bra! Jag tror facktist inte att någon av oss tjejer har fått en enda anmärkning den här veckan och det är verkligen bra om man kollar på min veckorapport som jag fick förra veckan och då hade jag 8 st anmärkningar. Sista lektionen va verkligen flummig jag och emma satt och sa saker och då kom vi på massa olika video klipp och det gjorde bara det ännu mer konstigt haha. 
Imorn så är det fredag ska bli jätte skönt med helg, men måste plugga till lite läxor till imorn.

Ikväll så har jag träning kl 19.00 en ny tid den här veckan bara, till en bättre hall så det är bra.
KYSS


wihoo

Min blogg går bara bättre och bättre haha jag är fett stolt :P fortsätt att läsa min blogg och kommentera
puss på er alla läsare

Godnatt

Nee nu så ska jag gå upp och kolla på tv sen väntar sängen så vi ses
godnatt KYSS

 Bilden är lite konstig men skitsamma

Tråkigt

Nu har jag verkligen tråkigt chattar med några på msn och typ inget annat och det är verkligen tråkigt. Mamma har åkt till jobbet och pappa är bortrest kommer hem på fredag. Kom med tips på vad jag kan göra för jag har verkligen tråkigt!

Haha

Sitter och snackar med emma i telefonen och hon är i välllingby alldeles ensam mohahaha och jag sitter och skrattar åt video filmen som jag la upp innan haha. Emma sa att jag skulle kolla på den och snacka om att vi skratta och emma satt på tunnelbanan.

Haha sjuk tant


Suck

Hej alla läsare nu har jag precis kommit hem från affären följde med mamma och handla på lilla åkis efter skolan.
Den här dagen i skolan har väll varit precis som alla andra dagar har typ inte hänt något speciellt, fick tillbaka provet från no (sex och samlevnad) och jag fick G tycker att det är bra eftersom att jag inte pluggat hade bara gjort klart frågorna dagen innan och sen kunde jag resten. Men jag och stephanie ska göra omprov så att man kanske kan få högre än bara G. Sen fick jag tillbaka svenska novellen och där fick jag bara G och jag trodde verkligen på att jag skulle få högre men nej nej såklart att man inte ska få det! Jag hoppades verkligen på att jag skulle få Vg iallafall.  `suck´.
Men idag så har jag ingen träning ganska skönt. Tänkte ladda upp lite bilder på mig och Emma när vi är sjukt små haha om jag hittar några får se, det får bli en överraskning så kolla in då och då och kolla om det kommit in några bilder. Men ska gå och hjälpa mamma lite nu vi ses
KYSS


Avslutar med en låt


22.07

Nu är jag tillbaka, har precis kollat på tv en stund. Min träning gick väll bra förutom en stukning på tummen haha, men det är jag van med. Imorn så börjar jag 08.30 och då måste jag vara i tid, då har jag hemkunskap hoppas att vi inte har någon läxa elr något till imorn. Men jag tänkte att jag skulle lägga mig tidigt ikväll så jag gå och göra mig klar nu ocksen väntar sängen.
KYSS

Bild på bästavän haha vet inte riktigt vad hon gjorde då men skrattade ganska mycket då.

 En till bild på bvän (och nej du ser inte ut som en kille) haha
 Bilderna snodde jag från bästaväns blogg haha hoppas att du inte blir sur, ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN dom bilderna blev tagna på vägen hem från skolan

Ny tränings tid

Asså åh nu har jag tagit bort mitt smink och värmt på mat och då kommer jag på att vi har fått ny tränings tid, så den är senare idag. Ååååh men ah då är jag iallafall klar med det haha.

Tråkigt

Nu snackis jag med emmis i telefonis och jag har träning om typ en timme.

10 mars

Heej bloggen nu har jag precis kommit hem eller kanske inte precis har snackat med mamma lite innan hon åkte iväg någonstans. Men min dag bestog utav försovning, skratt, snack, snöbollskrig, sur lärare och säkert mer, dålig veckorapport. Ah som ni kanske förstår så försov jag mig imorse inte bra, jag som har bestämt att jag ska ha en ren veckorapport den här veckan. Men sen så  var det andra lektioner som gick bra sen när det blev idrott så höll henrik på jätte mycket och då fick jag typ damp och tog hans pingis grej haha och kasta iväg den och då blev vår lärare lite sur så fick inte spela på tio minuter men fick hoppa in tidigare. Men jag och frida ägde på pingis vi va jätte duktiga! Efter så va det spanska och då kollade vi på film sen blev det snöbollskrig med frida, henrik, emma och steffi, men natta ville inte vara med haha. Vi sprang typ runt och kastade snö på varandra och allt. Men sen hade vi ingen sista lektion est så kom hem tidigare. Åjuste nu har jonte min ipod men han får ge mig den imorn! Påvägen hem från skolan så var det några små barn som började kasta snöbollar på mig och emma haha, dom skulle samma väg som emma så ska kanske ringa henne och kolla om hon överlevde. ´
KYSS
 Bild tagen imorse från mitt rum, vill inte ha snö elr det är okej sålänge det inte blir slask och äckligt väder. Men det snöade imorse men syns inte på bilden.

Skönt

Så nu har jag precis kommit från duschen haha och då tänker ni att jag duschat i typ två timmar men nej det har jag inte. Jag badade haha det va jätte skönt gjorde hårinpackning, ansiktsmask och rakade benen. Det va verkligen skönt ocksen när jag kommer ut från badrummet så har mamma köpt strumpor och jätte fina spetstrosor till mig tack ska väl ringa till mamma och säga tack hon är på jobbet nu. Men ah nu sitter jag här med mina tofflor och rosa siden pyjamas byxor haha skit snyggt. Nu så går bloggen bättre och bättre, alla ni läsare får kommentera och skriva eran blogg så att jag kan kicka på eran också. Men ne nu så ska jag gå och kolla på tv eller kanske börja och läsa en bok haha brukar aldrig läsa om jag inte har åkt någonstans eller om det är något med skolan. Men när jag va mindre så läste jag hela tiden haha KYSS

  Hahaha vad konstigt det ser ut, men skitsamma.

Haha palla

Heej nu har jag nästan precis kommit hem från träningen och jag är sjukt trött skulle kunna lägga mig på golvet och bara sova nu haha. Men min träning va sjukt jobbig vi sprang typ hela tiden sen på slutet så skulle vi springa i typ fem min och ha bra tempo, sen efter det så har jag styrka plus en till tjej och man va helt död usch :S Men ah jag ska duscha sen ska jag kolla på tv men jag kommer bara att somna. Men vi ses imorn kommer nog inte skriva ett till inlägg ikväll
KYSS

Halvstudiedag

Nu har jag precis kommit hem från skolan och idag så hade vi halvstudiedag så hade bara tre lektioner. På so lektionen så kollade vi på en jätte tråkig film i typ 15 min sen läste vi, hade matte och där hade jag och emma vikarie så vi satt och snacka sen sista lektionen va spanska och där kolla vi på någon film som jag verkligen inte fattar något utav! Men ah sen så åkte frida och steffi hem, frida skulle träffa felipe så då var det bara jag, emma och natta kvar. Jag hade skol matchen idag pch den gick bra, vi vann den så det va roligt. Om två timmar ungefär så har jag träning och jag är verkligen jätte trött men ska gå på den ändå. Åjuste emma har min ipod får säga att hon får ta med den till skolan imorn, men nu har jag typ inget att skriva så nu drar jag
KYSS


hej

Nu så står jag här i skolan och kollar in fridas blogg ah hon har börjat blogga kolla in den hejfridab.blogg.se

Bilder

   

1. Två tröjor från gina med öppen rygg och en kjol från gina, skor från h&m
2. Tröja från gina för 50 kr
3. Jätte gullig bh och string från h&m i leopard

19.40

Heejhej igår så kunde jag inte skriva något efter min match för att jag inte fick sitta vid datan på kvällen. Jag hade blivit busted och nu vet jag att min mamma läser min blogg så Heej Mamma :D Men ah vi vann matchen ganska stort igår haha 96-6 så det va bra. Men efter matchen så åkte jag hem och duschade och gjorde mig klar sen åkte jag och emma till vällingby och hon hittade några kläder som hon la undan. Vi kom iväg så sent så vi va inte där så länge, vi åkte hem och jag fick inte sitta vid datan så jag städade mitt rum ocksen kollade jag på melodifestivalen med päronen och det va tråkigt så då hyrde vi film som jag somnade till haha. Men idag så hade jag match också mot lidingö och den vann vi, kommer inte ihåg vad det blev men vi vann. Sen så åkte vi hem och jag duschade, sen så åkte jag och mamma till kista och skulle kolla på byxor men dom fanns inte där så då ska vi nog åka till något annat ställe. Men jag hittade jätte fina vita skor med klack ååh dom va jätte fina jag vill inte vara lång! Vill kunna ha klackat! Men fick en t-shirt för 50 kr. Så nu sitter jag här och imorn så är det halv studiedag och jag har skolmatch, sen hade jag tandläkar tid men den ska kanske ändras till någon annan dag. Nee nu så ska jag gå och hjälpa till med maten. KYSS

?

Vad vill ni läsare att jag ska göra så att min blogg ska bli bättre och roligare? Ska iallafall försöka få med bilder i nästan varje inlägg. Men vad vill ni att jag ska göra så att den blir rolig att läsa? Skriv en kommentar om vad ni tycker så blir jag super duper glad :D haha men nu så ska jag gå och göra mig klar för match sen blir det kanske något inlägg innan vällingby får se. Ska fråga pappa om han kan ta någon bild under matchen haha så får ni se. KYSS

Haha

Haha asså shit en gammal kompis till mig har lagt upp en film på facebook från en teater i fyran haha fett pinsamt, man ser mig i bakgrunden och hoppar eller vafan jag gör och emma ser man också med en blå jacka haha och jag hade en ljus blå jacka. Haha

....

Godmorgon allihopa nu så sitter jag och pratar med Emma som är påväg hem från sin ridning, hon säger att det va typ en gubbe som satt sig bredvid henne och snacka med henne. Haha men jag har varit vaken i typ en timme. Idag så har jag match med 93orna i typ sämsta hallen, men efter det så åker jag med emma till vällingby. Men ah nu så ska jag fortsätta att snacka med emma vi ses KYSS

Bilder


20.49

Såå nu har jag precis kommit hem från min träning, det var väll inte den bästa träningen va jätte trött och fick ont i huvudet så det va inte bra. Men när jag va i vällingby så köpte jag lite grejer men ah tar kanske en bild lite senare så att ni får se! Men ah nu så ska jag gå och duscha, göra ansiktsmask ocksen äta min sallad.
KYSS

åker nu

Hittade lite om hur man fixade bloggen men fattar typ inget, men nu är mamma hemma så jag ska åka nu.
Kyss

Äntligen är det helg

Äntligen är det fredag och jag har klarat den första veckan i skolan efter lovet! Men jag har faktiskt längtat efter helgen. Idag så har det väll varit en vanlig fredag som dom brukar vara och ikväll så blir det träning med 93 orna och i helgen en match med dom och en match med 94 orna så det har blivit mycket den här veckan. Idag i skolan så fick jag en cigg av Adam och jag har verlkligen saknat haha har varit riktigt duktig men idag så var jag väll inte det men ah skitsamma dom andra flickorna va duktiga haha. Men ah mamma och jag skulle åka in till vällingby efter att jag kommit hem från skolan men då är inte hon hemma för hon är på träning ah. VILL VERKLIGEN HA HJÄLP MED MIN BLOGG den är ju jätte ful och allt :( Men ah får lära mig lite men det måste finnas någon som kan det här eller? Men ska leta lite nu 

                                            KYSS


16.06

Heejhej nu har jag varit hemma i kanske en timme elr något. Hade inte så jätte jobbiga lektioner idag, men ah skulle gå hem för att jag hade ont i magen så jag sjuk anmälde mig och snackade med mamma men sen så skulle jag gå hem, men då gick jag till emma haha. Frida, steffi och emma va där så då gick jag och natta dit, dom skulle gå dit och hämta något hehe men dom stannade så då gick vi dit. Så där va vi och skolka från en lektion inge bra men jag va ju sjukanmäld! Så får ingen frånvaro men jag va med på matten sista lektionen. Men ah ikväll så är det träning och jag är verkligen jätte trött så jag orkar inte skriva något långt inlägg, så nu ska jag gå och sova haha. '
KYSS

Falling in love


GO FRIDA hahaaha

Heej hej asså förlåt för alla tråkiga inlägg och allt och jag som skulle berätta om min helg, men gör det i det här inlägget nu.
Idag iallafall så va det en bra dag facktiskt, men jag fick inte godkännt på so provet som jag verkligen trodde att jag skulle få. Men jag fick 90/100 på ett oförberett svenska prov det är väll bra och frida fick bäst i hela klassen, det är ju jätte bra frida GO FRIDA haha. Men idag så hade vi no prov på sex och samlevnad kan inte säga att det gick jätte bra hade nästan inte pluggat elr något och jag som skulle få mvg haha. Men ah efter skolan så åkte vi in till vällingby och letade efter prao igen vi var där igår också och då skulle vi kanske få prao på sats men det blev inget. Men vi gav iallafall ut nummret och det till ztatus, hoppas på där då. Sen åt vi på donken, sen efter det så åkte emma till sin ridning och då va det jag, natta och frida kvar steffi hade redan åkt och då stannade vi kvar. Köpte ett läppstift och lite småsaker och jag hittade världens snyggaste kjol som mamma sa att hon kunde köpa tack mamma. Men va med på fridas och nattas komfermation elr vad det stavas haha. Men jag va påväg att kissa på mig när jag satt där och så ställde alla sig upp och sjöng och allt haaha men det va roligt. Just nu så sitter jag och bråkar med en tjej som jag kände förrut vet inte ricktigt vad hon vill, mötte henne i vällingby för några dagar sen och nu så bråkar hon med mig och skit.

Men i lördags så var det verkligen en jätte rolig dag! Vi åkte in till vällingby och tjock handla sen stack vi hem till mig, och va där sen så hade vi det jätte roligt hahaha sen lite senare så kom steffi. Haha emma och natta stack iväg en snabbis dom skulle gå ner till preem och skulle handla mer dricka och då hände det lite grejer haaha kan bara säga att emma fick ett stort blåmärke på rumpan. Men ah den kvällen va verkligen rolig kan inte berätta allt här i bloggen för vet inte vilka som läser den! Men ah kan bara säga att det inte va roligt att städa sen efter usch.

Men nä nu så ska jag gå och lägga mig Natti natti
KYSS

inget inlägg

Asså jag kan inte skriva om min helg idag men får göra det imorn. Sitter vid pappas bärbara dator och mamma sitter vid den andra och spelar ett jätte tråkigt spel haha. Men ska fortsätta plugga nu vi ses
KYSS

2 Mars

Heej nu har jag typ precis kommit hem från min träning ska snart springa upp och duscha sen så får ni ett inlägg om min helg, men först så ska jag berätta om min första dag efter lovet uuusch.
För det första så gick det verkligen inte att sova, asså gud gick och la mig vid halv ett igår för jag behövde skriva klart en grej som skulle redan vara inlämnad. Men jag blev klar med den och den blev inlämnad idag wihoo. Sen när jag fick sova dom få minuterna så drömmde jag dom sjukaste drömmarna om några personer hehe :S Vad betyder det? Men ah imorse så försov jag mig, vem skulle inte kunna tro det? Men kom iväg till skolan iallafall, sen så gick dagen bara utför! Hade svenska och min lärare tog mobilen fast det va Emma som höll på med den grr, sen så blev det pinsamheter och skit från i helgen. Sen fick man ju ig på spanska provet, och jag trodde verkligen att det gick bra ååh, så måste plugga ikväll. Sen blev det tjaffs på sista lektionen, mellan mig och emma och en till tjej!  Pallar verkligen inte, jag vet inte vad jag ska säga eller göra! Men jag får verkligen PANIK!! Asså helt ärligt så känns det bara som att du vill förstöra, jag vet inte riktigt vad du vill? Jag trodde att det skulle bli bra men tydligen inte, kmr inte kunna lita på dig elr något.
Neej nu pallar jag inte ska gå och duscha nu så får vi se om det blir något inlägg, men ah är inte på världens bästa humör just nu. Men det blir säkert bra när jag ätit.
KYSS :S

RSS 2.0